Lemonade Kissing Pearl Collection – aranyozott esküvői meghívó
Lemonade Kissing Pearl Collection – aranyozott esküvői meghívó
Lemonade Kissing Pearl Collection – aranyozott esküvői meghívó
Lemonade Kissing Pearl Collection – aranyozott esküvői meghívó
   

Lemonade Kissing Pearl Collection – aranyozott esküvői meghívó


Árak:
»» alapgrafikai díj 11 000 Ft
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 680 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft
(e nélkül nem rendelhető) 
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, azt 180 Ft/db áron kínáljuk, fehéret ajánlunk

Amennyiben színváltoztatás is a kérés + 4000 Ft a díja,
és feltétlenül ajánlott a próbanyomtatás, amely +3000 Ft.

 

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
citrus és lime_LKPRL17-551
mango és grape_LKPRL17-551
peach és strawberry_LKPRL17-551
coconut és blueberry_LKPRL17-551

A kollekció darabjai 
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy esküvői meghívó, amivel nem tudtok hibázni

Vannak olyan esküvői meghívó kollekciók, amelyeknél nem merül fel az a kérdés, hogy vajon fog-e tetszeni az érdeklődőknek. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, sokat beszélgetve a volt és leendő ügyfeleinkkel – kiállításokon, netes fórumokban, személyes találkozók alkalmával vagy akár telefonon – , grafikusokkal, fotósokkal, dekorosokkal, szinte biztosra vehető, ha egy esküvői meghívó sikeres lesz. Ez is egy ilyen esküvői meghívó modell.

Változatos tipográfia az egyedi esküvői meghívó titka

Sok más meghívónál is alkalmazzuk azt a tipográfiai-tervezőgrafikai „trükköt”, hogy több különböző betűtípussal szedünk egy-egy mondatot, bekezdést, akár úgy, hogy még soronként is változnak a betűtípusok. Ez a megoldás nagy odafigyelést és komoly tervezői munkát kíván és mindezek mellett is előfordulhat, hogy egy-egy terv nem sikerült igazán jól. Ebben az esetben viszont annyira klasszul következnek egymás után a sorok, olyan ügyesen sikerült kibalanszíroznunk a különböző típusokat, hogy egészen egyedi és különleges szövegképet láthatunk. Érdemes alaposan átnéznetek a fotógalériát, amibe sok közeli képet készítettünk, hogy ez az izgalmas tipográfiai dinamika jól látszódjon.

A kártya központi eleme a nagy méretben kiemelt nevetek, ehhez egy olyan kalligrafikus betűtípust választottunk, amelynek számos egyedi karakter rajzolata van, így a név eleji nagy kezdőbetűket és a szó végi záró karaktereket is több eltérő változatból állíthatjuk össze, így bármilyen névből díszes és egyedi feliratokat készítünk, mintha kalligráfus rajzolta volna egyedileg.
A meghívó második blokkjában a meghívó szövege kapott helyet, amelynek fontos eleme a végig betűvel írt dátum, ami persze megváltoztatható, de véleményünk szerint egyedi és különleges karaktert ad a meghívónak.

Ezután következik a program blokk, amelyben szövegesen és kis infó grafikákkal illusztrálva is bemutathatjuk az esküvői eseményeket. Az itt található piktogramokból elég sok, az általános esküvői eseményeket bemutató grafikát készítettünk már, amelyeket egy másik kollekciónkban, az Only You #2 galériájában tudtok megnézni, de kérésetekre szívesen rajzolunk további szimbólumokat is.

Végül az oldal alján egy infó részt is létrehoztunk, a visszajelzéssel, helyszínekkel, címekkel, stb. kapcsolatos részletek kerülhetnek ide.
Összességében egy igazán változatos, látványos, nagyon trendi és fiatalos oldalképet alakítottunk ki, amely sok apró részletével, a változatos betűtípusokkal csodás összképet alkot.

Az aranyozás minden esküvői meghívó éke, egy másik szintre emeli

A meghívó igazi különlegessége mégis abban rejlik, hogy ezt a változatos és részletes grafikát egy díszítő arany fólia nyomással kombinálva terveztük meg: a meghívó szöveg két szélen határoló díszítő léniáit, a program és infó sorokat vezető pontozott motívumokat, valamint a programsor gerincét adó time-line grafikát csillogó arannyal nyomtatjuk a meghívóra. Az így elkészült színes grafika és arany fólia nyomás egészen más dimenzióba helyezi az egész kártyát.

Rengeteget foglalkoztunk ennek megtervezésével és részleteinek pontos kialakításával, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden szempontból elnyeri majd tetszéseteket, de főként, hogy ne csak az általunk készített mintadarabok, hanem a valódi megrendelések is hasonlóan tökéletesen mutassanak.

Fontos megemlítenünk, hogy e meghívó esetében figyelembe kell venni a digitális nyomtatás és az arany fólianyomás technológiai sajátosságait és ezek szinergiáját is. A kártya nyomtatott részei, a szöveg és a programpontok, természetesen minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, ám az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így pl. a programpontok száma, vagy a szöveges részeknél a díszítő motívumok helye kötött. Ha ettől eltérő elrendezést szeretnétek, akkor ahhoz egyedi aranyozó klisét kell tervezni és gyártani, amely árban és időben is több ráfordítást kíván, mint az eredeti változat esetén. Ezzel kapcsolatos konkrét érdeklődésetek esetén egyedi konzultáció során beszéljük meg a részleteket és azok alapján készítünk személyre szabott árkalkulációt.
Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyeken jól látszik, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is szép és látványos a tipográfia.

A meghívó kártyát egy csodaszép papírcsalád, 300 gr-os vastagságú, ragyogó fehér színváltozatára nyomtatjuk, amelynek finoman strukturált, enyhén sprőd, matt felülete ad elképesztően elegáns alapot, a különböző színváltozatok, a sötét alnyomat és sok világos árnyalat is mind tökéletesen mutat rajta, valamint anyag-vastagsága és egyéb technológiai paraméterei okán kiválóan lehet rá arany fólianyomással dolgozni, amelynek így tökéletes a fedettsége és enyhén dombornyomásos hatása is jól megmutatkozik.

E meghívó kollekcióban négy színváltozatot terveztünk

E kollekcióban négy színváltozatot terveztünk, amelyek egytől egyig úgy alakítottunk ki, hogy a halvány alnyomat színeken jól átlátsszon a papír különleges aranyos csillogása, így a színek még izgalmasabbak. Egyébként úgy válogattuk össze a színeket, mintha mindegyik színváltozat egy csodás trópusi koktél lenne.
• citrus és lime: narancs, citrom és lime, csupa illatos és élénk színű finomság, csináljatok egy szuper limonádé bárt az esküvőn
• mango és grape: a narancssárga és a rózsaszín kombinációja soha nem volt még ilyen vibrálóan szép és harmonikus, talán picit merész, de képzeljétek el ugyanezt virágokból
• peach és strawberry: kellemes halvány barack és émelyítő málna, egy üde, fiatalos esküvő meghívója a nyárelőn
• coconut és blueberry: halvány lila, hófehér és natúr barna pasztell árnyalatai, trópusi gyümölcs ihlette kompozíciója, tökéletesen passzol egy levendulás, vintage hangulatú esküvőhöz

Ha nem tetszenének a színek, esetleg más papíron szeretnétek ezt a meghívót, feltétlenül nézzétek meg e kollekció matt fehér papírra készült változatait is:
Lemonade Kissing Collection

Amiből a meghívó készül: gyöngyházfényű papír
Az egyik legtöbbet használt papírtípus egy gyönyörű gyöngyházfényű, metálosan csillogó felületű papírcsalád, amelyben már eddig is szebbnél-szebb színek szerepeltek, de a gyártó az idén közel húsz új színnel bővítette a kínálatot, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk erről egy sok-sok illusztrációval fűszerezett, részletes ismertetőt, amelyben sorra vesszük, lefotózzuk és megpróbáljuk „elmesélni”, hogy milyenek is ezek a csodás papírok.
A témáról írt részletes cikkünket megtaláljátok blogunkban: Gyönyörű papírok és csodás borítékok címen.

Kérjetek egyedi meghívót az új papírokból 
Az új papírszínek néhány hónapja már elérhetők, de mi most bevásároltunk belőlük és a legnépszerűbb XAE formátumban, csodás új borítéksorozatot készítettünk, amelyet mostantól raktárról tudtok rendelni. Az új színek 120 gr-os papír vastagságban – ebből csináltuk a borítékokat – és 300 gr-os karton vastagságban is elérhetők, így egyedi megrendelés alapján bármilyen tasakot, meghívót és számos további papírkiegészítőt tudunk belőle készíteni.

Az egyik legnépszerűbb dobozos meghívónk a Harmony White Kollekció és annak színes dobozokkal készített, továbbfejlesztett változata a Harmony White Intense Edition Kollekció, mostantól már ezekkel az új színekkel is rendelhető. Sajnos egyelőre csak egyedi megrendelés alapján, mert ilyen nagy színválasztékban nem tudunk dobozokat stancolni és raktározni, de ha beleszerettek valamelyik színbe, akkor nincs akadálya.

De nem csak a Harmony White meghívókat készítjük ebből a különleges papírból, hanem számos más kollekciót is, ezért szeretnénk egy rövid listába foglalni, hogy mely meghívóknál van lehetőség ezeket a papírokat választani:
A Casual Elegance Kollekcióhoz színes tasakokat stancoltunk ki és a bele kerülő kártya is e gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér és fehérarany színeiből készül.
A Lemonade Kissing Pearl Edition kollekciót gyöngyfehér papírra nyomtatjuk de az új színválaszték pasztell árnyalataival elképesztő színvariációkat állíthattok össze.
A Natural Dream Pearl Edition kollekcióban duplázhattok is: kérhetitek a tasakot bármelyik új kartonból készítve és választhatjátok valamelyik halvány árnyaltot a nyomtatott kártyához, mi több még a szalagdíszítés színével is összhangba hozható a színösszeállítás.
Hasonló a helyzet a Pearl and Lace meghívó kollekcióval, amelyiknél a tasak és a beragasztott kártya papírja is módosítható.
A Romantic Vintage kollekciót eddig fehérarany kartonra nyomtattuk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
A Sugarmice Pearl Edition előre elkészített hátoldalait arany fólianyomással díszítettük fehérarany és púder színű kartonon, az előoldal pedig szintén fehérarany, illetve gyöngyfehér volt, gondoljátok újra bátran a színösszeállítást.
A Sugarmice # Pearl Edition kollekciót eddig gyöngyfehéry kartonra nyomtattuk, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.

Sajnos az új színek megjelenésével egyidejűleg néhány korábbi szín gyártását meg is szüntették, de az általunk legjobbnak ítélt színekből mi azért készítettünk még borítékot, így a készlet erejéig ezekből is választhattok, amelynek köszönhetően eddig soha nem látott színválasztékból csemegézhettek. Fontos viszont, hogy bármelyik színt választjátok is, mindenképpen érdeklődjetek, hogy rendelhető-e még!

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében jelezzük, hogy a fenti színváltozatokon túl, szívesen tervezünk még további kombinációkat, amelyek jobban passzolnak egy-egy már megálmodott esküvői színösszeállításhoz.
Figyelem! A fólianyomásos technológiával nem csak arany fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák, mint az ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fóliából választhattok, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition Collectionkban.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.


Árak:
»» alapgrafikai díj 11 000 Ft
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 680 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft
(e nélkül nem rendelhető) 
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, azt 180 Ft/db áron kínáljuk, fehéret ajánlunk

Amennyiben színváltoztatás is a kérés + 4000 Ft a díja,
és feltétlenül ajánlott a próbanyomtatás, amely +3000 Ft.

 

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
citrus és lime_LKPRL17-551
mango és grape_LKPRL17-551
peach és strawberry_LKPRL17-551
coconut és blueberry_LKPRL17-551

A kollekció darabjai 
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek