Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó
   

Sugarmice Black – aranyozott esküvői meghívó

Árak

»» Alapgrafikai díj  7000 Ft
»» Meghívókártya+boríték: 790 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 8000 Ft

»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db

 

Technikai paraméterek
»» 4 hátoldal és 4 előoldal
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
arany_SMBLCK_16-561
fehér_SMBLCK_16-562
átlátszó_SMBLCK_16-563
ezüst_SMBLCK_16-564

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó

Olyan aranyozott esküvői meghívó is található kollekcióink között, amelyeket igazából egyedi megrendelés alapján készítünk csak el. A Sugarmice kollekció két előkészített lévő darabja mellé készítettünk egy különösen exkluzív változatot is, amely így valódi alternatívát kínál a többi verzióhoz képest.

Sokan úgy vélekednek, hogy a fekete szín túlzottan gyászos és ezért nem való esküvői meghívónak, mások szerint pedig a fekete az esküvő egyik alapszíne, hiszen a fehér a menyasszony, a fekete a vőlegény színe. Ugyanakkor valóban el kell ismernünk, hogy a fekete egy nagyon markáns szín és ahhoz, hogy egy meghívónál ez legyen az alapszín, de mégse vigyük túlzásba, nagy szakértelemre és kitűnő stílusérzékre van szükség: hitünk szerint ez az aranyozott esküvői meghívó tökéletesen mutatja a jó arányt. Annak érdekében, hogy még ezeken a finoman kimért arányokon is legyen lehetőség változtatni, összesen nyolc különböző megoldást kínálunk.
Ez az aranyozott esküvői meghívó egyedi rendelésetek szerint készül, az opciók szabadon variálhatók.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A meghívó egylapos, két oldalas kártya, amelyet két rétegből kasírozunk össze: a hátoldal egy kifejezetten vastag, 900 gr-os fekete karton lemez, amelyre négy különböző színű fólianyomással készült, gyönyörű díszítőgrafika került. A kézi hímzéses hatású, csipkemotívum bármilyen esküvő elegáns és különleges motívuma lehet. Az előoldal szintén négy, gyöngyházfényű papír közül választható, amelyeket a hátoldali fólianyomás színéhez illesztettünk: arany hátoldalhoz fehérarany előoldal, a fehér hátoldalhoz gyöngyfehér előoldal, az átlátszó hátoldalhoz elefántcsont előoldal és az ezüst hátoldalhoz fehér ezüst előoldal.

A meghívó előoldalát különleges és a hátoldal grafikájához illő tipográfiával terveztük meg klasszikus, elegáns stílusjegyeket felvonultatva. Az oldal középpontjában szerepel a nevetek, szépen kiemelt formában. Ezt egy látványos dátum kiemelés és egy három hasábban rendezett program blokk követ, végül legalul egy pár soros infó rész.

Az új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Egyedi meghívóhoz egyedi grafika

A hátoldalra gyönyörű díszítőgrafika kerül: a kézi hímzéses hatású, csipkemotívum bármilyen esküvő elegáns és különleges díszítése lehet. A meghívó előoldalát különleges és a hátoldal grafikájához illő tipográfiával terveztük meg klasszikus, elegáns stílusjegyeket felvonultatva. Az oldal középpontjában szerepel a pár neve, szépen kiemelt formában. Ezt egy látványos dátum kiemelés és egy három hasábban rendezett program blokk követ, végül legalul egy pár soros infó rész.

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

E meghívó kollekciónkhoz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.

Csomor Attila készített a meghívóról egy kis szemléltető videót:

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben tetszik nektek ez a meghívó, de nem találtok megfelelő borítékot az állandó kínálatunkban, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy a díszes aranyozott hátoldalt, egy szín fekete nyomtatással készülő előoldallal egészítjük ki. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség.

 

A fotózáshoz a dekorációs kellékeket Papp Alexandrától kaptuk:
Wedding & Party, rendezvényszervezés, dekoráció: www.wandp.hu, facebook.com/WandP.hu

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak

»» Alapgrafikai díj  7000 Ft
»» Meghívókártya+boríték: 790 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 8000 Ft

»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db

 

Technikai paraméterek
»» 4 hátoldal és 4 előoldal
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
arany_SMBLCK_16-561
fehér_SMBLCK_16-562
átlátszó_SMBLCK_16-563
ezüst_SMBLCK_16-564

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek