Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Collection
   

Lemonade Kissing Collection

Árak:
»» alapgrafikai díj 11 000 Ft.
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 570 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, azt 180 Ft/db áron kínáljuk

Amennyiben színváltoztatás is a kérés + 4000 Ft a díja,
és feltétlenül ajánlott a próbanyomtatás, amely +3000 Ft.

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
chocolate-orange_LK17-541
blackbery-lime_LK17-542
coffe-vanilia_LK17-543
marsala-raspberry_LK17-544

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy esküvői meghívó, amivel nem tudtok hibázni

Vannak olyan esküvői meghívó kollekciók, amelyeknél nem merül fel az a kérdés, hogy vajon fog-e tetszeni az érdeklődőknek. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, sokat beszélgetve a volt és leendő ügyfeleinkkel – kiállításokon, netes fórumokban, személyes találkozók alkalmával vagy akár telefonon – , grafikusokkal, fotósokkal, dekorosokkal, szinte biztosra vehető, ha egy esküvői meghívó sikeres lesz. Ez is egy ilyen esküvői meghívó modell.

Változatos tipográfia az egyedi esküvői meghívó titka

Sok más meghívónál is alkalmazzuk azt a tipográfiai-tervezőgrafikai „trükköt”, hogy több különböző betűtípussal szedünk egy-egy mondatot, bekezdést, akár úgy, hogy még soronként is változnak a betűtípusok. Ez a megoldás nagy odafigyelést és komoly tervezői munkát kíván és mindezek mellett is előfordulhat, hogy egy-egy terv nem sikerült igazán jól. Ebben az esetben viszont annyira klasszul következnek egymás után a sorok, olyan ügyesen sikerült kibalanszíroznunk a különböző típusokat, hogy egészen egyedi és különleges szövegképet láthatunk. Érdemes alaposan átnéznetek a fotógalériát, amibe sok közeli képet készítettünk, hogy ez az izgalmas tipográfiai dinamika jól látszódjon.

A kártya központi eleme a nagy méretben kiemelt nevetek, ehhez egy olyan kalligrafikus betűtípust választottunk, amelynek számos egyedi karakter rajzolata van, így a név eleji nagy kezdőbetűket és a szó végi záró karaktereket is több eltérő változatból állíthatjuk össze, így bármilyen névből díszes és egyedi feliratokat készítünk, mintha kalligráfus rajzolta volna egyedileg.
A meghívó második blokkjában a meghívó szövege kapott helyet, amelynek fontos eleme a végig betűvel írt dátum, ami persze megváltoztatható, de véleményünk szerint egyedi és különleges karaktert ad a meghívónak.

Ezután következik a program blokk, amelyben szövegesen és kis infó grafikákkal illusztrálva is bemutathatjuk az esküvői eseményeket. Az itt található piktogramokból elég sok, az általános esküvői eseményeket bemutató grafikát készítettünk már, amelyeket egy másik kollekciónkban, az Only You #2 galériájában tudtok megnézni, de kérésetekre szívesen rajzolunk további szimbólumokat is.

Végül az oldal alján egy infó részt is létrehoztunk, a visszajelzéssel, helyszínekkel, címekkel, stb. kapcsolatos részletek kerülhetnek ide.
Összességében egy igazán változatos, látványos, nagyon trendi és fiatalos oldalképet alakítottunk ki, amely sok apró részletével, a változatos betűtípusokkal csodás összképet alkot.

Az aranyozás minden esküvői meghívó éke, egy másik szintre emeli

A meghívó igazi különlegessége mégis abban rejlik, hogy ezt a változatos és részletes grafikát egy díszítő arany fólia nyomással kombinálva terveztük meg: a meghívó szöveg két szélen határoló díszítő léniáit, a program és infó sorokat vezető pontozott motívumokat, valamint a programsor gerincét adó time-line grafikát csillogó arannyal nyomtatjuk a meghívóra. Az így elkészült színes grafika és arany fólia nyomás egészen más dimenzióba helyezi az egész kártyát.

Rengeteget foglalkoztunk ennek megtervezésével és részleteinek pontos kialakításával, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden szempontból elnyeri majd tetszéseteket, de főként, hogy ne csak az általunk készített mintadarabok, hanem a valódi megrendelések is hasonlóan tökéletesen mutassanak.

Fontos megemlítenünk, hogy e meghívó esetében figyelembe kell venni a digitális nyomtatás és az arany fólianyomás technológiai sajátosságait és ezek szinergiáját is. A kártya nyomtatott részei, a szöveg és a programpontok, természetesen minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, ám az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így pl. a programpontok száma, vagy a szöveges részeknél a díszítő motívumok helye kötött. Ha ettől eltérő elrendezést szeretnétek, akkor ahhoz egyedi aranyozó klisét kell tervezni és gyártani, amely árban és időben is több ráfordítást kíván, mint az eredeti változat esetén. Ezzel kapcsolatos konkrét érdeklődésetek esetén egyedi konzultáció során beszéljük meg a részleteket és azok alapján készítünk személyre szabott árkalkulációt.
Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyeken jól látszik, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is szép és látványos a tipográfia.

A meghívó kártyát egy csodaszép papírcsalád, 300 gr-os vastagságú, ragyogó fehér színváltozatára nyomtatjuk, amelynek finoman strukturált, enyhén sprőd, matt felülete ad elképesztően elegáns alapot, a különböző színváltozatok, a sötét alnyomat és sok világos árnyalat is mind tökéletesen mutat rajta, valamint anyag-vastagsága és egyéb technológiai paraméterei okán kitűnően lehet rá arany fólianyomással dolgozni, amelynek így tökéletes a fedettsége és enyhén dombornyomásos hatása is jól megmutatkozik.

Ebben az esküvői meghívó kollekcióban négy színváltozatot terveztünk

• chocolate-orange: csokibarna, drapp valamint a narancssárga különböző árnyalataival kitűnően illik egy picit rusztikus, vintage hatású esküvői színösszeállításba
• blackbery-lime: a sötét tengerészkék és az élénk, már-már vibráló banán- és limezöld kombináció igazi vagányság, fiatalos és figyelemfelkeltő
•coffe-vanilia: az egész sötét – majdnem fekete – kávébarna önmagában is komoly és elegáns, visszafogott drapp, óarany és halvány krém színeivel, igazán letisztult hangulatot ad
• marsala-raspberry: a meghatározhatatlan színű, lila-bordó-burgundi, a kellemes halvány rózsaszínnel és élénkebb pinkkel, egy picit bohókás, elvarázsolt hangulatot ad

Ha nem tetszenének a színek, esetleg más papíron szeretnétek ezt a meghívót, feltétlenül nézzétek meg e kollekció gyöngyházfényű papírra készült változatait is:
Lemonade Kissing Pearl Edition Collection

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében jelezzük, hogy a fenti színváltozatokon túl, szívesen tervezünk még további kombinációkat, amelyek jobban passzolnak egy-egy már megálmodott esküvői színösszeállításhoz.
Figyelem! A fólianyomásos technológiával nem csak arany fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák, mint az ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fóliából választhattok, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition kollekciónkban.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Happily Ever After
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak:
»» alapgrafikai díj 11 000 Ft.
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 570 Ft
»» aranyozás/fólianyomás gépindítási költsége: 9000 Ft
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, azt 180 Ft/db áron kínáljuk

Amennyiben színváltoztatás is a kérés + 4000 Ft a díja,
és feltétlenül ajánlott a próbanyomtatás, amely +3000 Ft.

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
chocolate-orange_LK17-541
blackbery-lime_LK17-542
coffe-vanilia_LK17-543
marsala-raspberry_LK17-544

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek