Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
   

Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Krétatáblás azaz chalkboard stílusú egyedi esküvői meghívó

Kata és Richárd egyedi meghívóját egy a kínálatunkban már létező, krétatáblás meghívóból fejlesztettük tovább, amely típusból több változatot is kínálunk.

Ezek közül az első a Chalkboard Wedding Kollekció, amely két eltérő tipográfiával, 8 színváltozatban, opcionálisan színes, kasírozott hátoldallal is rendelhető:

Grafikailag a manapság népszerű rajzolt elemeket és tipográfiát terveztünk, amely így egy kézzel, krétával megírt táblára hasonlít. Ezek a motívumok nem csak a látvány tekintetében teszik izgalmassá a meghívót, hanem tartalmilag is kitűnően szolgálják a fontos részek kiemelését. A grafika tekintetében négy változatot kínálunk: fekete-fehér (ez egy szín fekete nyomtatás), fekete-színes, sötétkék-fehér és sötétkék-színes (ezek színes nyomtatásnak minősülnek).

A Chalkboard Wedding esküvői meghívó kivitelezés két megoldásban lehetséges:

Az alap változatot normál vastagságú (270 gr-os) kartonra nyomtatjuk, a dupla változatot pedig normál vastagságú (270 gr-os) kartonra nyomtatjuk, majd egy másik, színes kartont kasírozunk a hátoldalára, a különleges vastagság kedvéért. Ez lehet fekete vagy a papírcsalád teljes színválasztékából bármelyik.

Mi is az a két rétegű kasírozás és miért jó?

Ezt a megoldást viszonylag gyakran használjuk az egylapos, két oldalas meghívók esetén, ebben az esetben két oka is van:
– normál esetben is jót tesz egy egylapos meghívónak, ha két rétegben kasírozva készül, mivel így egy lényegesen vastagabb, cardboard jellegű, minőségi kártyát kapunk. Sokan nem értik, sőt idegenkednek is ettől a megoldástól, pedig a meghívó megjelenéséhez, mind technikai értelemben, mind pedig a tapintás érzet szempontjából a hozzáadott értéke igen magas.  Az ötlet alapja, hogy a különböző digitális nyomdagépek általában nem képesek 300 gr-nál vastagabb kartonok megnyomtatására, ezért ha ettől vastagabb kártyát szeretnénk kapni, akkor a kasírozás az egyetlen lehetőség, hogy ezt elérjük. A kasírozás egyébként egy speciális ragasztóval történő, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő folyamat, amelyet mi már régóta alkalmazunk és magas minőségben készítünk ezzel a technikával meghívókat és azok kiegészítőit.
– a másik ok ami miatt ezt a meghívót két rétegben készítettük, hogy az előoldalára arany fólianyomással kerültek rá a díszítő motívumként szolgáló konfetti pöttyök és ehhez a technológiához általában szükség van a vastagabb hordozóra. Bár egy normál  vastagságú, egy rétegű kartont is szépen lehet fólianyomással díszíteni, azonban minél nagyobb és/vagy részletesebb fóliázandó minta illetve felület, annál inkább előfordulhat, hogy a fólianyomás során a minta átnyomódik a hátoldalra.  Ebben az esetben, ha a fólianyomtatás pont fedésben lenne a hátoldalra nyomtatott szöveggel, részben rontana az olvashatóságon és nem is lenne esztétikus.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A chalkboard meghívót továbbfejlesztettük, hogy méginkább egyedi esküvői meghívókat kínálhassunk

2017-ben elkészítettük e meghívó továbbfejlesztett változatát: a Chalkboard Elegance kollekció, designban hasonló, viszont kibővítettük egy igazán látványos, piktogramos program blokkal és terveztünk hozzá egy arany fólianyomással készülő díszítést, amely egészen extra hangulatot kölcsönöz a meghívónak – ennek egy speciális változatát készítettük el Kata és Richárd esküvőjére.

A Chalkboard Elegance Kollekció leírásában minden részletet alaposan kivesézünk:

2017-es kollekciónk egyik olyan darabja, amelyre különösen büszkék vagyunk, ezért nagy reményekkel terveztük e meghívó az elegánsabb változatát, valamint kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a fogadtatása és mennyire fog tetszeni nektek.

Hogy miért is tartjuk olyan különlegesnek ezt a meghívót és miért ajánljuk figyelmetekbe ilyen nagy lelkesedéssel? Olvassátok el kérlek.
A grafikai alapot, ezt a krétatáblás designt egy korábbi kollekciónkban, a Chalkboard Weddingbenmár kipróbáltuk, évek óta sikeres, sokan szerették, és közben számos opcióval bővítettük az eredeti alapváltozatot. Az idén elkészítettük az eredeti tervezői koncepció alapján a meghívó grafikáját tekintve aktualizált és több szempontból is feltuningolt változatát, a kivitelezésében pedig ugyan picit drágább, de cserébe prémium megoldását.

Az új ötletek révén, az új meghívó még több érdeklődő pár ízlésnek és elképzelésnek megfelelhet, valamint valódi alternatívát kínál az előző egyszerűbb változat mellett.

Grafikailag a manapság népszerű rajzolt elemeket és tipográfiát tartalmazó, kréta táblás bistro designt terveztünk, amely így egy kézzel, krétával megírt és rajzolt táblára hasonlít. Ezek a motívumok nem csak a látvány tekintetében teszik izgalmassá a meghívót, hanem tartalmilag is kiválóan szolgálják a fontos részek kiemelését. A kártyát vízszintesen két jól elkülöníthető blokkra osztottuk, a felső rész tartalmazza a tartalmat, amelyet három további egységben helyeztünk el, míg a teljes alsó rész a piktogramos programsornak ad helyet. A középső részben, nagy méretben szerepel a nevetek és egy nagyon egyszerűen, csak néhány szóban megfogalmazott meghívó szöveg. A jobb és bal oldali két keskenyebb részben pedig az esküvő további részletei kaptak helyet: dátum, helyszínek, stb. Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk: tipográfiájuk hasonló, de az eltérő szöveg miatt a látvány mégis más, egyúttal az is jól látszik, hogy a két szélső szövegblokkban, eltérő tartalmú és tagolású szövegek egyaránt jól mutatnak.

A kártya alsó csíkjában szereplő programsor a hozzá hasonló, Only You #2-es meghívónk mintájára készítettünk el, de a piktogramokat is e speciális kréta designos stílusban rajzoltuk meg, így tökéletes a grafikai és tipográfiai összhang.

Arany fólianyomással készült esküvői meghívó

Az így elkészült grafikai alapot ötvöztük arany fólianyomással, ami nem csak grafikailag egészíti ki szenzációsan a nyomtatott alapot, de egészen más dimenzióba helyezi az egész kártyát. Az egyes szövegblokkok elválasztó motívumai, keretek és díszítő motívumok, de főként a programpontok körüli csillámok és fénylő szikrák teszik fel e meghívóra a koronát. Rengeteget foglalkoztunk ennek megtervezésével és részleteinek pontos kialakításával, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden szempontból elnyeri majd k tetszéseteket, de főként, hogy ne csak az általunk készített mintadarabok, hanem a valódi megrendelések is hasonlóan tökéletesen mutassanak.

Fontos megemlítenünk, hogy e meghívó esetében figyelembe kell venni a digitális nyomtatás és az arany fólianyomás technológiai sajátosságait és ezek szinergiáját is. A kártya nyomtatott részei, a szöveg és a programpontok, természetesen minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, ám az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így pl. a programpontok száma, vagy a szöveges részeknél a díszítő motívumok helye kötött. Ha ettől eltérő elrendezést szeretnétek, akkor ahhoz egyedi aranyozó klisét kell tervezni és gyártani van szükség, amely árban és időben is több ráfordítást kíván, mint az eredeti változat esetén. Ezzel kapcsolatos konkrét érdeklődésetek esetén egyedi konzultáció során beszéljük meg a részleteket és azok alapján készítünk személyre szabott árkalkulációt.

Csodaszép papír és számos színváltozat e meghívó kollekcióban

A meghívó kártyát egy csodaszép papírcsalád, 300 gr-os vastagságú, ragyogó fehér színváltozatára nyomtatjuk, amelynek finoman strukturált, enyhén sprőd, matt felülete ad elképesztően elegáns alapot, a különböző színváltozatok és a fekete alnyomat is tökéletesen mutat rajta, valamint anyag-vastagsága és egyéb technológiai paraméterei okán kitűnően lehet rá arany fólianyomással dolgozni, amelynek így tökéletes a fedettsége és enyhén dombornyomásos hatása is jól megmutatkozik.

A meghívó kártya színeit összesen kilenc változatban álmodtuk meg:
• az első a költséghatékonyabb, egy szín fekete szöveg nyomtatásos verzió, ennek grafikai összhatása valamivel letisztultabb és az arany fólia is markánsabban jelenik meg rajta
• az első színes változat teljesen színes, mivel az egyes programokhoz tartozó grafikák más-más színnel jelennek meg
• a maradék hét színváltozat esetén azonban további szempontokat is figyelembe vettünk. Ezek egy-egy alap színhez kapcsolódóan készültek, amelyeket a meglévő boríték kínálatunkban szereplő színek alapján készítettünk, az egyes színek és azok különböző árnyalatai itt már nem csak a grafikában, hanem a szövegben is megjelennek, továbbá mindegyikhez más színű, de sötét alnyomatot terveztünk, hogy a különböző színvariációk még jobban kihozzák a harmonizáló kombinációk jellegzetességeit. Így pl. a sárga színváltozathoz egy egészen sötét tengerészkék alnyomatot készítettünk, a karamell változat pedig a kávébarna háttérrel néz ki legjobban.

Kata és Richárd a sárga verziót választotta, amelyet három szövegváltozatban készítettünk el: volt egy angol és egy magyar, továbbá egy második magyar változat, ami az előzővel szemben, csak három programpontot tartalmazott, mivel az csak az esküvői szertrtásra invitált, a lakodalomba és a vacsorára már nem. Ez utóbbi változat érdekessége, hogy technológiailag egy a két másik változattól eltérő megoldást igényelt: mivel a hat programpontos verziókhoz szükséges aranyozó klisé minden programponthoz tartalmaz kis arany motívumokat és díszeket, így a csak három pontos változatban ezek egyébként is más pozícióba kerültek, így az aranyozó klisét sajnos nem tudtuk használni. Ezt azzal váltottuk ki, hogy ezt a verziót aranyozás nélkül, „csak” digitális nyomtatással készítettük el, ami esztétikus és egybebn költséghatékony megoldása a problémának. A fotógalériában látható képeken jól látszik, hogy a különbség igazán nem látszik, így azok a vendégek is egy extra minőségű meghívót kaptak, akik az aranyozás nélküli változatot kapták.

Sok ilyen és ehhez hasonló „trükkel” és szakmai fortéllyal állunk kedves ügyfeleink szolgálatára, hogy tökéletes és minden egyedi igényt kielégítő egyedi meghívókat készítsünk nekik.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

Ha pedig kifejezetten egyedi, piktogramos meghívókat szeretnétek nézegetni, akkor kattintsatok az alábbi linkekre:
Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
Andi és Tamás egyedi piktogramos Bay Leaf Kraft meghívója
Bea és Zoltán egyedi piktogramos Cool Style meghívója
Laci és Andi egyedi ezüstözött meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, aranyozott, dobozos és piktogramos meghívója
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos aranyozott meghívója
Ketty és Tibi kék lemezre nyomtatott egyedi Cool Style meghívója
Bettina és Péter pearl papíros, egyedi piktogramos Bay Leaf meghívója
Az Egyedi piktogramos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók
Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok
Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek