Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója
   

Tímea és David egyedi monogramos, dobozos meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Sok eredeti ötlettel és néhány jól bevált fogással állítottuk össze ezt a csodaszép egyedi meghívót

Tímea és David egyedi dobozos meghívója valódi különlegesség: több másik korábban készült meghívónkból is merítettünk ötleteket és nagyon sok új megoldással egészítettük ki azt.

Egy dobozos meghívó minden esetben különleges megoldásnak számít, főleg ha egyedi meghívó kerül bele

A meghívó alapötlete a kínálatunkban már régóta sikeres, dobozos kivitelezlési megoldás, amelyből a La Vie En Love Kollekció, gyönyörű és nagyon elegáns, csokoládé barna dobozát választottuk, a teljes Dobozos esküvői meghívó kínáltunkat itt megnézhetitek. A dobozos meghívók közül a Charming Elegance Kollekció pántos díszítését gondoltuk tovább: nyomtatott és ragasztott címke helyett, egy igazán különleges motívumot terveztünk a pár nevével, amit arany fóliaprégeléssel nyomtunk a pántra, ugyanez a motívum került a meghívó elejére is, így a doboz és a kártya tökéletes összhangban van.

Minden egyedi meghívó esetén van rá lehetőség, hogy teljes papírkínálatunkból válogassatok

A meghívó kártyát egy halvány krém színű, szemcsézett textúrájú öko-papírból, az Alga Carta nevű kartonból készítettük egy szín fekete szöveg nyomtatással, ugyanebből a papírból készült a dobozt díszítő pánt is. A meghívót két nyelvi változatban, angolul és magyarul készítettük: a kártya háromszor hajtott, négy oldalas, harmonika szerű hajtogatással készült. Az első oldalán szerepel a pár nevével készített, szív formával díszített monogram arany fólianyomással, valamint az esküvő dátuma, a második oldalon a pár teljes neve, valamint maga a meghívó szeveg kapott helyet. A harmadik oldalon egy piktogramos program sor és egy idézet, végül az utolsó oldalon a visszajelzésre vonatkozó információk kaptak helyet. Ez utóbbi oldalt egyébként perforációval készítettük el és a meghívó mellé egy méretben passzoló borítékotis adtunk, így a vonatkozó részeket a vendégek ki tudták tölteni és a kártyát vissza tudták küldeni.

Összességében egy grafikailag és a kivitelezés szempontjából is összetett, sok részletet tartalmazó, de épp ezért alaposan megtervezett és gondosan kimunkált, különleges meghívót készítettünk:

Az egyedi meghívó doboza

Az elegáns csokibarna kartonból készült doboz felülete finoman strukturált, ún. kalapácsolt felülete igazán különleges.

Az egyedi esküvői meghívó kártya

A meghívó kártya anyagában tökéletesen passzol a dobozhoz, grafikailag és tipográfiailag is különleges, speciálisan hajtogatott, egy szín fekete szövegnyomtatással és arany fóliaprégeléssel készítve, a pár egyedi kérései alapján.

Egyedi meghívóhoz egyedi monogram

Ami valójában nem is egy klasszikus monogram, hanem inkább logónak lehetne nevezni: a pár nevét egy díszes, lendületes kézírásra emlékeztető, kalligrafikus betűvel terveztük meg, amit látványos szív-formával kötöttünk össze.

E meghívó minden eleme valamilyen apró, de gondosan megtervezett finom megoldással készült, így egy harmonikus és igazán elegáns meghívó készült. E meghívó is kiváló példája annak, amikor néhány már meglévő ötlet kombinációjával, azt további apróságokkal kiegészítve, olyan új minőség jön létre, amely minden elemében a pár kéréseinek megfelel és persze tökéletesen illeszkedik az esküvő hangulatához, színeihez és dekorációjához, és persze ami a lényeg, amire minden esetben törekszünk, hogy olyan egyedi esküvői meghívó szülessen, amilyen nem fog még egyszer soha többet…

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézzétek még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

Valamint érdemes megnéznetek a szintén piktogramokkal készített egyedi meghívóinkat is:
Andi és Tamás egyedi piktogramos, két rétegben kasírozott, kraft papírra nyomtatott Bay Leaf meghívója
Bea és Zoltán egyedi poktogramos, navy blue színű kartonra, fehér fólianyomással készített Cool Style meghívója
Éva és Lajos egyedi grafikával díszített, vintage piktogramos Lemonade Kissing meghívója
Laci és Andi egyedi ezüstözött meghívója
Kata és Richárd egyedi piktogramos, aranyozott Chalkboard  meghívója
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos aranyozott meghívója
Ketty és Tibi kék lemezre nyomtatott egyedi Cool Style meghívója
Bettina és Péter pearl papíros, egyedi piktogramos Bay Leaf meghívója
Az Egyedi piktogramos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

Ha tetszenek ezek a megoldások, akkor érdemes megnéznetek:
– a teljes dobozos meghívó kínálatunkat
– valamint az összes aranyozással, illetve fólianyomással készült meghívónkat

Valamint érdemes megnéznetek más, egyedi aranyozással készült dobozos meghívónkat is:
Irma és Zsolt Garden Party meghívója
Tímea és Gábor arany monogramos meghívója
Petra és Tamás rosegold monogramos meghívója
Zita és Ákos egyedi monogramos, óarany színű dobozos meghívója

 

Az egyedi dobozos meghívókhoz bármilyen papírból tudunk dobozt készíteni, egyedi megrendelésetek alapján

A dobozos meghívókat egy speciális nyomdai produkciós eljárással, ún. stancolással készítjük, ennek lényege, hogy előbb megtervezünk, majd legyártatunk egy speciális formájú stancszerszámot, ami lényegében nem más, mint egy ipari vágó szerszám, amellyel a megfelelő formát lehet kívágni bármilyen papírból. Érdemes ezt úgy elképzelni, mint egy pogácsaszaggatót, csak éppen ez nem pogácsa formákat, hanem dobozokat vág ki a választott papírból.

Ennek a doboznak a stanc kését, azaz egész pontosan késeit – mivel a doboz két részből áll, így a tetejéhez és az aljához is szükséges egy külön forma – mi már korábban megterveztük és elkészíttettük, így az általunk választott papírokból készült dobozokból állandó raktárkészlettel rendelkezünk, továbbá rendelkezésünkre áll persze maga a stancszerszám is, így egyedi kérés alapján, bármikor, bármilyen színű, anyagú papírból tudunk dobozt gyártani.

Konkrétan ennél a korall színű doboznál viszont az a helyzet, hogy maga az alapanyag jelentősen drágább, a hasonló paraméterekkel bíró, felületben, vastagságban egyező papírokhoz képest, ebből kifolyólag e papírból sajnos nem áll módunkban állandó raktárkészletet tartani. 

Egyébként is az az általános tapasztalatunk, hogy a különböző hangulatú és színvilágú esküvőkhöz olyan nagy változatosságban kérik tőlünk a párok a legkülönbözőbb színű dobozokat, hogy ha mindegyikből állandó készletet szeretnénk tartani, akkor a világ összes pénze (és raktára) sem lenne elég.

Lényegében arról van szó, hogy rendelkezésünkre áll a know how, valamint maga a gyártáshoz szükséges szerszám és persze az egyedi gyártási szolgáltatás igénybevételének lehetősége, ezért ha bármilyen egyedi elképzelésetek van a dobozokkal kapcsolatban, akkor keressetek bennünket bátran és közösen biztosan kitaláljuk majd, hogy miként tudjuk megvalósítani az elképzeléseteket.

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek