Beautiful Simplicity Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Beautiful Simplicity Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Beautiful Simplicity Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Beautiful Simplicity Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Engedményes ár – 42 vagy afeletti példány rendelése esetén
»» Alapgrafikai díj 5000 Ft
»» bélelt boríték + meghívó: 400 Ft

Ár – 36 vagy kevesebb példány rendelése esetén
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» bélelt boríték + meghívó: 500 Ft

 

Technikai paraméterek
»» 8 boríték-bélés kombinációs változat
»» méret: 135×135 mm

 

Rendelési kódok:
Kék borítékban
kék boríték + barackvirág bélés_BS18_031
kék boríték + almazöld bélés_BS18_032
kék boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_033

Barna borítékban
barna boríték + barackvirág bélés_BS18_034
barna boríték + almazöld bélés_BS18_035
barna boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_036

Grafitszürke borítékban
grafitszürke boríték + barackvirág bélés_BS18_037
grafitszürke boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_038

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

 

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos esküvői meghívó, kibővített színválasztékban

E kollekciónkat folyamatosan bővítjük: a korábbi egy színváltozathoz képest, immár nyolc különböző színkombinációban rendelhető. A különböző színváltozatokat a boríték és a bélés sorozat kombinációiból állítottuk össze és ahhoz hangoltuk a grafika színeit, így a teljes szett színei tökéletes összhangban vannak egymással.

Az esküvői meghívó első változatában csak kék boríték + almazöld bélés kombináció szerepelt, ehhez olyan új bélés változatokat készítettünk, amelyek más boríték színekkel is összhangban vannak. Így a kék borítékhoz a korábbi – a némileg extravagáns – almazöld bélésen kívül, immár az igazán üde és tavaszias, pasztell barackvirág szín mellett, az elegánsabb, visszafogottabb rózsaszínes púder is választható.

A bélelt borítékos esküvői meghívó kollekcióban számos kombináció kérhető a bélések és a borítékok egyedi variálásával

E három bélés szín tökéletesen passzol a második, gyönyörű sötétbarna borítékhoz, sőt az almazöld béléses kombináció valami egészen vadító! Az sláger téma az ún. greenery azaz zöld/zöldség design, amihez egy nagyon vagány értelmezésben ez a kombináció kiválóan illeszkedik.

Végül a rendkívül elegáns és letisztult grafitszürke boríték, önmagában is egy különlegesség, kiemelkedő vastagságával és klasszikus bordázott felületével igazán gyönyörű. A három bélés közül azonban csak kettő, a barack és a púder illik hozzá igazán, így az almazöld kombinációt nem készítettük el.

A kínálatunkban szereplő XAE borítékok között további 50 színváltozat is szerepel, így egyedi elképzelés alapján további színkombinációk is összeállíthatók a rendelkezésre álló bélés és boríték színekkel, a meghívó grafikának a színe pedig bármelyik szín-összeállításhoz probléma nélkül hozzá igazítható.

Bélelt borítékos meghívó választékunkat folyamatosan bővítjük, egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban – ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű.

E kollekció tervezésénél jellegzetes és egyedi színkombinációból indultunk ki, az elegáns sötétkék és az élénk almazöld fiatalos és modern hangulatot teremt, ezt egészítettük ki a kellemes tipográfiával és néhány jópofa bélés grafikával.

A szépen ívelt különleges rajzolatú borítékot gyönyörű, sötétkék, textúrázott felületű prémium kartonból készítettük el. Kínálatunkban egyébként több más boríték is szerepel , így az almazöld bélés sorozat biztosan nagyon jól mutatna pl. egy sötétbarna vagy sötét fenyőzöld borítékban is, és ha ilyen megoldást szeretnétek, a grafika színeit is ehhez lehetne hangolni.

Egy igazán változatos esküvői meghívó: a különböző grafikákkal készült béléseket vegyesen adjuk

A borítékba ragasztott bélést aranyosan csillogó, gyöngyházfényű, zöldalma színű prémium papírból készítettük három különböző grafikával, amit vegyesen adunk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral úgy is rendelhetitek. A bélés sorozat három izgalmas mintából készült: egy apró háromszögekből álló, egy csíkos és egy abrosz kockás grafikával.

A meghívó kártyát fehér, halvány aranyos csillogású, gyöngyházfényű prémium papírra nyomtatjuk, egy lapos kivitelezésben. Bár a meghívót egy oldalán nyomtatott megoldásban terveztük, kérésetekre két oldalas változatban is elkészíthető, ha szeretnétek idézetet, részletes program leírást vagy bármilyen más további információt.

A tipográfia modern és fiatalos, ugyanakkor elegáns és nagyon látványos: a kártya felső részében neveteket nagy méretben kiemeljük, az alnyomatban egy halvány & jellel összekapcsolva, így ez már a borítékot kinyitva is azonnal látszik. Az alsó részben elegáns talpas betűtípussal, klasszikus középre zárt tördelésben szedtük a szöveget, amely megfelelő méretű és jól olvasható. Egy közepesen hosszú meghívó szöveggel is van még hely a kártyán, így akár egy rövid idézet vagy egy több hasábos program kiemelés is elférhet rajta, ugyanakkor ettől rövidebb szöveggel kicsit szellősebben tördelve is szépen mutathat.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében szólunk, hogy e meghívó ötlet számos ponton módosítható és kéréseitek alapján több részletében is testre szabható. A kártya készülhet két oldalas nyomtatással, de akár hajtott négy oldalas kivitelezésben is, választhattok másik borítékot és ahhoz illő színkombinációban készítjük a kártyát, végül, ha tetszik a bélések grafikája, ám inkább más színnel tudnátok igazán szeretni, akkor ezt a grafikai sorozatot elkészíthetjük több más különböző színű papírra, amelyek jól passzolnak a sötétkék borítékhoz, pl. élénk citromsárga vagy halvány barackvirág színben is remekül mutatna. Ha pedig minden elemében egyedi megoldást szeretnétek, akkor változtathatjátok a boríték és a bélés színét is egyszerre, örömmel készítjük el számotokra az egyedi változatokat.

Minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és egyedi bélés nyomtatására is van lehetőség, sőt akár egyedi színű / felületű papírból még borítékot is készíthetünk. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alapárai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk meg majd el azokat!

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátétet itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ha tetszenek ezek a változatos bélésgrafikával készült meghívók, akkor feltétlenül nézz meg néhány hasonlót
Almond and Kiwi Collection
Confetti Crush Collection
Lovely Bloom Collection
Silked Dream Collection
Silly Atraction
Simple and Classy
Whimsical Couple Collection
White and Black Collection
White and Black 2 Collection
Yellow Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Engedményes ár – 42 vagy afeletti példány rendelése esetén
»» Alapgrafikai díj 5000 Ft
»» bélelt boríték + meghívó: 400 Ft

Ár – 36 vagy kevesebb példány rendelése esetén
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» bélelt boríték + meghívó: 500 Ft

 

Technikai paraméterek
»» 8 boríték-bélés kombinációs változat
»» méret: 135×135 mm

 

Rendelési kódok:
Kék borítékban
kék boríték + barackvirág bélés_BS18_031
kék boríték + almazöld bélés_BS18_032
kék boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_033

Barna borítékban
barna boríték + barackvirág bélés_BS18_034
barna boríték + almazöld bélés_BS18_035
barna boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_036

Grafitszürke borítékban
grafitszürke boríték + barackvirág bélés_BS18_037
grafitszürke boríték + rózsaszínes púder bélés_BS18_038

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

 

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek