Grafikai tervezés

Kínálatunk ugyan nagyon színes, ám ha még speciálisabb meghívót szeretnétek mint amilyeneket az előre megtervezett kollekcióink között találhattok,  nagy örömmel vállaljuk egyedi meghívótok megtervezését is. – Alapvetően, három tervezési csomagot kínálunk:

Ready to Order – ez azokra a meghívókra vonatkozik, amelyeket már megterveztünk, szerepelnek a kínálatunkban és alapvetően az egyedi szöveggel történő megtervezést és nyomdai előkészítést igényli – kivéve néhány bonyolultabb tipográfiájú meghívót (ld. a meghívók aloldalán a jelzést):

A tervezési folyamat és az egyszeri korrektúra forduló alapdíja 6000 Ft – tól
indul – bonyolultabb, összetettebb grafikájú meghívók esetén ez az alapdíj
magasabb – ezt minden meghívó esetében, az adott oldalon feltüntettük.
 az adott meghívók grafikájától és tipográfiájától eltérő, egyedi kérések alapján elkészítendő,  kisebb – nagyobb áttervezésekre egyedi árat  adunk!

További javítási és áttervezési díjak:
• az első szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja  1500 Ft
• az első terv megtekintését követő új, azaz második terv készítése  6000 Ft
• az első terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis készítse  3000 Ft

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a már elkészült „Ready to Order” tervek,  grafikusaink legjobb tudása és  szakértelme alapján készültek, annak egyes részletei – az elrendezés, betűtípusok, arányok, stb. – az általános szakmai elvárásoknak megfelelő és minden más szempontból is kielégítő minőséget képviselnek.
Ennek megfelelően a meghívók alapgrafikáját érintő változtatásokat bár nem javasoljuk, de megrendelőnk kérése alapján természetesen elvégezzük, amelynek díja a második terv díja   6000 Ft.

A 6000 Ft-os tervezési díj maximum 2 azaz kettő nyelvi/szövegváltozatot tartalmaz. Amennyiben ettől több eltérő szövegverzióban készül a meghívó, minden további verzió tervezési költsége 2 000 Ft/változat

További javítási és áttervezési díjak:
• az első szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja  1500 Ft
• az első terv megtekintését követő új, azaz második terv készítése  6 000 Ft
• az első terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis  3000 Ft

Discussion – abban az esetben, ha nem teljesen új, egyedi tervet kértek, hanem a már kínálatunkban található különböző meghívók egyes elemeit szeretnétek egyedileg kombinálni, pl. kiválasztjátok valamelyik méretet és formátumot, de azt másik grafikával, betűtípussal, elrendezésben szeretnétek, és/vagy egyéb további igényeitek, ötleteitek vannak, vagy nem kizárólag a mi kínálatunkból választotok valamilyen ötletet, hanem egyéb elképzeléseket kértek megvalósítani.

 Ennek a tervezési folyamatnak és az egyszeri korrektúra forduló alapdíja 10 000 Ft,

A 10 000 Ft-os tervezési díj maximum 2 azaz kettő nyelvi/szövegváltozatot tartalmaz, amennyiben ettől több eltérő szövegverzióban készül a meghívó, minden további verzió tervezési költsége 2 000 Ft/változat

További javítási és áttervezési díjak:
• az első szövegjavítási fázist követő minden további korrektúra forduló díja  1500 Ft
• az első terv megtekintését követő új, azaz második terv készítése  10 000 Ft
• az első terv megtekintését követő minden további áttervezési fázis  3 000 Ft

Tailor Made – azaz teljesen egyedi meghívó terv készítése, amelyben a grafika és a készítés is mindenben Ti elképzeléseitek alapján készül.

Ennek a tervezési folyamatnak alapdíja 25 000 Ft – ám változhat a tervezési feladatok bonyolultságától függően. Ez az összeg tartalmazza az egyszeri, személyes konzultációt, amelynek során elmondhatjátok az elképzeléseiteket, ezek alapján mi tájékoztatunk benneteket a lehetséges grafikai és kivitelezési megoldásokról, valamint közösen ötletelünk és segítünk kitalálni néhány opcionális lehetőséget, amelyek alapján később egyedi árajánlatot készítünk. Időt, figyelmet fordítunk rátok, sok-sok ötletet hozunk mi is, sok órát foglalkozunk azzal, hogy a megálmodott meghívótok minden paraméterét a legtökéletesebben kidolgozzuk számotokra.

Az első, tájékoztató jellegű kalkulációban megadjuk a teljes tervezési díj összegét, valamint az opcionális gyártási díjakat, majd a megbeszélt igények szerint minden esetben egyedi kalkulációt készítünk, amelybe már a konkrét technológiák, papírok, stb. konkrét árát tudjuk megadni.

Az egyedi tervezésű meghívókhoz szükséges egyéni konzultáció elején elkérünk 20 000 Ft-ot, amely a tervezési díj-előleg, egyszersmind foglaló is. A konzultáció során rengeteg ötletet, kivitelezésre vonatkozó kulisszatitkot is megosztunk veletek, s megbeszélésünk után is sokat dolgozunk azon, hogy a lehető legkonkrétabb formális ajánlat is elkészüljön.

Abban az esetben, ha a kalkuláció megtekintését követően meggondoljátok magatokat és nem kéritek a meghívó tervezését és gyártását, a konzultáció díja nem jár vissza: a konzultáció, a közös tervezés és az azt követő egyedi terv leírása, a kalkuláció készítése egy megrendelésre történő munka, a konkrét megbízásotok alapján végzett tevékenység, amelynek produktuma maga a grafikai és készítési tervet tartalmazó ajánlat. Ebben az esetben ez a konzultáció elején fizetett összeg az elvégzett konzultáció és tanácsadás munkadíja.

Amennyiben a kalkuláció elfogadását követően a tervezést és gyártást megrendelitek, a konzultáción kifizetett összeget természetesen a teljes tervezési munkadíjban jóváírjuk.

 

Névre szóló meghívók készítése:
Lehetőség van egyedi, névre szóló meghívók készítésére is, ebben az esetben először a különböző szövegverziókat készítjük el, majd kérünk egy listát, amely tartalmazza a megfelelő szöveg+megszólítás csoportosítást.
A névre szóló meghívók elkészítésének technikai felára
• száz névig: 6 000 Ft

A pimpernel.hu honlapon minden eredeti elgondolás és alkotás, a honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármely alkotóeleme törvényi védelem alatt áll. Az oldalunkon minden terv, eljárás és rendszermegoldás a Polgári Törvénykönyv és a Szerzői jogi törvény hatálya alá tartozik. Az Pimpernel és PimpernelWeddings márkanév, a termékek tervei, jellegzetes tartalmuk, bármely alkotóelemük, a szoftverek, eljárások és az alkalmazott rendszerekhez kapcsolódó minden jog az Next-Door Bt-t illeti meg, és még a forrás megjelölésével sem használhatóak fel.