Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Collection
  

Bay Leaf Collection

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

»» unique edition
»» meghívó és menü: 460 Ft – 460 Ft
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» kétrétegben kasírozott, nyomatlan hátoldallal készítve: 610 Ft
»» egyrétegű, de mindkét oldalán nyomtatott változat: 610 Ft
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 760 Ft

»» fehér, vagy krémszínű szériaboríték: 80 Ft/db

»» Prémium színes boríték: 150 Ft
»» Prémium, vastag, színes kartonból készült színes boríték: – fólianyomható: 200 Ft

»» aranyozás gépindítási költsége: 8000 Ft

»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» egyéb – másféle papírból készítve: kérd ajánlatunkat
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

»» három opcionális tétellel történő megrendelés esetén kedvezményes csomagárat biztosítunk:
»» kérd ajánlatunkat!

BeUnique
Custom Order Only
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

2018-ban tovább bővítjük e esküvői meghívó család kínálatát, amelynek legújabb tagja a Bay Leaf Mediterran Edition, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával egyedi alternatívát kínál ebben a különleges meghívó sorozatban.

Aranyozással készülő egyedi meghívó

A 2016-os kollekció egyik különleges darabja, amellyel nem csak egy különleges meghívót adunk, de egy egészen új gyártási konstrukcióban készítjük. Vele vezetjük be a kizárólag egyedi megrendelésre készülő meghívók és kiegészítők típusát, amely ebben az esetben egy aranyozott babérfüzér grafikával készült.

E meghívónál a gyártás technológiai sorrendjében elsőként a nyomtatást végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van, ez 8000 Ft és kb. 300 lenyomást tartalmaz. Emiatt érdemes az ilyen típusú gyártásnál nem kizárólag meghívót, hanem különböző kiegészítőket is csináltatni, hiszen így nem csak optimálisabban használjuk ki az erre fordított összeget, tehát pénzt spórolunk, de egységes grafikai elemek mentén fog elkészülni minden kiegészítőnk.

A képen látható kollekcióban a motívum rákerült a borítékra, a meghívóra, a menü- és ültetőkártyára – aminek a másik oldalán egy köszönőszöveg is volt és így a köszönetajándékon is megjelent –valamint egy jókívánság kártyára. Egyik kedvenc papírcsaládunk a Crush nevű újrahasznosított papír különböző színeiből készítettük el, arany prégeléssel.

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Esküvői meghívó és kiegészítők, bármilyen papírból

E kollekció darabjai egyedileg készülnek, elemei változtathatók: készülhet más papírból, az egyes kiegészítők lehetnek más formájúak, méretűek és készülhet további kiegészítő, illetve ezek közül is opcionálisan lehet válogatni, a fólia nyomás történhet más színnel, lehet ezüst, fehér, átlátszó fóliával. A gépindítási díj kb. 300 lenyomást tartalmaz, amelyet több különböző kiegészítőre elosztva is rányomhatunk, némi felár mellett a kiegészítők száma tovább bővíthető.

Készíthetünk számtalan különböző ültető- és menükártyát, std kártyát, köszönetcímkéket, boros címkét, rsvp kártyát, lufiképeslapot, ajándékdobozkát, ragasztott vagy csipeszelt ültetési táblához lapokat, lényegében szinte bármilyen kiegészítőt, amelynek csak a fantázia – és az esetleges technológiai korlátok – szabnak határt, az egyedi konzultáció során ezt megbeszéljük.

A 8000 Ft-os gépindítási díj kb. 300 lenyomást és két pozíciót tartalmaz, azaz 150 db meghívó és boríték esetén, a teljes gyártást lefedi, amennyiben további kiegészítőket is rendelnétek, akkor egy harmadik vagy negyedik pozícióra történő rányomás, további 2000-2000 Ft-os költséggel jár, illetve a 300 lenyomás felett, lenyomásonként 20 Ft/db az aranyozás díja. 

A jó meghívó titka az egyszerűségben rejlik

E kollekciónk 2016-ban debütált és óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi rendelések nyomán sok tekintetben bővítettük és tovább is fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyeket külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást.
A különböző változatokat tartalmazó galériában több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző megoldásban készítjük majd nektek a meghívót.
Az eredeti alap meghívó kollekcióhoz egy új papírt kínálunk: e meghívóhoz használt Crush papírcsalád az idén kibővült, egy grape elnevezésű, igazán különleges szín új papír került a választékba. A papír színe egészen halvány pasztell, rosé bor jellegű, enyhén lilás beütéssel, mivel e papírt a lila szőlő héjából kinyert adalékanyaggal színezik. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz az erre készített meghívónak. Így tehát a grape színnel bővítettük a meghívó kártyához választható papírokat, így már nem csak a tört fehér színű kukorica, illetve a halvány sárgás citrus választható.
A meghívóhoz a kínálatunkban szereplő borítékok közül választhattok (a borítéknak külön ára van, a meghívó ára nem tartalmazza) – a mandula, a piros színű cseresznye és a halvány lilás-kékes levendula tökéletesen illik akár grape-hoz is, de a mogyoróbarnával is izgalmas színkombinációt alkotnak.

Kibővítettük a Bay Leaf meghívó családot

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra Bay Leaf Kraft Edition Collection és különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat Bay Leaf Pearl Edition Collection is.

Kollekciónk további újítása, hogy terveztünk egy vadonatúj sorozatot is ezzel a grafikával, amely más méretben, eltérő tipográfiával, sok különböző papírra. Így az új Bay Leaf2 meghívó kollekció immár rengeteg színben kínál további lehetőségeket, érdemes ezeket is megnéznetek:
Bay Leaf2 Collection 
Bay Leaf2 Kraft Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection

Ez a meghívó számos egyedi megoldásban is kérhető

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.
Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.
Amennyiben tetszik nektek ez a meghívó ötlet, de szeretnétek más grafikai motívummal vagy a neveteket is aranyozva kéritek, akkor nézzétek meg néhány egyedi meghívónkat:
Nóri és Peti egyedi béléses meghívója
Zsuzsi és Miki egyedi aranyozott kraft papíros meghívója
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői
Bea és Tibor egyedi Bay Leaf meghívóját egy különleges minőségű, strukturált felületű kreatív papírra készítettük
Bettina és Péter egyedi piktogramos Bay Leaf meghívóját gyöngyfehér papírra, óarany színű kasírozott hátoldallal csináltuk meg
Ezen a linken pedig az egyedi Bay Leaf meghívók, folyamatosan bővülő, aktuális kínálatát nézhetitek meg.

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Bay Leaf
Bay Leaf 2
Bay Leaf 2 – Kraft

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó grafikájához illő menükártyákat is terveztünk: a három oldalas, háromszög formára hajtott változat nagyon praktikus, mert az asztalszámnak is jut hely rajta, az egy lapos, két oldalas menükártya viszont igazán látványos és elegáns megoldás.

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek:
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infó/jókívánságkártya: 135×70 mm

»» unique edition
»» meghívó és menü: 460 Ft – 460 Ft
»» infókártya/jókívánságkártya: 250 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» kétrétegben kasírozott, nyomatlan hátoldallal készítve: 610 Ft
»» egyrétegű, de mindkét oldalán nyomtatott változat: 610 Ft
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 760 Ft

»» fehér, vagy krémszínű szériaboríték: 80 Ft/db

»» Prémium színes boríték: 150 Ft
»» Prémium, vastag, színes kartonból készült színes boríték: – fólianyomható: 200 Ft

»» aranyozás gépindítási költsége: 8000 Ft

»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» egyéb – másféle papírból készítve: kérd ajánlatunkat
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

»» három opcionális tétellel történő megrendelés esetén kedvezményes csomagárat biztosítunk:
»» kérd ajánlatunkat!

BeUnique
Custom Order Only
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink