Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó
Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó
Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó
Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó
Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó
   

Lady Blush Collection- foilpress esküvői meghívó

Árak – figyelem, prémium, valódi fólianyomással készült meghívó!
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
Papírválasztástól függően a meghívó kártya árai:
Crush Grape: 510 Ft
Rainbow Salmon: 610 Ft
Prizma Salmon: 680 Ft
Curious Soft Touch: 640 Ft
Keaykolour Biscuit: 550 Ft
Stardream Korall: 620 Ft
Curious Metallics púder: 590
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» ragasztott bélés: 120 Ft
»» boríték választott színben: 150 Ft

Technikai paraméterek
»» 7 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Crush Grape_LB17-471
Rainbow Salmon_LB17-472
Prizma Salmon_LB17-473
Curious Soft Touch_LB17-474
Keaykolour Biscuit_LB17-475
Stardream Korall_LB17-476
Curious Metallics púder_LB17-477

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Ha igazi finomságot keresel egy esküvői meghívóban, akkor ez a jó választás

Ez is az egyik olyan meghívó a kínálatunkban, amelyre igazán büszkék vagyunk és úgy gondoljuk, hogy kollekciónk között ez is különleges. Mi úgy látjuk, hogy minden eleme a „helyén van” az egyes megoldások tökéletes összhangban vannak, nincs benne semmi túlzó vagy stílusidegen megoldás. Minden részletében izgalmas és egyedi, csupa szépség, amelynek bármelyik változata biztosan lenyűgözi majd a vendégeket.

Ez a meghívó élőben az igazi

Sokan mondják a megrendelőink közül, hogy a honlapunk egyik erénye, hogy rengeteg fotót közlünk minden meghívónkról, és valóban, igen nagy hangsúlyt és rengeteg energiát fektetünk abba, hogy a meghívóinkat szép környezetben, több beállításban is megfotózzuk. Tesszük ezt azért, mert bár bemutatótermünk minden érdeklődő előtt nyitva áll, sokan sajnos nem tudnak ellátogatni hozzánk, így nincs alkalmuk élőben is megnézni a meghívóinkat. Azért készítünk sok-sok változatos fotót, hogy akiknek nincs lehetőségük eljönni és személyesen is megnézni a meghívóinkat, azoknak is megpróbáljunk minden lehetőséget megadni, hogy a lehető legrészletesebben nézhessék meg a meghívóinkat. De minden jó szándékunk és a befektetett rengeteg munka ellenére mégis kénytelenek voltunk levonni azt a következtetést, hogy nincs az a profi fotós, az a hibátlan minőségű objektív és az a tökéletes fotó, amely képes lenne visszaadni egy-egy meghívó jellegzetességeit. Ez a meghívónk is ilyen. Erre pedig úgy jöttünk rá, hogy sokan, akik eljönnek hozzánk személyesen, arról számolnak be, hogy ezt a meghívót észre sem vették a kínálatunkban, pedig amikor kézbe veszik, azt tapasztalják, hogy valami egészen különleges esküvői meghívóról van szó. A speciális papírok, a különleges, átlátszó fólianyomtatás és ezek összhatása, olyan különleges hatást váltanak ki, amely fotón egyszerűen nem ábrázolható, a képek képtelenek visszaadni azt az érzetet, ami kézbevételkor érik az embert. Ezért kifejezetten arra bátorítunk minden kedves érdeklődőt, hogy jöjjön el személyesen a bemutatótermünkbe és vegye kézbe ezt a meghívót, hogy élőben tapasztalja meg azt, amit online sajnos nem lehet!

Egy sor különleges papírból kérheted a meghívót

Csodás a papírja: kifejezetten a púder színt illetve annak különböző árnyalatait kerestük – erre utal a kollekció elnevezése is –, olyan papír sorozatot válogattunk össze, amely igen széles spektrumot mutat e színek kínálatából. Egyes változatok picit sárgásabbak, mások szürkésebb, tompább árnyalatúak, van köztük gyöngyházfényű, sima és durvább felületű, valamint újrahasznosított, természetes alapanyagokat tartalmazó öko-papír is:
• Crush Grape 250 gr: egészen pasztell, lilás-rózsaszínes, enyhén rosé hatású. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homokszerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
• Rainbow Salmon 230 gr: ez kicsikét sárgásabb lazac színű karton, két rétegben kasírozva. Felülete teljesen sima és a színe nagyon kellemes, friss, tavaszi üde hangulatot kölcsönöz a meghívónak, amelyet a megfelelő vastagság érdekében kasírozunk két rétegben.
• Prizma Salmon 220 gr: gyári színjelölését tekintve lazac színű, de a Rainbow-hoz képest rózsaszínesebb, kevésbé sárgás, a felülete egyébként strukturált és a megfelelő vastagság érdekében ezt is két rétegben kasírozzuk, de ebben az esetben a szintén Prizma, ólomszürke kartont, ami ezzel a pepita elő-hát oldalas megoldással külön érdekességet ad a meghívónak.
• Soft Touch Nude 300 gr: e papír felülete egészen matt, púder rózsaszínes árnyalata is erősen szürkés, pasztelles, de ami az igazi különlegességét adja, hogy a tapintása enyhén velúros, olyan mintha camambert sajtot vagy az őszibarack picit szőrös héját simítanánk, igazi különlegesség.
• Keaykolour Biscuit 300 gr: egy finoman strukturúlt, enyhén sprőd felületű prémium karton, színe egészen halvány rózsaszínes, tompább fényviszonyok között szinte halvány szürkének érződik.
• Stardream Korall 285 gr: csillogó felületű, gyöngyházfényű prémium karton, egészen halvány barackvirágos színben, nagyon kellemes, nőies árnyalat.
• Curious Metallics púder 300 gr: szintén gyöngyházfényű, natúr rózsaszínes árnyalata, az előzőnél sötétebb tónusban, igazán elegáns, letisztult, mégis karakteres papír.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A kártyát egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, amihez látványos, elegáns és különleges tipográfiát terveztünk: a szöveghez használt csupa nagybetűs típus, egészen vékony metszésű betű, a szöveg ettől légiesen könnyed, egészen finom vonalakkal jelenik meg. Érdemes megnézni a mintadarabokat, mert egyedi az érzékelés, az egyes papírokon akár halványnak is láthatja valaki a szöveg nyomtatását. Ha így volna, kérésetekre szívesen erősebbre állítjuk.

A szokásos szöveg és tördelési sablonoktól eltérő, látványos és szokatlan tartalmi felütéssel kezdődik a meghívó, a klasszikusan középre zárt szöveg elegánsan szegélyezi, a kifejezetten modern hatású, nagy méretű, de csupa kis betűs név kiemelést, ami központi látványeleme a meghívónak. A szövegben azután ismétlődik a kezdő sor tipográfiája, amelyet a dátum blokk követ, majd egy masnis díszítő elem, végül egy záró sor, újra a kezdő sor elegáns és díszes betűivel.

Ezt a látványos és nagyon jellegzetes hangulatú tipográfiát egyetlen, igazán visszafogott grafikai motívummal egészítettük csak ki: a kártya tetején egy keskeny sávban, az alsó masni motívumból készítettünk izgalmas sormintát, amit fényesen csillogó, átlátszó fólia nyomással nyomtatunk a kártyára. Ennek megjelenése diszkréten elegáns, mert csak a megfelelő fénytörésben csillan meg rajta a fény, az átlátszó fólia felület körül csak a finom domboros hatás jelenik meg.

Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is milyen szép, látványos a tipográfia.
E meghívó kollekció testvére a Lady Grey, amely megegyező tipográfiával szürke illetve ezüst papíros változata, fényes ezüst fólia nyomással. E kollekcióhoz két borítékbélés mintát is terveztünk, amelyek színben és hangulatban is egyaránt passzolnak e púder színekből álló sorozathoz, így ha szeretnétek a borítékot ragasztott béléssel is díszíteni, ilyet is választhattok hozzá.
A meghívó nyomtatása két fázisban történik, elsőként a digitális nyomtatással készülő, egy szín fekete szöveg nyomtatást készítjük el, e fázisnak a költsége egyforma, de a különböző papírtípusok eltérő árai miatt ezeket külön adjuk meg, második fázisként az átlátszó fólia nyomás következi, amelynek ára a példányszámtól és a papír típusától függetlenül fix, 9000 Ft.

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében bátran testre szabhatjátok a meghívótokat:
• bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, amit az alapanyag és vagy a válsztott boríték színéhez igazítva kérhettek, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.
• második ötletünk, hogy bár „csak” 7 alapanyagot kínálunk e kollekcióban, kérésetek alapján a kínálatunkban szereplő bármelyik papírcsalád színeivel szívesen dolgozunk. Ugyanakkor el kell mondanunk, hogy e meghívóhoz nem lehet akármilyen papírt választani. A választott alapanyagnak a különböző technológiai paraméterekhez illenie kell: digitális nyomtatásra és fólia nyomásra is alkalmasnak kell lenniük. Elméletben nincs akadálya annak, hogy a kínálatunkból más papírt válasszatok, mégis az általunk ehhez a meghívóhoz tervezett papírokat javasoljuk, hiszen ezekből már mintadarabokat is készítettünk, így ezek a kipróbáltak, üzembiztosak.
• Említettük e kollekció testvéréhez a Lady Grey-hez tervezett béléseket, de ha az nem tetszene, akkor szívesen készítünk más bélést is a kéréseitek, elképzeléseitek alapján.
• Végül: nem kötelező átlátszó fólianyomással készíteni a meghívót, ezüst vagy arany fólia nyomással biztosan, de színes fóliával is szép lehet a meghívó.

Feltétlenül nézzétek meg a meghívó „testvérét” a Lady Grey Collection-t.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak – figyelem, prémium, valódi fólianyomással készült meghívó!
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
Papírválasztástól függően a meghívó kártya árai:
Crush Grape: 510 Ft
Rainbow Salmon: 610 Ft
Prizma Salmon: 680 Ft
Curious Soft Touch: 640 Ft
Keaykolour Biscuit: 550 Ft
Stardream Korall: 620 Ft
Curious Metallics púder: 590
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» ragasztott bélés: 120 Ft
»» boríték választott színben: 150 Ft

Technikai paraméterek
»» 7 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Crush Grape_LB17-471
Rainbow Salmon_LB17-472
Prizma Salmon_LB17-473
Curious Soft Touch_LB17-474
Keaykolour Biscuit_LB17-475
Stardream Korall_LB17-476
Curious Metallics púder_LB17-477

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek