Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója
   

Éva és Lajos egyedi Lemonade Kissing meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy már létező esküvői meghívó, sok apró egyedi ötlettel

Éva és Lajos újragondolta az egyébként is nagyon különleges meghívónknak a Lemonade Kissing Kollekció. egyik változatát. Az álomszép pasztellszínek, az informatív, laza, piktogramos megoldás és a fóliázás tette még egyedibbé, különlegesebbé ezt az esküvői meghívót.

Egy olyan esküvői meghívó, amivel nem tudtok hibázni

Vannak olyan meghívók, amelyeknél nem merül fel az a kérdés, hogy vajon fog-e tetszeni az érdeklődőknek, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, sokat beszélgetve a volt és leendő ügyfeleinkkel – kiállításokon, netes fórumokban, személyes találkozók alkalmával vagy akár telefonon –, grafikusokkal, fotósokkal, dekorosokkal, szinte biztosra vehető, hogy egy meghívó sikeres lesz. Ez is egy ilyen meghívó.

Változatos tipográfia az egyedi meghívó titka

Sok más meghívónál is alkalmazzuk azt a tipográfiai-tervezőgrafikai „trükköt”, hogy több különböző betűtípussal szedünk egy-egy mondatot, bekezdést, akár úgy, hogy még soronként is változnak a betűtípusok. Ez a megoldás nagy odafigyelést és komoly tervezői munkát kíván és mindezek mellett is előfordulhat, hogy egy-egy terv nem sikerült igazán jól. Ebben az esetben viszont annyira klasszul következnek egymás után a sorok, olyan ügyesen sikerült kibalanszíroznunk a különböző típusokat, hogy egészen egyedi és különleges szövegképet láthatunk. Érdemes alaposan átnéznetek a fotógalériát, amibe sok közeli képet készítettünk, hogy ez az izgalmas tipográfiai dinamika jól látható legyen.

Különleges névfelirat, változatos tipográfia, díszítő virágmotívum és egy igazán extra, aranyozott piktogramos programsor

A kártya központi eleme a nagy méretben kiemelt nevek, ehhez egy olyan kalligrafikus betűtípust választottunk, amelynek számos egyedi karakter rajzolata van, így a név eleji nagy kezdőbetűket és a szó végi záró karaktereket is több eltérő változatból állíthatjuk össze, így bármilyen névből díszes és egyedi feliratokat készítünk, mintha kalligráfus rajzolta volna egyedileg.
A meghívó második blokkjában a meghívó szövege kapott helyet, amelynek fontos eleme a végig betűvel írt dátum, ami persze megváltoztatható, de véleményünk szerint egyedi és különleges karaktert ad a meghívónak.

Ezután következik a program blokk, amelyben szövegesen és kis infó grafikákkal illusztrálva is bemutathatjuk az esküvői eseményeket. Az itt található piktogramokból elég sok, az általános esküvői eseményeket bemutató grafikát készítettünk már, amelyeket egy másik kollekciónkban, az Only You #2 galériájában tudtok megnézni, de kérésetekre szívesen rajzolunk további szimbólumokat is.

Végül az oldal alján egy infó részt is létrehoztunk, a visszajelzéssel, helyszínekkel, címekkel, stb. kapcsolatos részletek kerülhetnek ide.
Összességében egy igazán változatos, látványos, nagyon trendi és fiatalos oldalképet alakítottunk ki, amely sok apró részletével, a változatos betűtípusokkal csodás-izgalmas összképet alkot.

Az aranyozás minden egyedi meghívót egy másik szintre emel

A meghívó igazi különlegessége mégis abban rejlik, hogy ezt a változatos és részletes grafikát egy díszítő arany fólia nyomással kombinálva terveztük meg: a meghívó szöveg két szélen határoló díszítő léniáit, a program és infó sorokat vezető pontozott motívumokat, valamint a programsor gerincét adó time-line grafikát csillogó arannyal nyomtatjuk a meghívóra. Az így elkészült színes grafika és arany fólia nyomás egészen más dimenzióba helyezi az egész kártyát.

Rengeteget foglalkoztunk ennek megtervezésével és részleteinek pontos kialakításával, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden szempontból elnyeri majd tetszéseteket, de főként, hogy ne csak az általunk készített mintadarabok, hanem a valódi megrendelések is hasonlóan tökéletesen mutassanak.

Fontos megemlítenünk, hogy e meghívó esetében figyelembe kell venni a digitális nyomtatás és az arany fólianyomás technológiai sajátosságait és ezek szinergiáját is. A kártya nyomtatott részei, a szöveg és a programpontok, természetesen minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, ám az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így pl. a programpontok száma, vagy a szöveges részeknél a díszítő motívumok helye kötött. Ha ettől eltérő elrendezést szeretnétek, akkor ahhoz egyedi aranyozó klisét kell tervezni és gyártani, amely árban és időben is több ráfordítást kíván, mint az eredeti változat esetén. Ezzel kapcsolatos konkrét érdeklődésetek esetén egyedi konzultáció során beszéljük meg a részleteket és azok alapján készítünk személyre szabott árkalkulációt.
Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyeken jól látszik, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is szép és látványos a tipográfia.

A meghívó kártyát a Curious papírcsalád, 300 gr-os – gyöngyfehér színváltozatára nyomtattuk, amelynek finoman strukturált, enyhén csillogó felülete ad elképesztően elegáns alapot a különböző színváltozatoknak. A sötét alnyomat és sok világos árnyalat is mind tökéletesen mutat rajta, valamint anyag-vastagsága és egyéb technológiai paraméterei okán kitűnően lehet rá arany fólianyomással dolgozni, amelynek így tökéletes a fedettsége és enyhén dombornyomásos hatása is jól megmutatkozik.

Feltétlenül nézzétek meg ennek a kollekciónak a gyöngyházfényű papírra készült változatait is:

Lemonade Kissing Pearl Edition Collection

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!

Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After
Only You 2 Collection

Ha pedig kifejezetten egyedi, piktogramos meghívókat szeretnétek nézegetni, akkor kattintsatok az alábbi linkekre:

Andi és Tamás egyedi piktogramos Bay Leaf Kraft meghívója
Bea és Zoltán egyedi piktogramos Cool Style meghívója
Laci és Andi egyedi ezüstözött meghívója
Kata és Richárd aranyozott Chalkboard meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, aranyozott, dobozos és piktogramos meghívója
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos aranyozott meghívója
Ketty és Tibi kék lemezre nyomtatott egyedi Cool Style meghívója
Bettina és Péter pearl papíros, egyedi piktogramos Bay Leaf meghívója
Az Egyedi piktogramos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, melyeket nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudunk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:

Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.
Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek