Chalkboard Elegance Collection
Chalkboard Elegance Collection
Chalkboard Elegance Collection
Chalkboard Elegance Collection
   

Chalkboard Elegance Collection

Árak
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» aranyozás/fólianyomás egyszeri gépindítási
költsége: 8000 Ft

E meghívó alapgrafikai díja 10 000 Ft.

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Egy szín fekete szöveg nyomtatással
Fekete_CBE17-131

Színes nyomtatással
Több színű_CBE17-132
Sárga_CBE17-133
Korall_CBE17-134
Karamell_CBE17-135
Púder_CBE17-136
Levendula_CBE17-137
Meggypiros_CBE17-138
Égszínkék_CBE17-139

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Vadonatúj esküvői meghívó 2017-ben is

2017-es esküvői meghívó kollekciónk egyik olyan darabja, amelyre különösen büszkék vagyunk, ezért nagy reményekkel terveztük e meghívó az elegánsabb változatát, valamint kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a fogadtatása és mennyire fog tetszeni nektek.

Hogy miért is tartjuk olyan különlegesnek ezt a meghívót és miért ajánljuk figyelmetekbe ilyen nagy lelkesedéssel? Olvassátok el kérlek.
A grafikai alapot, ezt a krétatáblás designt egy korábbi kollekciónkban, a Chalkboard Weddingben már kipróbáltuk, évek óta sikeres, sokan szerették, és közben számos opcióval bővítettük az eredeti alapváltozatot. Az idén elkészítettük az eredeti tervezői koncepció alapján a meghívó grafikáját tekintve aktualizált és több szempontból is feltuningolt változatát, a kivitelezésében pedig ugyan picit drágább, de cserébe prémium megoldását.

Az új ötletek révén, az új meghívó még több érdeklődő pár ízlésnek és elképzelésnek megfelelhet, valamint valódi alternatívát kínál az előző egyszerűbb változat mellett.

Grafikailag a manapság népszerű rajzolt elemeket és tipográfiát tartalmazó, kréta táblás bistro designt terveztünk, amely így egy kézzel, krétával megírt és rajzolt táblára hasonlít. Ezek a motívumok nem csak a látvány tekintetében teszik izgalmassá a meghívót, hanem tartalmilag is kiválóan szolgálják a fontos részek kiemelését. A kártyát vízszintesen két jól elkülöníthető blokkra osztottuk, a felső rész tartalmazza a tartalmat, amelyet három további egységben helyeztünk el, míg a teljes alsó rész a piktogramos programsornak ad helyet. A középső részben, nagy méretben szerepel a nevetek és egy nagyon egyszerűen, csak néhány szóban megfogalmazott meghívó szöveg. A jobb és bal oldali két keskenyebb részben pedig az esküvő további részletei kaptak helyet: dátum, helyszínek, stb. Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk: tipográfiájuk hasonló, de az eltérő szöveg miatt a látvány mégis más, egyúttal az is jól látszik, hogy a két szélső szövegblokkban, eltérő tartalmú és tagolású szövegek egyaránt jól mutatnak.

A kártya alsó csíkjában szereplő programsor a hozzá hasonló, Only You #2-es meghívónk mintájára készítettünk el, de a piktogramokat is e speciális kréta designos stílusban rajzoltuk meg, így tökéletes a grafikai és tipográfiai összhang.

Arany fólianyomással készült esküvői meghívó

Az így elkészült grafikai alapot ötvöztük arany fólianyomással, ami nem csak grafikailag egészíti ki szenzációsan a nyomtatott alapot, de egészen más dimenzióba helyezi az egész kártyát. Az egyes szövegblokkok elválasztó motívumai, keretek és díszítő motívumok, de főként a programpontok körüli csillámok és fénylő szikrák teszik fel e meghívóra a koronát. Rengeteget foglalkoztunk ennek megtervezésével és részleteinek pontos kialakításával, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden szempontból elnyeri majd k tetszéseteket, de főként, hogy ne csak az általunk készített mintadarabok, hanem a valódi megrendelések is hasonlóan tökéletesen mutassanak.

Fontos megemlítenünk, hogy e meghívó esetében figyelembe kell venni a digitális nyomtatás és az arany fólianyomás technológiai sajátosságait és ezek szinergiáját is. A kártya nyomtatott részei, a szöveg és a programpontok, természetesen minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, ám az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így pl. a programpontok száma, vagy a szöveges részeknél a díszítő motívumok helye kötött. Ha ettől eltérő elrendezést szeretnétek, akkor ahhoz egyedi aranyozó klisét kell tervezni és gyártani van szükség, amely árban és időben is több ráfordítást kíván, mint az eredeti változat esetén. Ezzel kapcsolatos konkrét érdeklődésetek esetén egyedi konzultáció során beszéljük meg a részleteket és azok alapján készítünk személyre szabott árkalkulációt.

Csodaszép papír és számos színváltozat e meghívó kollekcióban

A meghívó kártyát egy csodaszép papírcsalád, 300 gr-os vastagságú, ragyogó fehér színváltozatára nyomtatjuk, amelynek finoman strukturált, enyhén sprőd, matt felülete ad elképesztően elegáns alapot, a különböző színváltozatok és a fekete alnyomat is tökéletesen mutat rajta, valamint anyag-vastagsága és egyéb technológiai paraméterei okán kitűnően lehet rá arany fólianyomással dolgozni, amelynek így tökéletes a fedettsége és enyhén dombornyomásos hatása is jól megmutatkozik.

A meghívó kártya színeit összesen kilenc változatban álmodtuk meg:
• az első a költséghatékonyabb, egy szín fekete szöveg nyomtatásos verzió, ennek grafikai összhatása valamivel letisztultabb és az arany fólia is markánsabban jelenik meg rajta
• az első színes változat teljesen színes, mivel az egyes programokhoz tartozó grafikák más-más színnel jelennek meg
• a maradék hét színváltozat esetén azonban további szempontokat is figyelembe vettünk. Ezek egy-egy alap színhez kapcsolódóan készültek, amelyeket a meglévő boríték kínálatunkban szereplő színek alapján készítettünk, az egyes színek és azok különböző árnyalatai itt már nem csak a grafikában, hanem a szövegben is megjelennek, továbbá mindegyikhez más színű, de sötét alnyomatot terveztünk, hogy a különböző színvariációk még jobban kihozzák a harmonizáló kombinációk jellegzetességeit. Így pl. a sárga színváltozathoz egy egészen sötét tengerészkék alnyomatot készítettünk, a karamell változat pedig a kávébarna háttérrel néz ki legjobban.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében jelezzük, hogy a fenti színváltozatokon túl, szívesen tervezünk még további kombinációkat, amelyek jobban passzolnak egy-egy már megálmodott esküvői színösszeállításhoz.

Figyelem! A fólianyomásos technológiával nem csak arany fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák, mint az ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fóliából választhattok, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition Collektionban.

A Chalkboard Elegance esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk a 3in1 poháralátét, amely egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!
Confetti Crush Collection
Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» aranyozás/fólianyomás egyszeri gépindítási
költsége: 8000 Ft

E meghívó alapgrafikai díja 10 000 Ft.

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Egy szín fekete szöveg nyomtatással
Fekete_CBE17-131

Színes nyomtatással
Több színű_CBE17-132
Sárga_CBE17-133
Korall_CBE17-134
Karamell_CBE17-135
Púder_CBE17-136
Levendula_CBE17-137
Meggypiros_CBE17-138
Égszínkék_CBE17-139

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek