Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó
Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó
Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó
Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó
Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó
   

Lady Grey Collection – foilpress esküvői meghívó

Árak – figyelem, prémium, valódi ezüst fólianyomással készült meghívó!
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
Papírválasztástól függően a meghívó kártya árai:
»»  Remake Smoke: 680 Ft
»» Matter Sand: 680 Ft
»»  SKIN Grey: 710 Ft
»»  Stardream Silver: 620 Ft
»»  Curious Lustre: 590 Ft
»» Curious Ice Silver: 590 Ft
»»  Keaykolour Pure White: 540 Ft
»»  Soft Touch White: 640 Ft
»» a fólianyomás (prégelés) gépindítási
költsége: egyszeri 9000 Ft
»» boríték választott színben: 180 Ft
»» egyedi papírból készítve: kérd ajánlatunkat
»» borítékba bélés: 120 Ft

Technikai paraméterek
»» 8 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Remake Smoke_LG17-491
Matter Sand_LG17-492
SKIN Grey_LG17-493
Stardream Silver_LG17-494
Curious Lustre_LG17-495
Curious Ice Silver_LG17-496
Keaykolour Pure White_LG17-497
Soft Touch White_LG17-498

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Ha igazi finomságot keresel, akkor ez az ezüstözött esküvői meghívó a jó választás

Figyelem: prémium meghívó, valódi ezüstözéssel!
Minden híreszteléssel ellentétesen nem kerül nektek az ezüstöző szerszám huszonezerbe: mi elkészítettük, használhatjuk a Ti meghívóitokra.   Ez is az egyik olyan meghívó a kínálatunkban, amelyre igazán büszkék vagyunk és úgy gondoljuk, hogy a valódi fóliaprégelt avagy másként mondva ezüstözött/aranyozott kollekciónk között ez is különleges. Mi úgy látjuk, hogy minden eleme a „helyén van” az egyes megoldások tökéletes összhangban vannak, nincs benne semmi túlzó vagy stílusidegen megoldás. Ez az ezüstözött esküvői meghívó minden részletében izgalmas és egyedi, csupa szépség, amelynek bármelyik változata biztosan lenyűgözi majd a vendégeket.

Ez az ezüstözött esküvői meghívó élőben az igazi

Csodásak a papírok: a kollekció nevéből fakadóan kifejezetten olyan papírokat kerestünk, amelyek szürke, ezüst színűek és ezek különböző árnyalatai. Több olyan hófehér papírt is beválogattunk ebbe a sorozatba, amelyek tökéletesen passzolnak ahhoz szürke-ezüst színvilághoz, amelyek a bélésben, borítékban és a díszítő fólianyomásban is megjelennek, így igen széles spektrumot mutatunk e színek kínálatából. Egyes változatok picit melegebb tónusúak, mások szürkésebb, tompább árnyalatúak, van közöttük gyöngyházfényű, sima és durvább felületű, valamint újrahasznosított, természetes alapanyagokat tartalmazó öko-papír is.

Különleges ezüstözött esküvői meghívó több különleges papíron

• Remake Smoke 380 gr: egy közepesen vastag, ún. színes szürke árnyalatú, meleg szürke színű, középtónusú karton, kifejezetten foilpress és letterpress technológiákhoz fejlesztve, amely viszont már digitális nyomtatásra is alkalmas. Különlegessége, hogy a papír textúrája homokszerűen szemcsézett, közelről nézve apró sötét színű szilánkokkal mintázva képez speciális heterogén felületet.
• Matter Sand 270 gr: különlegessége, hogy tapintásra kifejezetten durva, érdes felületű, részben újrahasznosított burgonya (tényleg!) tartalmú különleges papír.
• SKIN Grey 270 gr: világosszürke színű prémium papír, különlegessége, hogy tapintásra kifejezetten sima felületű és „tiszta” ettől nagyon modern, minimalista hangulatot kap a meghívó.
• Stardream Silver 285 gr: klasszikus ezüst színű, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy diszkréten csillogó felülete rendkívül elegánssá és letisztulttá teszi a meghívót.
• Curious Lustre 250 gr: picit meleg árnyalatú, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy csillogó felülete „visszaveri” a környezet fényeit, ami miatt a különböző fényviszonyok között hűvösebb vagy melegebb tónusúnak látszódik.
• Curious Ice Silver 250 gr: kifejezetten hűvös árnyalatú, gyöngyházfényű papír, különlegessége, hogy a színe lényegében gyémántfehér, felületének ezüstös csillogásától látszik halvány ezüst színűnek.
• Keaykolour Pure White 300 gr: ragyogó fehér, enyhén strukturált felületű papír, különlegessége, hogy kifejezetten matt, sprőd felülete gyönyörűen ellenpontozza a fényes ezüst fólia csillogását.
• Soft Touch White 300 gr: tejfehér színű, matt hatású prémium karton, amelynek igazi különlegességét adja, hogy a tapintása enyhén velúros, olyan, mintha camambert sajtot vagy az őszibarack picit szőrös héját simítanátok.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A kártyát egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, amihez látványos, elegáns és különleges tipográfiát terveztünk: a szöveghez használt csupa nagybetűs típus, egészen vékony metszésű betű, a szöveg ettől légiesen könnyed, egészen finom vonalakkal jelenik meg. Érdemes megnézni a mintadarabokat, mert egyedi az érzékelés, az egyes papírokon akár halványnak is láthatja valaki a szöveg nyomtatását. Ha így volna, kérésetekre szívesen erősebbre állítjuk.
A szokásos szöveg és tördelési sablonoktól eltérő, látványos és szokatlan tartalmi felütéssel kezdődik a meghívó, a klasszikusan középre zárt szöveg elegánsan szegélyezi, a kifejezetten modern hatású, nagy méretű, de csupa kisbetűs név kiemelést, ami központi látványeleme a meghívónak. A szövegben azután ismétlődik a kezdő sor tipográfiája, amelyet a dátum blokk követ, majd egy masnis díszítő elem, végül egy záró sor, újra a kezdő sor elegáns és díszes betűivel.
Ezt a látványos és nagyon jellegzetes hangulatú tipográfiát egyetlen, igazán visszafogott grafikai motívummal egészítettük csak ki: a kártya tetején egy keskeny sávban, az alsó masni motívumból készítettünk izgalmas sormintát, amit fényesen csillogó, ezüst fólia nyomással nyomtatunk a kártyára. A hűvös ezüst fólia nyomás igazán letisztult és elegáns, tökéletesen díszíti a kártyát, extraként a fólia felület körül, finom domboros hatás jelenik meg.
Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is milyen szép, látványos a tipográfia.
Ehhez az ezüstözött esküvői meghívó kollekcióhoz két borítékbélés mintát is terveztünk, amelyek színben és hangulatban is egyaránt passzolnak az ezüst és fehér színekből álló sorozathoz, így ha szeretnétek a borítékot ragasztott béléssel is díszíteni, ilyet is választhattok hozzá.
A meghívó nyomtatása két fázisban történik, elsőként a digitális nyomtatással készülő, egy szín fekete szöveg nyomtatást készítjük el, e fázisnak a költsége egyforma, de a különböző papírtípusok eltérő árai miatt ezeket külön adjuk meg, második fázisként az átlátszó fólia nyomás következi, amelynek ára a pédányszámtól és a papír típusától függetlenül fix, 8000 Ft.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében bátran testre szabhatjátok a meghívótokat:
• Bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, amit az alapanyag és vagy a választott boríték színéhez igazítva kérhettek, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.
• Ugyan „csak” 8 alapanyagot kínálunk e kollekcióban, kérésetek alapján a kínálatunkban szereplő bármelyik papírcsalád színeivel szívesen dolgozunk. Ugyanakkor el kell mondanunk, hogy e meghívóhoz nem lehet akármilyen papírt választani. A választott alapanyagnak a különböző technológiai paraméterekhez illenie kell: digitális nyomtatásra és fólia nyomásra is alkalmasnak kell lenniük. Elméletben nincs akadálya annak, hogy a kínálatunkból más papírt válasszatok, mégis az általunk ehhez a meghívóhoz tervezett papírokat javasoljuk, hiszen ezekből már mintadarabokat is készítettünk, így ezek a kipróbáltak, üzembiztosak.
• Végül: nem kizárólag ezüst fólianyomással készíthetjük e meghívót, arannyal vagy rosegold-dal és akár más színes fóliával is szép lehet a meghívó.

Feltétlenül nézzétek meg a meghívó „testvérét” a Lady Blush Collectiont.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, és a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.

Árak – figyelem, prémium, valódi ezüst fólianyomással készült meghívó!
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
Papírválasztástól függően a meghívó kártya árai:
»»  Remake Smoke: 680 Ft
»» Matter Sand: 680 Ft
»»  SKIN Grey: 710 Ft
»»  Stardream Silver: 620 Ft
»»  Curious Lustre: 590 Ft
»» Curious Ice Silver: 590 Ft
»»  Keaykolour Pure White: 540 Ft
»»  Soft Touch White: 640 Ft
»» a fólianyomás (prégelés) gépindítási
költsége: egyszeri 9000 Ft
»» boríték választott színben: 180 Ft
»» egyedi papírból készítve: kérd ajánlatunkat
»» borítékba bélés: 120 Ft

Technikai paraméterek
»» 8 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
Remake Smoke_LG17-491
Matter Sand_LG17-492
SKIN Grey_LG17-493
Stardream Silver_LG17-494
Curious Lustre_LG17-495
Curious Ice Silver_LG17-496
Keaykolour Pure White_LG17-497
Soft Touch White_LG17-498

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek