Bemutatkozás

Nagy örömmel, sok tudással, ötlettel tervezünk, készítünk esküvői meghívó kollekciókat és kiegészítőket.
Rengeteg lehetőséget ismerünk és mutatunk Nektek, mi pedig a manapság már óriási kínálat közepette egyedi esküvői meghívó terveket, határozottan egyedi alternatívát kívánunk mutatni nektek. Erősségünk az prégelt azaz fólianyomással készülő esküvői meghívó, választhattok arany, rose-gold, ezüst vagy akár színes fóliát, az eredmény ragyogó lesz! Az esküvői meghívó után a Nagy Napra is minden kiegészítőt, ültetőkártyától az ültetési táblán át a köszönetajándékig sok szép, a dekorhoz illő papírholmit készítünk. 

Stílusban, grafikában, minőségben és minden más paraméterben is óriási a piaci kínálat, ezért számunkra a legfontosabb, hogy olyan esküvői meghívó kollekciókat készítsünk, amelyek minden részletükben különlegesek: egyedileg és profi módon készítünk mindent, rengeteg szabadságot hagyunk egyéni kéréseiteknek, valamint árban, határidőben és a szolgáltatás egyéb jellemzőiben is arra törekszünk, hogy minden a lehető legjobb legyen nektek.

Meghívóink tervezése és készítése során számos alapelvet határoztunk meg, amelyek szándékunk szerint olyan mértékben és irányokba bővítik esküvői meghívó kollekcióinkat, hogy minden kihívásnak megfelelni tudó, európai színvonalú esküvői meghívó kollekciót kínálhatunk nektek.

A pimpernel.hu honlapon minden eredeti elgondolás és alkotás, a honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármely alkotóeleme törvényi védelem alatt áll. Az oldalunkon minden terv, eljárás és rendszermegoldás a Polgári Törvénykönyv és a Szerzői jogi törvény hatálya alá tartozik. Az Pimpernel és PimpernelWeddings márkanév, a termékek tervei, jellegzetes tartalmuk, bármely alkotóelemük, a szoftverek, eljárások és az alkalmazott rendszerekhez kapcsolódó minden jog az Next-Door Bt-t illeti meg, és még a forrás megjelölésével sem használhatóak fel.