Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Modern Rose Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó

2020. januári akciónk! (40 vagy afeletti darab rendelése esetén) 
50% engedmény
Kedvezményes alapgrafikai díj 5000 Ft
»» meghívó kártya (fekete nyomtatással) + boríték + bélés
a teljes szett 700 Ft helyett 350 Ft

Árak (40 darab alatti rendelés esetén)
Minimális rendelés 16 db 
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 420 Ft
»» színes nyomtatással 550 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 100+180 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 papír változat
»» 6 bélésváltozat
»» méret: 180×125 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Oyster_MR17-561
Sand_MR17-562
Smoke_MR17-563
Sky_MR17-564
Autumn_MR17-565
Midnight_MR17-566

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott béléssel készített esküvői meghívó

Óriási sikert aratnak bélelt borítékos esküvői meghívó kollekcióink: korábban a XAE elnevezésű, ívelt formájú borítéktípushoz készítettünk számos bélést, immár a „nagytestvére”, a XAE2 is bekerült a kínálatba. Folyamatosan bővítjük a választékot, így a kínálatunkban már korábban is szereplő, amerikai szabványon alapuló, Baronial típusú borítéknak is elkészítettük a beragasztható béléses változatát – e sorozat egyik első tagja ez a meghívó.

Divatos up-cycling papírból készült esküvői meghívó

A bélést egy vadonatúj öko-papír, a Remake család hat különböző változatából készítettük. Az egyedi felület és a csodás színek mellett a bélések különlegességét az adja, hogy csillogó arany fólia nyomással készítettük az enyhén romantikus, de azért nagyon elegáns rózsás grafikai motívumot. Az eltérő színű papírokon így különböző hangulatot és stílust adnak a meghívónak, amit épp ezért, rendkívül minimalista tipográfiával készítettünk el.

• Oyster: halvány sárgás, krém-barack szín, amelyen nagyon elegáns hatást kelt a csodás aranyozott rózsamotívum

• Sand: szintén világos, meleg tónusú, okkersárgás papír, ami enyhén rusztikus vintage hatást kölcsönöz a meghívónak

• Smoke: meleg hatású, középtónusú ún. színes szürke, ami remek kontrasztot ad a csillogó aranynak, így egyszerre elegáns és modern

• Sky: kékes-zöldes-türkizes, halvány tónusú mégis élénk szín, amely önmagában meglehetősen extravagáns, az arany fóliával azonban klasszikus jegyeket ölt

• Autumn: elegáns csokibarna, ami igazán klasszikus hangulatúvá válik a rózsás arany nyomat által

• Midnight: fekete és arany, feltűnő de klasszikus párosítás. Vigyázat! Csak formabontóknak!

Bélelt borítékos esküvői meghívó

A bélés nem tartozéka a meghívónak, nélküle is rendelhető.
A meghívó kártyát egy simított felületű papírcsalád hófehér és halvány krém színű változatára készítjük, mindkettő minőségi alapanyag, de tudatosan választottunk olyat, ami önmagában nem különösebben figyelemfelkeltő, így szerényen szolgálja ki a látványos és díszes béléseket.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A tipográfiát is ennek jegyben terveztük, csak egy látványos név és dátum blokk tűnik ki a kártya felső részén, alul a szöveg klasszikusan középre zárt tördeléssel, hagyományos talpas betűvel szedve tökéletesen alkotja a látványos bélés és az egyszerű kártya összhangját. Középen nagyobb üres felületet hagytunk, hogy a gazdagon illusztrált bélés szépen megmutathassa magát és ne legyen mellette zsúfolt a kártya.

Feltétlenül nézzétek meg e meghívó kollekció párját, a hasonló grafikával de más papírokra készített béléssel és klasszikusabb hangulatú tipográfiával készült Romantic Rose Collectiont.

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívó választékot, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a látványos bélésre és egyszerű tipográfiára építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy bármelyik béléshez illő színnel, színkombinációval történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, amely egy igazán ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2020. januári akciónk! (40 vagy afeletti darab rendelése esetén) 
50% engedmény
Kedvezményes alapgrafikai díj 5000 Ft
»» meghívó kártya (fekete nyomtatással) + boríték + bélés
a teljes szett 700 Ft helyett 350 Ft

Árak (40 darab alatti rendelés esetén)
Minimális rendelés 16 db 
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 420 Ft
»» színes nyomtatással 550 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 100+180 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 papír változat
»» 6 bélésváltozat
»» méret: 180×125 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Oyster_MR17-561
Sand_MR17-562
Smoke_MR17-563
Sky_MR17-564
Autumn_MR17-565
Midnight_MR17-566

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek