Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
   

Sugarmice – Colorful Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó

2020. januári akciónk (40 vagy a feletti darab rendelése esetén) 
Grafikai alapdíj 5000 Ft
»» meghívó kártya + színes boríték: a teljes szett 770 Ft helyett 350 Ft

Árak (40 példány alatti rendelés esetén)
»» grafikai alapdíj 7000 Ft
»» meghívó: 620 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft

Technikai paraméterek
»» 10 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
barack + hófehér_SMCF18-271
sárga + hófehér_SMCF18-272
okkersárga + pezsgő_SMCF18-273
meggy piros + hófehér_SMCF18-274
csokoládébarna + pezsgő_SMCF18-275
kávébarna + pezsgő_SMCF18-276
fenyőzöld + hófehér_SMCF18-277
antracit szürke + hófehér_SMCF18-278
élénk lila + hófehér_SMCF18-279
sötét tengerkék + hófehér_SMCF18-280

 

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó

Immár harmadik éve szerepel a kínálatunkban a Sugarmice aranyozott esküvői meghívó sorozat, amit már a megszületése pillanatában három markánsan különböző változatban készítettünk el, mert úgy gondoltuk, hogy grafikailag és tipográfiailag is olyan megoldásról van szó, amely különleges és egyedülálló, némi finomhangolással, néhány apró részlet beállításával, egészen különböző hangulatok érhetők el. Elgondolásunk helyesnek bizonyult, mert a kraft papíros változatokat a kifejezetten vintage hangulatot kereső párok választották, a normál, prémium öko-papíros verziókat az elegáns, finoman rusztikus hatást kedvelők szerették jobban, míg az igazán extra fekete hátlapos és gyöngyházfényű előlapos variációt részben a bevállalósabb, részben a különleges és letisztult eleganciát kedvelők rendelték meg.

Ezeket a korábban már létező változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection

Mindezeknek köszönhetően ez lett az egyik legkedveltebb meghívó, de mégis érdekes, hogy sok esetben kértek a párok különböző egyedi megoldásokat, úgy az alapanyagok, mint a tipográfia és a színek, valamint a fólianyomás tekintetében. E tapasztalatok arra ösztönöztek minket, hogy a bevált alapötletet még inkább differenciáljuk és olyan további változatokat hozzunk létre, amelyek a párok konkrét kérései alapján bővítik e meghívó család kínálatát és olyan új variációkat tartalmaznak, amelyek elősegítik, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább tetsző meghívót.

Ezeket az új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Jelen változat a korábbi Black Kollekció tipográfiájával készült, de egy speciális alapanyag összeállítás alapján, mivel a tíz színváltozat mindegyike két eltérő papír kombinációjából áll össze: a hátoldal minden esetben egy színes, kalapácsolt felületű prémium karton, amire arany fólianyomással kerül a díszítő motívum, míg az előoldal egy strukturált felületű kreatív karton, amelyet hófehér és pezsgő színben társítottunk a hátoldalhoz illeszkedően. E két réteget összekasírozzuk és így egy kifejezetten vastag, cardboard jellegű elegáns kártyát kapunk.

Egyedi meghívóhoz egyedi grafika

A hátoldalra gyönyörű díszítőgrafika kerül: a kézi hímzéses hatású, csipkemotívum bármilyen esküvő elegáns és különleges díszítése lehet. A meghívó előoldalát különleges és a hátoldal grafikájához illő tipográfiával terveztük meg klasszikus, elegáns stílusjegyeket felvonultatva. Az oldal középpontjában szerepel a nevetek szépen kiemelt formában. Ezt egy látványos dátum kiemelés és egy három hasábban rendezett program blokk követ, végül legalul egy pár soros infó rész.

A tipográfia szín-összeállítása minden változat esetén az elő- és hátoldali papírok színére reflektál: a szövegbetű sötét grafit szürke a fehér előlapos változatoknál és elegáns kávébarna a pezsgő színvariációknál, a kiemelésekben pedig a hátoldali karton színe jelenik meg, így tökéletes összhangot létrehozva.

Akkor ajánljuk ezt a változatot, ha a többi, jellemzően egy szín fekete szöveg nyomtatással készülő változatoknál színesebb, élénkebb, látványosabb megoldásra vágytok.

A meghívóhoz hófehér vagy halvány krém színű borítékot választhattok, amely így tökéletesen passzol majd az adott színváltozat előoldalához. Ám a mintadarabokat és az abból készült fotógalériát úgy állítottuk össze, hogy minden hátoldalhoz kerestünk egy színben jól passzoló prémium színes borítékot. Ezek néhány esetben a hátoldallal pontosan egyező vastagabb kartonból készült dísztasakok, más esetekben, ha nem volt a hátlappal azonos színű boríték, akkor egy másik, a szín-összeállítást még inkább gazdagító változatot kerestünk. Mivel a színes borítékok ára magasabb, így egy kedvezményes akciós áron kínáljuk ezeket az összeállításokat.

Ahogy korábban is írtuk, ez az aranyozott esküvői meghívó igen sokak tetszését elnyerte és felsorolt érdemei mellett mindössze egyetlen kritika vetődött fel többek részéről, nevezetesen, hogy milyen kár, hogy a gyönyörű aranyozott grafika és a szöveg nem egy oldalon szerepel. E felvetésre rendkívül egyszerű a válasz: azért terveztük meg így, mert az aranyozott hátoldalakat már előre elkészítjük és a személyre szabott előoldalt nyomtatjuk csak aktuálisan, így rendkívül gyorsan és persze költséghatékonyan készíthető a meghívó, ezzel az egyetlen kompromisszummal, hogy a két megoldás nem kerülhet egy oldalra.
De látva, hogy sokak számára az időbeni és anyagi ráfordítások nem jelentenek feltétlenül problémát, megterveztük és elkészítettük a Sugarmice#2 sorozatot, nagyobb méretben, az alap változatoktól eltérő papírokra és teljesen más színekben. Így összességében kilenc különböző kollekcióban szerepelnek a további papír- és színváltozatok, amivel egyedülállóan sokféle variációból tudtok választani.

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

E meghívó kollekciónkhoz is számos kiegészítő rendelhető

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2020. januári akciónk (40 vagy a feletti darab rendelése esetén) 
Grafikai alapdíj 5000 Ft
»» meghívó kártya + színes boríték: a teljes szett 770 Ft helyett 350 Ft

Árak (40 példány alatti rendelés esetén)
»» grafikai alapdíj 7000 Ft
»» meghívó: 620 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft

Technikai paraméterek
»» 10 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
barack + hófehér_SMCF18-271
sárga + hófehér_SMCF18-272
okkersárga + pezsgő_SMCF18-273
meggy piros + hófehér_SMCF18-274
csokoládébarna + pezsgő_SMCF18-275
kávébarna + pezsgő_SMCF18-276
fenyőzöld + hófehér_SMCF18-277
antracit szürke + hófehér_SMCF18-278
élénk lila + hófehér_SMCF18-279
sötét tengerkék + hófehér_SMCF18-280

 

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek