Sugarmice #2 – Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
Sugarmice #2 – Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
Sugarmice #2 – Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
   

Sugarmice #2 – Kraft Edition Collection – esküvői meghívó

Kedvező SZETTáron rendelhető
40 darabos meghívó szett ára 
a.) verzió kártya fekete nyomtatással
(grafikai díj, kártya egy szín fekete szöveg nyomtatással+fehér vagy krémszínű borítékkal): 40 000 Ft
további példányok 4-es csomagokban 2400 Ft (600 Ft/db

b.) verzió kártya színes nyomtatással
(grafikai díj, kártya színes szöveg nyomtatással+fehér vagy krémszínű borítékkal): 43 200 Ft
további példányok 4-es csomagokban 2600 Ft (650 Ft/db

»» színes, prémium boríték felára: +100 Ft/db

Árak 36 vagy annál kevesebb darab rendelés esetén 

»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 580 Ft
»» színes nyomtatással: 640 Ft
»» aranyozás/fóliázás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 150 Ft
»» színes, prémium boríték: 200 Ft
»» grafikai díj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
fekete_SM#2KRFT18-301
színes_SM#2KRFT18-302

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó

Immár több éve szerepel a kínálatunkban a Sugarmice esküvői meghívó sorozat, amit már a megszületése pillanatában három markánsan különböző változatban készítettünk el, mert úgy gondoltuk, hogy grafikailag és tipográfiailag is olyan megoldásról van szó, amely különleges és egyedülálló, némi finomhangolással, néhány apró részlet beállításával, egészen különböző hangulatok érhetők el. Elgondolásunk helyesnek bizonyult, mert a kraft papíros változatokat a kifejezetten vintage hangulatot kereső párok választották, a normál, prémium öko-papíros verziókat az elegáns, finoman rusztikus hatást kedvelők szerették jobban, míg a az igazán extra fekete hátlapos és gyöngyházfényű előlapos variációt részben a bevállalósabb, részben a különleges és letisztult eleganciát kedvelők rendelték meg.

Ezeket a korábban már létező változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Mindezeknek köszönhetően ez lett az évadok egyik legkedveltebb meghívója, de mégis érdekes, hogy sok esetben kértek a párok különböző egyedi megoldásokat úgy az alapanyagok, mint a tipográfia és a színek, valamint a fólianyomás tekintetében. E tapasztalatok arra ösztönöztek minket, hogy a bevált alapötletet még inkább differenciáljuk és olyan további változatokat hozzunk létre, amelyek a párok konkrét kérései alapján bővítik e meghívó család kínálatát és olyan új variációkat tartalmaznak, amelyek elősegítik, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább tetsző meghívót.

Ezeket az új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

Egyedi meghívóhoz egyedi grafika

Látva, hogy sokak számára az időbeni és anyagi ráfordítások nem jelentenek feltétlenül problémát, megterveztük és elkészítettük a Sugarmice#2 sorozatot, nagyobb méretben, az alap változatoktól eltérő papírokra és teljesen más színekben. Így összességében kilenc különböző kollekcióban szerepelnek a további papír- és színváltozatok, amivel egyedülállóan sokféle variációból tudtok választani.

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Jelen változat a Kraft Edition, amelyet egy különleges, ún. két oldalas kraft papírra nyomtatunk, amelynek hátoldala natúr, rostszerű, míg az előoldal simított felületű, így nagyon jól mutat rajta a digitális nyomtatás és a fólianyomás is egyaránt.

Az új sorozathoz új tipográfiát terveztünk: a szöveget egy klasszikus, jól olvashat talpas betűvel szedtük, amely nélkülöz mind felesleges kiemelést vagy díszítést, hogy ne vonja el a figyelmet a nagy méretű, jellegzetes kalligrafikus betűvel írt nevekről, illetve, hogy ne konkuráljon a rendkívül részletes és gazdagon illusztrált, aranyozott díszítő motívumról. Az összkép így nagyon kiegyensúlyozott: jól érvényesül a grafika, de a szöveg is kiválóan látszódik és együtt tökéletes látványt nyújtanak.

E meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a letisztult tipográfiára és feltűnő díszítő motívumra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Mivel a színes nyomtatásnak picit magasabb az ára, egy kedvezőbb csomagáron kínáljuk, ha prémium borítékot is kértek hozzá.

Fontos továbbá, hogy ennél a sorozatnál egyszeri plusz költségként jelentkezik az aranyozás gépindítási díja, amely a példányszámtól függetlenül 9000 Ft. Ebből kifolyólag viszont szabadon megválaszthatjátok a fólia színét, így nem kizárólag arannyal, hanem rosegold, fehér, esetleg sötét bronz barna fóliával is kérhetitek.

A Pimpernelnél minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel és tipográfiával, sőt a fólianyomás tekintetében is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk meg!

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

E meghívó kollekciónkhoz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik esküvői meghívó kollekciónkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a meghívóinkhoz, és a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Kedvező SZETTáron rendelhető
40 darabos meghívó szett ára 
a.) verzió kártya fekete nyomtatással
(grafikai díj, kártya egy szín fekete szöveg nyomtatással+fehér vagy krémszínű borítékkal): 40 000 Ft
további példányok 4-es csomagokban 2400 Ft (600 Ft/db

b.) verzió kártya színes nyomtatással
(grafikai díj, kártya színes szöveg nyomtatással+fehér vagy krémszínű borítékkal): 43 200 Ft
további példányok 4-es csomagokban 2600 Ft (650 Ft/db

»» színes, prémium boríték felára: +100 Ft/db

Árak 36 vagy annál kevesebb darab rendelés esetén 

»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 580 Ft
»» színes nyomtatással: 640 Ft
»» aranyozás/fóliázás gépindítási
költsége: 9000 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 150 Ft
»» színes, prémium boríték: 200 Ft
»» grafikai díj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
fekete_SM#2KRFT18-301
színes_SM#2KRFT18-302

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek