Happily Ever After Collection – esküvői meghívó
Happily Ever After Collection – esküvői meghívó
Happily Ever After Collection – esküvői meghívó
Happily Ever After Collection – esküvői meghívó
Happily Ever After Collection – esküvői meghívó
   

Happily Ever After Collection – esküvői meghívó

Árak – 6 oldalas meghívó (2-vel osztható példányszámban készül – minimális rendelés darab 24) 
»» Egyedi grafikai díj 15 000 Ft/egy szövegváltozat esetén
»» További nyelvi vagy szövegváltozatok 5500/változat
»» 6 oldalas meghívó kártya ár: 720 Ft
»» boríték színtől és papírvastagságtól függően 170-220 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +120 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 135×135 mm
Rendelési kódok:
citrus_HEA17_421

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Immár örök divat a piktogramos esküvői meghívó

Számos olyan esküvői meghívó szerepel immár a kínálatunkban, amelynek fő, de legalábbis fontos eleme a piktogramokkal készített programsor, a time-line, amely az esküvői eseményeket mutatja be időrendi sorrendben, modern, infografikus megjelenítésben. Sokan kérték, hogy az esküvői eseményeket mindenképpen az esküvői meghívó kártyán – és ne külön infó- vagy programkártyán például – mutassuk be, és akadt olyan többnapos  esküvő is, amely sok programmal, akár több helyszínen is zajlott. Biztos nem ismeretlen nektek sem a morzsa-party kifejezés, amely az esküvő másnapján, délben vagy kora délután megtartott brunch-szerű esemény, amikor az előző napról maradt ételeket és italokat fogyasztják a vendégek egyfajta after-party-n, vagy a helyszín egy speciális vidéki helyszín, ahol a vendégek rögtön próba- avagy elővacsorával hivatalosak – az esküvő előestjén egy szerényebb fogadással kedveskedik a pár a násznépnek. Egy szó mint száz, egyre többször keresnek nálunk olyan megoldást, amely egy megszokott 5-6 pontból álló programsornál részletesebb, több eseményt, időpontot, nagyobb terjedelemben, akár több napra bontva képes látványosan és jól értelmezhetően megmutatni. Erre az igényre szeretnénk választ adni ezzel a meghívóval, amely összesen hat oldalon nyújt igazán részletes program információt egy a fentiekben vázolt, három napos esküvői hétvégéről.

A meghívót a nevetek  látványos kompozícióval és monogrammal indítjuk, majd az oldalt kihajtva, jobbra került egy „hagyományos” esküvői meghívó szöveg, amely normál terjedelemben, időpont megjelöléssel és visszajelzés kéréssel tájékoztat. A kártya bal oldalától írunk a három napos program sorozatról, és ha az oldalt jobbra kihajtjuk, a teljes kártyán kiterítve látszik, amint a három oldalon a több napos, minden részletet leíró, piktogramokkal illusztrált programsor vezeti végig a vendégeket a teljes rendezvényen, ráadásul igazán izgalmasan mutat a sok látványos grafikai megoldással. Az utolsó oldalra kerülhet bármi, hasznos infók, vagy még egy programpont.

A legújabb fotógaléria képeit megnézheted itt.

A programsorban található piktogramokból elég sok, az általános esküvői eseményeket bemutató grafikát készítettünk már, amelyeket egy másik kollekciónkban, az Only You #2 galériájában tudtok megnézni, de kérésetekre szívesen rajzolunk további szimbólumokat is.

A mintadarabokat egyelőre egy nyomtatási változatban készítettük el az egyik kedvenc papírunkra: a Crush Citrus nevű 250 gr-os, halvány sárgás színű öko-papír különlegességre, hogy míg a felülete sima, a textúrája rost szerű, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. A teljes grafikát egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, hogy az extra nagy felület és a speciális – ún. pólyahajtásos – kötészeti megoldás mellett minél költséghatékonyabb kivitelezésben tudjuk kínálni a meghívót.

A Pimpernelnél minden az egyedi meghívó megoldásokról szól!

Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel még inkább testreszabhatjátok a meghívótokat:
• bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tipográfiai változatosságra és rajzos piktogramokra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, akár drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.
• a Citrus mellett kapható még a Crush papírcsalád több színváltozata, a halvány rosé színű Grape, a pasztell zöld kiwi, de akár a középtónusú mandula színű papíron is jól mutathat ez a meghívó, kérjétek bátran egyedi papírra.
• végül e meghívóhoz a speciális XAE típusú borítékot javasoljuk, amelynek csodásan ívelt formája mellett az is a különlegessége, hogy különböző díszítő bélések beragasztására is alkalmas.

Bár az alap változatot mi bélés nélkül terveztük, ám biztosak vagyunk abban, hogy bármely bélelt borítékos kollekciónál használt bélésünk még mutatósabbá, színesebbé avagy romantikusabbá, vagy extravagánssá teszi ezt a különlegesen informatív meghívót.

Almond And Kiwi Collection
Antoinette Collection
Beautiful Simlycity Collection
Caramel Smoothie Collection
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection
Casual Elegance Collection
Casual Elegance XAE Collection
Fall In Love Collection
Haute Couture Collection
Lovely Bloom Collection
Marzipan Cake Collection
Midnight Orchid Collection
Monogramed Collection
Pink Collection
Porcelan Cream Collection
Remember Me Collection
Sensual Modern Collection
Silked Dream Collection
Simple And Classy Collection
White And Black Collection
Yellow Collection

A boríték színét is kiválaszthatjátok, amit bármely, a hozzá leginkább illő bélés sorozattal díszíthettek.
Bélés nélküli borítékjainkat itt tekinthetitek meg.

A szokásosnál nagyobb felület és a sok apró részlet miatt e meghívó az tervezési díja eltér az alapgrafikai díjtól.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos meghívók, akkor feltétlenül nézd még néhány hasonló meghívónkat is!
Chalkboard Elegance Collection
Confetti Crush Collection
Lemonade Kissing Collection
Lemonade Kissing Pearl Edition
Only You 2 Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak – 6 oldalas meghívó (2-vel osztható példányszámban készül – minimális rendelés darab 24) 
»» Egyedi grafikai díj 15 000 Ft/egy szövegváltozat esetén
»» További nyelvi vagy szövegváltozatok 5500/változat
»» 6 oldalas meghívó kártya ár: 720 Ft
»» boríték színtől és papírvastagságtól függően 170-220 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +120 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 135×135 mm
Rendelési kódok:
citrus_HEA17_421

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek