La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó
La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó
La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó
La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó
La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó
   

La Romance Floraison Collection – aranyozott esküvői meghívó

»» Alapgrafika díj 7000 Ft
Keaykolour Pure White: 540 Ft
Tradition natúrfehér: 590 Ft
Tradition pezsgő: 590 Ft
Remake Oyster: 680 Ft
Remake Sand: 680 Ft
Remake Smoke: 680 Ft
Curious Gyöngy: 590 Ft
Curious Fehérarany: 590 Ft
Curious Óarany: 620 Ft
Curious Mandarin: 640 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» boríték a papírtól is függően 180-220 ft/db

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial


Rendelési kódok:
Keaykolour Pure White_LRF17-501
Tradition natúrfehér_LRF17-502
Tradition pezsgő_LRF17-503
Remake Oyster_LRF17-504
Remake Sand_LRF17-505
Remake Smoke_LRF17-506
Curious Gyöngy_LRF17-507
Curious Fehérarany_LRF17-508
Curious Óarany_LRF17-509
Curious Mandarin_LRF17-510

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Rendhagyó és különleges esküvői meghívó, ha valami igazán egyedire vágysz

Ez az aranyozott esküvői meghívó minden bizonnyal megosztja majd az érdeklődőket, lesz aki úgy érzi, hogy ez túl sok és lesz, aki első látásra beleszeret – reméljük, hogy beleszeretősök lesztek többen, hiszen mi magunk is így voltunk vele.

Minden nálunk található esküvői meghívó egyedi ötleteken alapul

Az esküvői meghívó kollekciók tervezése során mindig arra törekszünk, hogy olyan új ötleteket próbáljunk ki, csupa egyedi meghívóval gazdagítsuk a kínálatunkat, és olyanokkal főleg, amilyeneket más nem készít. E kutatómunka során több olyan terv is készül, amelyek elsőre szokatlanok, meghökkentők lehetnek, de a részletek kidolgozása, próbanyomtatások és mintadarabok elkészítése után kiderül, nem csak, hogy jó terv készült, de olyan plusz lehetőség is rejlik benne, amelyre az elején nem is gondoltunk.

Ez a meghívó is ilyen: a rendkívül gazdagon díszített grafika igen karakteres hangulatot kölcsönöz a meghívónak, amit aztán erősít az arany fólia nyomtatás, ezt egészítettük ki egy picit visszafogottabb, de azért látványos és változatos tipográfiával, hogy mindkettő érvényesülni tudjon, választottunk hozzá pár gyönyörű papírt és lett egy csodás meghívó.

Különleges meghívóhoz, különleges alapanyag

Vegyük sorra először a papírokat: fontos volt, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek technológiai szempontból megfelelőek a digitális szöveg nyomtatáshoz és a jellegzetes arany fólia nyomáshoz egyaránt. Ezen túlmenően pedig elsősorban esztétikai szempontok alapján válogattunk, hogy a grafika – illetve meghívó –, több eltérő stílusú esküvőhöz is illeszkedhessen. Az első az elmaradhatatlan kraft papír, ami rusztikus-vintage és elegáns hangulatú is lehet, szintén kötelező a fehér és krém színű karton, de van közöttük gyöngyházfényű, sima és durvább felületű, valamint újrahasznosított, természetes alapanyagokat tartalmazó öko-papír is, végül néhány igazán merész szín, amit más kollekcióknál nem használunk, ehhez viszont tökéletesen illik:
• Kraftpack Double Sided 410 gr: különlegessége, hogy míg az előoldala teljesen sima és így kiválóan alkalmas a nyomtatásra, addig a hátoldala natúr, strukturált felületű.
• Keaykolour Pure White 300 gr: ragyogó fehér, enyhén strukturált felületű papír, különlegessége, hogy kifejezetten matt, sprőd felülete gyönyörűen ellenpontozza a fényes ezüst fólia csillogását.
• Tradition natúrfehér 250 gr: különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, a hagyományos merített papírokéhoz hasonló, mintázata klasszikus, elegáns hangulatot kölcsönöz a meghívónak, valamint kiváló alternatívája a ragyogóan fehér keaykolournak, ha picit tompább, pasztellesebb színvilágra vágytok.
• Tradition pezsgő 250 gr: különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, a hagyományos merített papírokéhoz hasonló, mintázata klasszikus, elegáns hangulatot kölcsönöz a meghívónak, nagyon kellemes, sárgás színe csodálatosan harmonizál az arany fóliával.
• Remake oyster 380 gr: egy különlegesen vastag, halvány kagylóhéj színű karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas. Különlegessége, hogy a papír textúrája homok szerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Remake sand 380 gr: egy különlegesen vastag, kellemes, meleg tónusú homoksárga színű karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas. Különlegessége, hogy a papír textúrája homok szerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Remake Smoke 380 gr: egy közepesen vastag, ún. színes szürke árnyalatú, meleg szürke színű, középtónusú karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas. Különlegessége, hogy a papír textúrája homok szerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Curious Gyöngy 250 gr: különlegessége, hogy gyönyörű fehér színe és aranyosan csillogó felülete ünnepélyes és elegáns hatást kölcsönöz a meghívónak.
• Curious Fehérarany 250 gr: különlegessége, hogy gyönyörű halvány sárgás krém színe és aranyosan csillogó felülete ünnepélyes és elegáns hatást kölcsönöz a meghívónak.
• Curious Óarany 250 gr: különlegessége, hogy gyönyörű patinás óarany színe és aranyosan csillogó felülete ünnepélyes és elegáns hatást kölcsönöz a meghívónak, az arany fólianyomással igazán különleges és merész összeállítás, amely mégsem nélkülözi az eleganciát.
• Curious Mandarin 300 gr: különlegessége, hogy elképesztően élénk és vibráló mandarin színe és aranyosan csillogó felülete ünnepélyes és elegáns hatást kölcsönöz a meghívónak.

A kártyát egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, amihez látványos, elegáns és különleges tipográfiát terveztünk: a szöveghez használt csupa nagybetűs típus, egészen vékony metszésű betű, a szöveg ettől légiesen könnyed, egészen finom vonalakkal jelenik meg. Érdemes megnézni a mintadarabokat, mert az érzékelés egyedi, az egyes papírokon akár halványnak is érezhető a szöveg nyomtatása. Kérésetekre szívesen erősebbre állítunk. A kártya felső blokkjában, szinte egy a többitől elválasztott, külön blokkban szerepel a meghívó fő mondata, amely arról szól, hogy megházasodtok. A klasszikusan középre zárt szöveg elegánsan szegélyezi, a kifejezetten modern hatású, nagy méretű név kiemelést, ami központi látványeleme a meghívónak, rajzos, kalligrafikus betűtípusa egyszerre elegáns és rusztikus. Az alsó részben a szintén kiemelt dátum blokk következik, majd egy picit modernebb betűvel a záró infó sorok, ebben az esetben visszajelzés kérés.

Egyedi grafika teszi különlegessé a meghívót

A különleges tipográfián túl azonban, a meghívó igazi atrakciója a csodálatos, leveles-virágos díszítő motívum, sok-sok apró részletből összeállítva úgy, hogy az teljesen körülöleli a szöveget, ahol szükséges el is választja, illetve bizonyos részeknél éppen szabadon hagyja a felületet, hogy a tartalom jobban megmutatkozzék és egy picit pihenni hagyja a szemet.
Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is milyen szép, látványos a tipográfia.
Nagyon fontos megjegyezni, hogy amíg a kártya nyomtatott részei – a nevek, a dátum, a szöveg –, minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, addig az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így a virágos díszítő motívumok helye kötött. Épp ezért célszerű a mintához hasonló elosztású szöveget írnotok, ám ha mégis nagyon eltérő tematikájú szöveggel kérnétek a meghívót, áttervezhetjük a motívumot, és abból egyedi nyomóformát tudunk készíteni. Ennek részleteiről, árairól kérjétek egyedi ajánlatunkat!
A meghívó nyomtatása két fázisban történik, elsőként a digitális nyomtatással készülő, egy szín fekete szöveg nyomtatást készítjük el, e fázisnak a költsége egyforma, de a különböző papírtípusok eltérő árai miatt ezeket külön adjuk meg, második fázisként a fényes arany fólia nyomás következi, amelynek ára a példányszámtól és a papír típusától függetlenül fix, 8000 Ft.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel még inkább testreszabhatjátok a meghívótokat:
• Bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, amit az alapanyag és vagy a választott boríték színéhez igazítva kérhettek, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.
• Ugyan tizenegy papír alapanyagot kínálunk e kollekcióban, kérésetek alapján a kínálatunkban szereplő bármelyik papírcsalád színeivel szívesen dolgozunk. Ugyanakkor el kell mondanunk, hogy e meghívóhoz nem lehet akármilyen papírt választani. A választott alapanyagnak a különböző technológiai paraméterekhez illenie kell: digitális nyomtatásra és fólia nyomásra is alklmasnak kell lennie. Elméletben nincs akadálya annak, hogy a kínálatunkból más papírt válasszatok, mégis az általunk ehhez a meghívóhoz tervezett papírokat javasoljuk, hiszen ezekből már mintadarabokat is készítettünk, így ezek a kipróbáltak, üzembiztosak.
• Végül: nem kizárólag arany fólianyomással készíthetjük e meghívót, ezüst vagy rosegold nyomással biztosan, de fehér vagy színes fóliával is szép lehet a meghívó.

Feltétlenül nézzétek meg a meghívó „testvérét” a La Romance Floraison Black Edition kollekciót, amelyben színes nyomtatással és fekete fóliával készült változatokat készítettünk:
La Romance Floraison Black Edition Collection

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Ha egy meghívó igazán jó

Ritkán teszünk ilyet, de ennél a meghívónál egyértelmű és ezért megkerülhetetlen volt annak lehetősége, hogy az alapötletet, azaz magát a meghívó grafikáját „újrahasznosítsuk”, ezért készítettünk egy másik meghívót is ezzel a grafikával és egy picit módosított tipográfiával, ez pedig a Greenery Mini Collection 008-as meghívója, érdemes megnézni! 

 

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

»» Alapgrafika díj 7000 Ft
Keaykolour Pure White: 540 Ft
Tradition natúrfehér: 590 Ft
Tradition pezsgő: 590 Ft
Remake Oyster: 680 Ft
Remake Sand: 680 Ft
Remake Smoke: 680 Ft
Curious Gyöngy: 590 Ft
Curious Fehérarany: 590 Ft
Curious Óarany: 620 Ft
Curious Mandarin: 640 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» boríték a papírtól is függően 180-220 ft/db

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial


Rendelési kódok:
Keaykolour Pure White_LRF17-501
Tradition natúrfehér_LRF17-502
Tradition pezsgő_LRF17-503
Remake Oyster_LRF17-504
Remake Sand_LRF17-505
Remake Smoke_LRF17-506
Curious Gyöngy_LRF17-507
Curious Fehérarany_LRF17-508
Curious Óarany_LRF17-509
Curious Mandarin_LRF17-510

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek