Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója
Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója
Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója
Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója
Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója
   

Petra és Sándor egyedi monogramos, bélelt borítékos rosegold fólianyomásos meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy szép papír, egyedülálló tipográfia és különleges kivitelezés egy jó egyedi meghívó alapja

Petra és Sándor egyedi meghívójához egy a kínálatunkban már szereplő, bélelt borítékos meghívót választottunk alapul: a Beautiful Simplicity Kollekció elegáns és prémium kartonból készült borítékokkal, gyöngyházfényű papírokból stancolt, élénk színű bélésekkel – amelyeket modern és látványos terülőmintákkal nyomtatunk – valamint szintén gyöngyházfényű kartonra nyomtatott kártyával csinálunk, kínálatunk egyik népszerű és különleges darabja.

Látványos színösszeállítás adja ennek az egyedi meghívónak az egyik érdekességét

Petra és Sándor egyedi meghívója királykék borítékból, púder rózsaszín béléssel készült, a meghívó kártyát pedig a nevük rosegold fólianyomásos díszítésével turbóztuk fel. A tipográfia modern és fiatalos, ugyanakkor elegáns és nagyon látványos: a kártya felső részében a neveket nagy méretben kiemeltük, az alnyomatban egy halvány & jellel összekapcsolva, így ez már a borítékot kinyitva is azonnal látszik. Az alsó részben elegáns talpas betűtípussal, klasszikus középre zárt tördelésben szedtük a szöveget, amely megfelelő méretű és jól olvasható.

A rosegold fólianyomás minden egyedi meghívót egy magasabb szintre emel

A rosegold fólianyomás pedig minden meghívót egy másik szintre emel, mert olyan látványos de mégis ízléses és finoman ünnepélyes hangulatot kölcsönöz neki, amely által tökéletesen egyedi megoldás születik.

Ha tetszik ez a meghívó, akkor érdemes elolvasnotok az eredeti kollekcióról írt információkat is:

Bélelt borítékos esküvői meghívó, kibővített színválasztékban

E kollekciónkat a 2018-as évadra kibővítettük: a korábbi egy színváltozathoz képest, immár nyolc különböző színkombinációban rendelhető. A különböző színváltozatokat a boríték és a bélés sorozat kombinációiból állítottuk össze és ahhoz hangoltuk a grafika színeit, így a teljes szett színei tökéletes összhangban vannak egymással.

A meghívó első változatában csak kék boríték + almazöld bélés kombináció szerepelt, ehhez olyan új bélés változatokat készítettünk, amelyek más boríték színekkel is összhangban vannak. Így a kék borítékhoz a korábbi – a némileg extravagáns – almazöld bélésen kívül, immár az igazán üde és tavaszias, pasztell barackvirág szín mellett, az elegánsabb, visszafogottabb rózsaszínes púder is választható.

E meghívó kollekcióban számos kombináció kérhető a bélések és a borítékok egyedi variálásával

E három bélés szín tökéletesen passzol a második, gyönyörű sötétbarna borítékhoz, sőt az almazöld béléses kombináció valami egészen vadító! Az egyik 2018-as sláger téma az ún. greenery azaz zöld/zöldség design, amihez egy nagyon vagány értelmezésben ez a kombináció kiválóan illeszkedik.

Végül a rendkívül elegáns és letisztult grafit szürke boríték, önmagában is egy különlegesség, kiemelkedő vastagságával és klasszikus bordázott felületével igazán gyönyörű. A három bélés közül azonban csak kettő, a barack és a púder illik hozzá igazán, így az almazöld kombinációt nem készítettük el.

A kínálatunkban szereplő XAE borítékok között további 50 színváltozat is szerepel, így egyedi elképzelés alapján további színkombinációk is összeállíthatók a rendelkezésre álló bélés és boríték színekkel, a meghívó grafikának a színe pedig bármelyik színösszeállításhoz probléma nélkül hozzá igazítható.

Bélelt borítékos meghívóink választékát folyamatosan bővítjük, egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban – ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű.

E kollekció tervezésénél jellegzetes és egyedi színkombinációból indultunk ki, az elegáns sötétkék és az élénk almazöld fiatalos és modern hangulatot teremt, ezt egészítettük ki a kellemes tipográfiával és néhány jópofa bélés grafikával.

A szépen ívelt különleges rajzolatú borítékot gyönyörű, sötétkék, textúrázott felületű prémium kartonból készítettük el. Kínálatunkban egyébként több más boríték is szerepel , így az almazöld bélés sorozat biztosan nagyon jól mutatna pl. egy sötétbarna vagy sötét fenyő zöld borítékban is, és ha ilyen megoldást szeretnétek, a grafika színeit is ehhez lehetne hangolni.

Egy igazán változatos meghívó: a különböző grafikákkal készült béléseket vegyesen adjuk

A borítékba ragasztott bélést aranyosan csillogó, gyöngyházfényű, zöldalma színű prémium papírból készítettük három különböző grafikával, amit vegyesen adunk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral úgy is rendelhetitek. A bélés sorozat három izgalmas mintából készült: egy apró háromszögekből álló, egy csíkos és egy abrosz kockás grafikával.

A meghívó kártyát fehér, halvány aranyos csillogású, gyöngyházfényű prémium papírra nyomtatjuk, egy lapos kivitelezésben. Bár a meghívót egy oldalán nyomtatott megoldásban terveztük, kérésetekre két oldalas változatban is elkészíthető, ha szeretnétek idézetet, részletes program leírást vagy bármilyen más további információt.

Ha tetszenek az egyedileg tervezett és készített bélelt borítékos meghívók, akkor érdemes megnéznetek néhány kiemelkedően jól sikerült egyedi meghívónkat:
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója, harmonikaszerűen meghajtott négy oldalas kártyával
Nóri és Peti óarany színű papírra nyomtatott egyedi béléses és egyedi monogrammal aranyozott meghívója
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos meghívója
Tamara és Csaba trópusi növény- és levélgrafikával készített, egyedi béléses meghívója
Az Egyedi bélelt borítékos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fém vésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romkocsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,

• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,

• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek