Sugarmice Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Collection
  

Sugarmice Collection

Technikai paraméterek
»» 2 grafika- és 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Árak
»» meghívó: 540 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db

SALE SALE SALE
»» meghívó kártya + színes nyomtatás + fehér vagy krém boríték: a teljes szett 740 Ft helyett 690 Ft
»» meghívó kártya + színes nyomtatás + színes boríték: a teljes szett 790 Ft helyett 740 Ft

Rendelési kódok:
sárga-arany_SM16-541
fehér-arany_SM16-542
rustic elegant
silly chic

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy szép esküvői meghívóhoz nem kell más, csak egy letisztult tipográfia és egy izgalmas díszítő grafika

E kollekció tervezésekor két fő irányvonalat követtünk: az alapanyagok tekintetében minél több természetes anyagot használunk, a grafika és a dizájn kialakításakor pedig az egyszerű eleganciára törekedtünk.

Ennek szellemében született ez a meghívó, amely az egyik kedvenc alapanyagunkból, egy természetes anyagokat tartalmazó papírcsalád különböző színű tagjaiból készítettünk el. A törtfehér színű kukorica és az enyhén sárgás citrus 30%-ban tartalmazzák az adott összetevőt, amely így természetes színezőanyagként funkcionál. Mindezeken túlmenően persze rendkívül finom tapintású és nagyon kellemes színű papírokról van szó, amelyek kiválóan illenek a manapság divatos esküvői dekorációk színeihez és anyagaihoz.

E meghívót aranyozott hátoldallal készítjük

A meghívó egy lapos, két oldalas kártya, amelyet két rétegből kasírozunk össze, azért van erre szükség, mert a meghívó hátoldalát egy már előre gyártott, arany fólianyomással készült, gyönyörű díszítőgrafika, aminek kézi hímzéses hatású, csipkemotívuma, bármilyen esküvő elegáns és különleges motívuma lehet. A meghívó előoldalát látványos és a hátoldal grafikájához illő tipográfiával terveztük meg, két eltérő változatban. Az oldal tetején díszítésként szerepel a pár nevéből készített monogram, alatta a meghívó szöveg és a pár teljes neve, azután a dátum. Ezt egy látványos, három hasábba rendezett program blokk követ, végül legalul egy pár soros infó rész. Bár elrendezését tekintve a két tipográfia egyforma, a betűtípusok miatt az első inkább rusztikusabb, ünnepélyesebb és esküvősebb hangulatú, az elegánsabb kézírásos betűnek köszönhetően, míg a második picit játékosabb, bohókásabb.

Az aranyozott hátoldal igazán extra, mindkét tipográfia különleges és látványos a maga nemében, a papír rendkívül kellemes, így egy igazán különleges és szép meghívót alkotnak, óriási kínálatunkból pedig számtalan gyönyörű boríték választható hozzá.

A 2018-as szezonra készült új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Opcionális rendelési lehetőség:

• amennyiben tetszik nektek ez a meghívó, de nem találtok megfelelő borítékot az állandó kínálatunkban, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy a díszes aranyozott hátoldalt, egy szín fekete nyomtatással készülő előoldallal egészítjük ki. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség.

Tekintsd meg a kollekció kraft papíros változatát!

A Sugarmice esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A 2018-as ávadtól a poháralátét már egy igazán exkluzív, hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A meghívó kollekcióhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2 grafika- és 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Árak
»» meghívó: 540 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db

SALE SALE SALE
»» meghívó kártya + színes nyomtatás + fehér vagy krém boríték: a teljes szett 740 Ft helyett 690 Ft
»» meghívó kártya + színes nyomtatás + színes boríték: a teljes szett 790 Ft helyett 740 Ft

Rendelési kódok:
sárga-arany_SM16-541
fehér-arany_SM16-542
rustic elegant
silly chic

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek