Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó
Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó
Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó
Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó
Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó
   

Only You #2 Collection – piktogramos esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 10 színváltozat
»» méret: 125×180 mm
»» öko-ár: 590 Ft
(sima fehér zsinór)
»» natúr zsinórral: 60 Ft
»» pékzsinórral: 110 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» Grafikai alapdíj 10 000 Ft

Rendelési kódok
citrus papíron
narancs_OY215-288
zöld_OY215-289
sárga_OY216-401
barna_OY216-402

corn papíron
levendula_OY216-403
tengerkék_OY216-404
piros_OY216-405
navy blue_OY216-406
pink_OY216-407
sárga_OY216-408

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A piktogramos esküvői meghívó lényege a változatos tipográfia és az informatív, piktogramos program blokk

Ez a modern, nagyon vidám, laza, piktogramos esküvői meghív méltán népszerű, hiszen sokféle színnel készülhet, rendkívül informatív, és egészen rendhagyó az elrendezése.

Különleges, újrahasznosított papírcsalád fehér és halvány krém színű, vastag kartonra készítjük, továbbá az esküvői meghívó csomagolása és az átkötése tekintetében is új lehetőségeket kínálunk: a csomagolós megoldás mellett már borítékkal is rendelhető, valamint a fehér zsinór helyett immár különböző színű pékzsinórokkal is el tudjuk készíteni.

A meghívó első különlegessége a parádés tipográfia, amelyben sok különböző betűtípusból, valamint jellegzetes tördelési és lay-out stílusból, egyedi és izgalmas dizájn áll össze. Az esküvővel kapcsolatos lényeges információk – nevetek, dátumotok, stb. – mind nagyon látványosan és kiemelten jelennek meg, közben pedig néhány apró díszítőelemmel kiegészítve rengeteg további tudnivaló kap helyet. Látvány tekintetében olyan, mint egy magazin apróhirdetési rovatának egy részlete, tartalmilag pedig az egyik legtöbb információ megjelenítésére alkalmas meghívó.

E meghívóval azonos design-al készítünk Emlékkönyvet is, ezt itt tudjátok megtekinteni.
Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A második különlegesség a kivitelezés: egy nem szabványos, extra levelezőlap méretet választottunk, amely nagyobb, mint egy normál képeslap, de nem tűnik túl nagynak. Egy vastag karton egyik oldalára nyomtattuk a meghívót, ez kerül bele egy vékony papírból hajtogatott „tasakba”, amelyet mint egy postai csomagot átkötünk egy fehér zsinórral és két kis címke masnizunk rá:, az egyiken a nevetek és az esküvő dátuma, a másikon pedig a „Meghívó” felirat szerepel. Ezzel a megoldással az átlagos borítékos meghívótól eltérő, fiatalosabb és játékosabb hangulatot kap ez az esküvői meghívó.

Az Only You #2 esküvői meghívó kollekciót folyamatosan bővítjük és fejlesztjük

update’16: az eredetileg tervezett két színkombinációt, összesen nyolc további variációval bővítettük ki – ezek közül hatot a corn színű papírra, kettőt pedig a citrus színű papírra, amelyeket az időközben kibővült pékzsineg kínálat alapján választottunk ki
• míg korábban korlátozott választékban tudtunk csak borítékot ajánlani hozzá, a borítékkínálatot bővítettük, így már több mint 15 különböző színű és minőségű papírból készített változatot kínálunk, valamint ezt a választékot is folyamatosan bővíteni fogjuk. Egyedi megrendelés alapján más papírból szívesen elkészítjük a meghívót.
Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

Extravagáns formájú, hatszögletű poháralátét is rendelhető a kollekcióban.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a nevetek és az esküvő dátumotok helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Az Only You #2 piktogramos esküvői meghívó kollekcióhoz több emlékkönyv grafikát is terveztünk:
Only You #2 Emlékkönyv 1
Only You #2 Emlékkönyv 2
Only You #2 Emlékkönyv 3
Only You #2 Emlékkönyv 4
Only You #2 Emlékkönyv 5
Only You #2 Emlékkönyv 6

Ha piktogramos esküvői meghívó az álmotok, akkor feltétlenül nézzétek még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After Collection

Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Pearl Edition

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 10 színváltozat
»» méret: 125×180 mm
»» öko-ár: 590 Ft
(sima fehér zsinór)
»» natúr zsinórral: 60 Ft
»» pékzsinórral: 110 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» Grafikai alapdíj 10 000 Ft

Rendelési kódok
citrus papíron
narancs_OY215-288
zöld_OY215-289
sárga_OY216-401
barna_OY216-402

corn papíron
levendula_OY216-403
tengerkék_OY216-404
piros_OY216-405
navy blue_OY216-406
pink_OY216-407
sárga_OY216-408

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek