Grafikai tervezés

Kínálatunk ugyan nagyon színes, ám ha még speciálisabb meghívót szeretnétek az előre megtervezett kollekciókon kívül, mi  nagy örömmel vállalunk egyedi meghívó tervezést is.
Bizonyos bizonyos meghívók esetén speciális költségek is jelentkeznek, illetve sok opcionálisan kérhető lehetőséget kínálunk. Három tervezési csomagot kínálunk:

Ready to Order – ez azokra a meghívókra vonatkozik, amelyeket már megterveztünk, szerepelnek a kínálatunkban és alapvetően az egyedi szöveggel történő megtervezést és nyomdai előkészítést igényli – kivéve néhány bonyolultabb tipográfiájú meghívót (ld. a meghívók aloldalán a jelzést):

A tervezési folyamat és az egyszeri korrektúra forduló alapdíja 6000 Ft,
amely összeg tartalmazza az ültetőkártya és a menükártya – vagy bármely két kiegészítő, kivéve az ültetési tábla – későbbiekben történő tervezési díját is, ha az ugyanazzal a dizájnnal készül, mint az esküvői meghívó.

További javítási és áttervezési díjak:
• az első szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja  1500 Ft
• az első terv megtekintését követő új, azaz második terv készítése  6000 Ft
• az első terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis készítse  3000 Ft

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy az egyes meghívók grafikusaink legjobb tudása és magas szakértelme alapján készültek, annak egyes részletei – úgy mint elrendezés, betűtípusok, arányok, stb. –  az általános szakmai elvárásoknak megfelelő és minden más szempontból is kielégítő minőségben készültek.
Ennek megfelelően az említett részeket érintő változtatásokat bár nem javasoljuk, de kérésetekre természetesen megtesszük, amelynek további díja a második terv díja, azaz 6000 Ft.

A 6000 Ft-os tervezési díj maximum 2 azaz kettő nyelvi/szövegváltozatot tartalmaz. Amennyiben ettől több eltérő szövegverzióban készül a meghívó, minden további verzió tervezési költsége 1500 Ft/db.

Discussion – abban az esetben, ha nem teljesen új, egyedi tervet kértek, hanem a már kínálatunkban található különböző meghívók egyes elemeit szeretnétek egyedileg kombinálni, pl. kiválasztjátok valamelyik méretet és formátumot, de azt másik grafikával, betűtípussal, elrendezésben szeretnétek, és/vagy egyéb további igényeitek, ötleteitek vannak, vagy nem kizárólag a mi kínálatunkból választotok valamilyen ötletet, hanem egyéb elképzeléseket kértek megvalósítani.

E tervezési folyamat és az egyszeri korrektúra forduló alapdíja 10 000 Ft,
amely összeg tartalmazza az ültetőkártya és a menükártya – vagy bármely két kiegészítő, kivéve az ültetési tábla – későbbiekben történő tervezési díját is, ha az ugyanazzal a dizájnnal készül, mint az esküvői meghívó.

További javítási és áttervezési díjak:
• az első szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja  1500 Ft
• az első terv megtekintését követő új, azaz második terv készítése  6000 Ft
• az első terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis  3000 Ft

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az egyes meghívók grafikusaink legjobb tudása és magas szakértelme alapján készültek, annak egyes részletei – az elrendezés, betűtípusok, arányok, stb. – az általános szakmai elvárásoknak megfelelő és minden más szempontból is kielégítő minőségben készültek.
Ennek megfelelően az említett részeket érintő változtatásokat bár nem javasoljuk, de megrendelőnk kérése alapján természetesen megtesszük, amelynek további díja a második terv díja, azaz   6000 Ft.

A 10 000 Ft-os tervezési díj maximum 2 azaz kettő nyelvi/szövegváltozatot tartalmaz, amennyiben ettől több eltérő szövegverzióban készül a meghívó, minden további verzió tervezési költsége 1500 Ft/db.

Tailor Made – azaz teljesen egyedi meghívó terv készítése, amelyben a grafika és a készítés is mindenben Ti elképzeléseitek alapján készül.

E tervezési folyamat alapdíja 25 000 Ft – ám változhat a tervezési feladatok bonyolultságától függően. Ez  összeg tartalmazza az egyszeri, személyes konzultációt, amelynek során elmondhatjátok az elképzeléseiteket, ezek alapján mi tájékoztatunk benneteket a lehetséges grafikai és kivitelezési megoldásokról, valamint közösen ötletelünk és segítünk kitalálni néhány opcionális lehetőséget, amelyek alapján később egyedi árajánlatot készítünk. Időt, figyelmet fordítunk rátok, sok-sok ötletet hozunk mi is, sok órát foglalkozunk azzal, hogy a megálmodott meghívótok minden paraméterét a legtökéletesebben kidolgozzuk számotokra.

Az első, tájékoztató jellegű kalkulációban megadjuk a teljes tervezési díj összegét, valamint az opcionális gyártási díjakat, majd a megbeszélt igények szerint minden esetben egyedi kalkulációt készítünk, amelybe már a konkrét technológiák, papírok, stb. konkrét árát tudjuk megadni.

Az egyedi tervezésű meghívókhoz szükséges egyéni konzultáció elején elkérünk 20 000 Ft-ot, amely a tervezési díj-előleg, egyszersmind foglaló is. A konzultáció során rengeteg ötletet, kivitelezésre vonatkozó kulisszatitkot is megosztunk veletek, s megbeszélésünk után is sokat dolgozunk azon, hogy a lehető legkonkrétabb formális ajánlat is elkészüljön.

Abban az esetben, ha a kalkuláció megtekintését követően meggondoljátok magatokat és nem kéritek a meghívó tervezését és gyártását, a konzultáció díja nem jár vissza: a konzultáció, a közös tervezés és az azt követő egyedi terv leírása, a kalkuláció készítése egy megrendelésre történő munka, a konkrét megbízásotok alapján végzett tevékenység, amelynek produktuma maga a grafikai és készítési tervet tartalmazó ajánlat. Ebben az esetben ez a konzultáció elején fizetett összeg az elvégzett konzultáció és tanácsadás munkadíja.

Amennyiben a kalkuláció elfogadását követően a tervezést és gyártást megrendelitek, a konzultáción kifizetett összeget természetesen a teljes tervezési munkadíjba beszámítjuk.

A pimpernel.hu honlapon minden eredeti elgondolás és alkotás, a honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármely alkotóeleme törvényi védelem alatt áll. Az oldalunkon minden terv, eljárás és rendszermegoldás a Polgári Törvénykönyv és a Szerzői jogi törvény hatálya alá tartozik. Az Pimpernel és PimpernelWeddings márkanév, a termékek tervei, jellegzetes tartalmuk, bármely alkotóelemük, a szoftverek, eljárások és az alkalmazott rendszerekhez kapcsolódó minden jog az Next-Door Bt-t illeti meg, és még a forrás megjelölésével sem használhatóak fel.