Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
  

Bay Leaf Collection

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 41 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 660 Ft (610 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 52 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 460 Ft (890 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  760 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 060 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó – rusztikus és vintage hangulatban is 

Ezzel az aranyozott esküvői meghívó kollekció egyik különleges tagjával, nem csak egy különleges aranyozott esküvői meghívó készült, hanem egészen új készítési folyamatban kaphatjátok meg. Vele vezettük be az egyedi aranyozott esküvői meghívó kollekciókat és a hozzájuk tervezett kiegészítők sorát.

Aranyozott esküvői meghívó, babérfüzér grafikával készült – prémium minőségben!

E meghívó készítési technológiai sorrendjében elsőként a meghívó egyedi szövegének nyomtatását végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van, ez 8000 Ft és kb. 300 lenyomást tartalmaz. Emiatt érdemes az ilyen típusú készítésnél a meghívó mellett a különböző kiegészítőket is megcsináltatni, hiszen így nem csak optimálisabban használjuk ki az erre fordított összeget, tehát pénzt spórolunk, de egységes grafikai elemek mentén fog elkészülni minden kiegészítőnk.

A képen látható kollekcióban a motívum a boríték, a meghívó, a menü- és ültetőkártya – aminek a másik oldalán egy köszönőszöveg is volt és így a köszönetajándék funkciója is lett –valamint egy jókívánság kártya dísze lett. Egyik kedvenc papírcsaládunk a Crush nevű újrahasznosított papír különböző színeiből készítettük el, arany prégeléssel.

2018-ban tovább bővítettük ezt az esküvői meghívó családot, amelynek legújabb tagja a Bay Leaf Mediterran Edition, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával egyedi alternatívát kínál ebben a különleges meghívó sorozatban.

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk e meghívó kollekcióhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Esküvői meghívó és kiegészítők, bármilyen papírból

E kollekció darabjai egyedileg készülnek, elemei változtathatók: készülhet más papírból, az egyes kiegészítők lehetnek más formájúak, méretűek és készülhet további kiegészítő, illetve ezek közül is opcionálisan lehet válogatni, a fólia nyomás történhet más színnel, lehet ezüst, fehér, átlátszó fóliával. A gépindítási díj kb. 300 lenyomást tartalmaz, amelyet több különböző kiegészítőre elosztva is rányomhatunk, némi felár mellett a kiegészítők száma tovább bővíthető.

Készíthetünk számtalan különböző ültető- és menükártyát, std kártyát, köszönetcímkéket, boros címkét, rsvp kártyát, lufiképeslapot, ajándékdobozkát, ragasztott vagy csipeszelt ültetési táblához lapokat, lényegében szinte bármilyen kiegészítőt, amelynek csak a fantázia – és az esetleges technológiai korlátok – szabnak határt, az egyedi konzultáció során ezt megbeszéljük.

A 8000 Ft-os gépindítási díj kb. 300 lenyomást és két pozíciót tartalmaz, azaz 150 db meghívó és boríték esetén, a teljes gyártást lefedi, amennyiben további kiegészítőket is rendelnétek, akkor egy harmadik vagy negyedik pozícióra történő rányomás, további 2000-2000 Ft-os költséggel jár, illetve a 300 lenyomás felett, lenyomásonként 20 Ft/db az aranyozás díja. 

A jó meghívó titka az egyszerűségben rejlik

E kollekciónk 2016-ban debütált és óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi kérések nyomán sok tekintetben bővítettük és tovább is fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyeket külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást.
A különböző változatokat tartalmazó galériában több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző megoldásban készítjük majd nektek a meghívót.
Az eredeti alap meghívó kollekcióhoz egy új papírt kínálunk: e meghívóhoz használt Crush papírcsalád az idén kibővült, egy grape elnevezésű, igazán különleges szín új papír került a választékba. A papír színe egészen halvány pasztell, rosé bor jellegű, enyhén lilás beütéssel, mivel e papírt a lila szőlő héjából kinyert adalékanyaggal színezik. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz az erre készített meghívónak. Így tehát a grape színnel bővítettük a meghívó kártyához választható papírokat, így már nem csak a tört fehér színű kukorica, illetve a halvány sárgás citrus választható.
A meghívóhoz a kínálatunkban szereplő borítékok közül választhattok (a borítéknak külön ára van, a meghívó ára nem tartalmazza) – a mandula, a piros színű cseresznye és a halvány lilás-kékes levendula tökéletesen illik akár grape-hoz is, de a mogyoróbarnával is izgalmas színkombinációt alkotnak.

Kibővítettük a Bay Leaf meghívó családot

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra Bay Leaf Kraft Edition Collection és különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat Bay Leaf Pearl Edition Collection is.

Kollekciónk további újítása, hogy terveztünk egy vadonatúj sorozatot is ezzel a grafikával, amely más méretben, eltérő tipográfiával, sok különböző papírra. Így az új Bay Leaf2 meghívó kollekció immár rengeteg színben kínál további lehetőségeket, érdemes ezeket is megnéznetek:
Bay Leaf2 Collection 
Bay Leaf2 Kraft Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.
Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.
Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Zsuzsi és Miki egyedi aranyozott kraft papíros meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Bay Leaf
Bay Leaf 2
Bay Leaf 2 – Kraft

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó grafikájához illő menükártyákat is terveztünk: a három oldalas, háromszög formára hajtott változat nagyon praktikus, mert az asztalszámnak is jut hely rajta, az egy lapos, két oldalas menükártya viszont igazán látványos és elegáns megoldás.

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

 

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 41 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 660 Ft (610 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 52 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 460 Ft (890 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  760 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 060 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek