Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
Kinga és Gergő Lady Grey meghívója
   

Kinga és Gergő Lady Grey meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyedi meghívó alapötletét egy másik, már létező kollekcióból kölcsönöztük

Kinga és Gergő kérésére az egyik legelegánsabb és leginkább letisztult meghívónkat terveztük át az adott szöveg egyedi tartalma alapján, így megmaradt az eredeti meghavó a Lady Grey Kollekció sajátossága – az extra prémium alapanyag, a látványos és különleges tipográfia, az egyedi névfelirat és a csodás ezüst fólianyomás –, de mindezt olyan egyedi kombinációban készítettük el, ami által egy igazán egyedi meghívó született. Érdemes elolvasni az eredeti meghívó leírását:

Ha igazi finomságot keresel egy esküvői meghívóban, akkor ez a jó választás

Ez is az egyik olyan meghívó a kínálatunkban, amelyre igazán büszkék vagyunk és úgy gondoljuk, hogy kollekciónk között ez is különleges. Mi úgy látjuk, hogy minden eleme a „helyén van” az egyes megoldások tökéletes összhangban vannak, nincs benne semmi túlzó vagy stílusidegen megoldás. Minden részletében izgalmas és egyedi, csupa szépség, amelynek bármelyik változata biztosan lenyűgözi majd a vendégeket.

Ezt az egyedi meghívót élőben kell látni

Csodásak a papírok: a kollekció nevéből fakadóan kifejezetten olyan papírokat kerestünk, amelyek szürke, ezüst színűek és ezek különböző árnaylatai. Illetve több olyan hófehér papírt is beválogattunk ebbe a sorozatba, amelyek tökéletesen passzolnak ahhoz szürke-ezüst színvilághoz, amelyek a bélésben, borítékban és a díszítő fólianyomásban is megjelennek, így igen széles spektrumot mutatunk e színek kínálatából. Egyes változatok picit melegebb tónusúak, mások szürkésebb, tompább árnyalatúak, van közöttük gyöngyházfényű, sima és durvább felületű, valamint újrahasznosított, természetes alapanyagokat tartalmazó öko-papír is.

Egy sor különleges papírból kérheted egyedi meghívódat

• Remake Smoke 380 gr: egy közepesen vastag, ún. színes szürke árnyalatú, meleg szürke színű, középtónusú karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas. Különlegessége, hogy a papír textúrája homokszerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Matter Sand 270 gr: különlegessége, hogy tapintásra kifejezetten durva, érdes felületű, részben újrahasznosított burgonya (tényleg!) tartalmú különleges papír.
• SKIN Grey 270 gr: világosszürke színű prémium papír, különlegessége, hogy tapintásra kifejezetten sima felületű és „tiszta” ettől nagyon modern, minimalista hangulatot kap a meghívó.
• Stardream Silver 285 gr: klasszikus ezüst színű, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy diszkréten csillogó felülete rendkívül elegánssá és letisztulttá teszi a meghívót, ebből készítettük Kinga és Gergő egyedi változatát.
• Curious Lustre 250 gr: picit meleg árnyalatú, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy csillogó felülete „visszaveri” a környezet fényeit, ami miatt a különböző fényviszonyok között hűvösebb vagy melegebb tónusúnak látszódik.
• Curious Ice Silver 250 gr: kifejezetten hűvös árnyalatú, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy a színe lényegében gyémántfehér, felületének ezüstös csillogásától látszik halvány ezüst színűnek.
• Keaykolour Pure White 300 gr: ragyogó fehér, enyhén strukturált felületű papír, különlegessége, hogy kifejezetten matt, sprőd felülete gyönyörűen ellenpontozza a fényes ezüst fólia csillogását.
• Soft Touch White 300 gr: tejfehér színű, matt hatású prémium karton, amelynek igazi különlegességét adja, hogy a tapintása enyhén velúros, olyan, mintha camambert sajtot vagy az őszibarack picit szőrös héját simítanátok.

Az egyedi meghívó alapja a profi tipográfia

A kártyát egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, amihez látványos, elegáns és különleges tipográfiát terveztünk: a szöveghez használt csupa nagybetűs típus, egészen vékony metszésű betű, a szöveg ettől légiesen könnyed, egészen finom vonalakkal jelenik meg. Érdemes megnézni a mintadarabokat, mert egyedi az érzékelés, az egyes papírokon akár halványnak is láthatja valaki a szöveg nyomtatását. Ha így volna, kérésetekre szívesen erősebbre állítjuk.

A szokásos szöveg és tördelési sablonoktól eltérő, látványos és szokatlan tartalmi felütéssel kezdődik a meghívó, a klasszikusan középre zárt szöveg elegánsan szegélyezi, a kifejezetten modern hatású, nagy méretű, de csupka kis betűs név kiemelést, ami központi látványeleme a meghívónak. A szövegben azután ismétlődik a kezdő sor tipográfiája, amelyet a dátum blokk követ, majd egy masnis díszítő elem, végül egy záró sor, újra a kezdő sor elegáns és díszes betűivel.

Ezt a látványos és nagyon jellegzetes hangulatú tipográfiát egyetlen, igazán visszafogott grafikai motívummal egészítettük csak ki: a kártya tetején egy keskeny sávban, az alsó masni motívumból készítettünk izgalmas sormintát, amit fényesen csillogó, ezüst fólia nyomással nyomtatunk a kártyára. A hűvös ezüst fólia nyomás igazán letisztult és elegáns, tökéletesen díszíti a kártyát, extraként a fólia felület körül, finom domboros hatás jelenik meg.

Magyar és angol nyelvű minradarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is milyen szép, látványos a tipográfia.
E kollekcióhoz két borítékbélés mintát is terveztünk, amelyek színben és hangulatban is egyránt passzolnak az ezüst és fehér színekből álló sorozathoz, így ha szeretnétek a borítékot ragasztott béléssel is díszíteni, ilyet is választhattok hozzá.

A meghívó nyomtatása két fázisban történik, elsőként a digitális nyomtatással készülő, egy szín fekete szöveg nyomtatást készítjük el, e fázisnak a költsége egyforma, de a különböző papírtípusok eltérő árai miatt ezeket külön adjuk meg, második fázisként az átlátszó fólia nyomás következi, amelynek ára a pédányszámtól és a papír típusától függetlenül fix, 8000 Ft.

Ha tetszenek az ezüst fólianyomással készült meghívók, érdemes megnéznetek a kifejezetten egyedi típusokat.

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,

• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,

• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek