Garden Party Collection
Garden Party Collection
Garden Party Collection
Garden Party Collection
Garden Party Collection
  

Garden Party Collection

2019. május 8.  2019. július 8. közötti villámakció!
Ez az esküvői meghívó szettben, különlegesen kedvező áron is rendelhető!
Rendelj minimum 36 extra kivitelű meghívót és kedvezményes áron elkészítjük!
36 példány rendelésénél:Az esküvői meghívó fólianyomtatással, két rétegben kasírozva – akár mindkét oldalon nyomtatva – grafikai díjjal, borítékkal
mindössze 42 000 Ft-ért a tiétek lehet!

A meghívó 6-tal osztható példányszámban rendelhető, így ha 36-nál több darabot szeretnétek, akkor a szettáron felül 1 csomag (6 db) ára 3800 Ft.

Árak – 36 példány alatti rendelés esetén, nem szettben, különböző opciókkal
»» grafikai díj 6000 Ft
»» egy oldalas nem kasírozva: 500 Ft/db
»» egy oldalas, dupla vastagság azaz kasírozott hátoldallal készítve: 610 Ft/db
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 760 Ft (két rétegben kasírozva)
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 8000 Ft
»» boríték 230 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 x 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
sárga-day_GP16-241
piros-day_GP16-242
aqua-day_GP16-243
korall-day_GP16-244
lila-day_GP16-245
világoskék-day_GP16-246

éjszakai színváltozatok
sárga-night_GP16-251
piros-night_GP16-252
aqua-night_GP16-253
korall-night_GP16-254
lila-night_GP16-255
világoskék-night_GP16-256

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 ültetőkártya+köszönetajándék poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy kis aranyozással megbolondított  esküvői meghívó

Esküvői meghívó kollekcióink egyik különleges darabja ez, kiváló kerti party esküvői meghívó. Nem csak óriási szín- és kivitelezési választékban rendelhető ez a kerti party hangulatú esküvői meghívó, de ehhez kapcsolódóan vezettünk be új rendelési konstrukciót, amelynek lényege, hogy a meghívó egyszerű digitális nyomtatással vagy opcionálisan plusz aranyozással is rendelhető.

Kerti party esküvői meghívó 

A legújabb, 2018-as fotógalériát – amelybe néhány az előző év során készült referenciapéldányt gyűjtöttünk össze – megnézheted itt.

A meghívó grafikai motívuma a színes lampion füzér, a kis lámpások között díszes konfetti pöttyökkel. Ezek a konfetti pöttyök készíthetők két változatban: az egyszerűbb és persze olcsóbb megoldás, ha ezeket a meghívó többi részével megegyező módon, digitálisan nyomtatjuk rá a meghívóra, ezzel is remekül mutat és kifejezetten költséghatékony. Opcionális lehetőségként el tudjuk készíteni úgy is, hogy a nyomtatott grafikából kivesszük a konfetti pöttyöket és azt a nyomtatást követően, egyedi arany vagy színes fólia nyomással tesszük rá, ami egy egészen különleges magasságba emeli a meghívót.

Számtalan színváltozatban és költséghatékony változatban is rendelhető esküvői meghívó

Az esküvői meghívó nyomtatása mindkét esetben egyformán történik, így az áruk is megegyezik, egyébként a kedvenc 250 gr-os újrahasznosított papírunkra készítjük, játékos és látványos tipográfiával tervezve, gyönyörű színvariációkban.

Az egyedileg készülő aranyozásnak vagy színes fóliázásnak a példányszámtól függetlenül fix költsége van, valamint pont a fólianyomás miatt azt javasoljuk, hogy ez a verzió készüljön inkább egy duplán kasírozott, két rétegű megoldásban, így egy vastagabb cardboard jellegű kártyát kapunk és gyönyörűen megjelenik rajta a fólianyomás picit dombornyomásos hatása.

Az egyes színváltozatokhoz több különböző borítékot is tudunk ajánlani és persze az általunk tervezett színeken kívül további variációk elkészítésére is van lehetőség.

A grafikából adódóan két változatban terveztük meg és készítettük el e kollekció mintadarabjait: az egyik a „nappali” a másik az „éjszakai” verzió, amelyre mindegyik színváltozatnál, sötét alnyomatot terveztünk, ami által egy esti kerti party hangulatát kelti. A meghívók tervezésénél általában kerüljük az ilyen nagy felületű alnyomatokat, mivel így kevésbé tud érvényesülni a különböző papírok jellegzetes felülete és struktúrája, de ennél a meghívónál ezek az éjszakai változatok egészen különleges hatást keltenek, ráadásul az aranyozott verziókon még jobban mutatnak az arany fóliával nyomtatott konfettik.

A különböző változatokat tartalmazó galériákban több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző variációban készítjük majd nektek a meghívót.

A Garden Party esküvői meghívó kollekciónkat évről-évre fejlesztjük és bővítjük

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra, különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat, valamint e kollekciónál először színes fólianyomással készülő változatokat is terveztünk:
Garden Party Color Foil Edition Collection
Garden Party Kraft Edition Collection
Garden Party Pearl Edition Collection

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy a meglévő hat színváltozaton kívül örömmel tervezünk bármilyen egyedi színkombinációt és ha ahhoz illő borítékot szeretnétek, de nincsen nálunk még készen, akkor egyedileg szívesen elkészítjük: válasszatok bátran teljes papírkínálatunkból

A Garden Party meghívó családhoz számos kiegészítőt is kínálunk

Az egyik legnépszerűbb ültetőkártya típus a három az egyben poháralátét, amely köszönetajándék is egyben, ebből három sorozatot is találsz a kínálatunkban:
Garden Party Poháralátét
Garden Party Color Foil Poháralátét
Garden Party Pearl Poháralátét

Készítettünk igazán extravagáns, hatszögletű poháralátét változatot is.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Garden Party meghívóhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

Csomor Attila készített egy szemléltető videót a meghívóról:

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

Ha tetszik a Garden Party esküvői meghívó család, akkor feltétlenül nézd meg Irma és Zsolt egyedi paraméterek alapján rendelt meghívóját, amelyben a Garden Party motívumot, a dobozos meghívók kivitelezésével ötvöztük.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2019. május 8.  2019. július 8. közötti villámakció!
Ez az esküvői meghívó szettben, különlegesen kedvező áron is rendelhető!
Rendelj minimum 36 extra kivitelű meghívót és kedvezményes áron elkészítjük!
36 példány rendelésénél:Az esküvői meghívó fólianyomtatással, két rétegben kasírozva – akár mindkét oldalon nyomtatva – grafikai díjjal, borítékkal
mindössze 42 000 Ft-ért a tiétek lehet!

A meghívó 6-tal osztható példányszámban rendelhető, így ha 36-nál több darabot szeretnétek, akkor a szettáron felül 1 csomag (6 db) ára 3800 Ft.

Árak – 36 példány alatti rendelés esetén, nem szettben, különböző opciókkal
»» grafikai díj 6000 Ft
»» egy oldalas nem kasírozva: 500 Ft/db
»» egy oldalas, dupla vastagság azaz kasírozott hátoldallal készítve: 610 Ft/db
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 760 Ft (két rétegben kasírozva)
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 8000 Ft
»» boríték 230 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 x 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
sárga-day_GP16-241
piros-day_GP16-242
aqua-day_GP16-243
korall-day_GP16-244
lila-day_GP16-245
világoskék-day_GP16-246

éjszakai színváltozatok
sárga-night_GP16-251
piros-night_GP16-252
aqua-night_GP16-253
korall-night_GP16-254
lila-night_GP16-255
világoskék-night_GP16-256

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 ültetőkártya+köszönetajándék poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek