Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója
Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója
Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója
Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója
Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója
   

Tamara és Csaba trópusi, bélelt borítékos egyedi meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyedi meghívó tervezésbe bármi belefér: ez most egy kézzel festett, trópusi grafikás meghívó

Bár az interneten szép számmal lehet találni pálmafás, trópusi hangulatú esküvői meghívókat, hazánkban viszonylag ritka az e tematikával készített meghívó és dekoráció. Nekünk szerencsénk volt, mert az utóbbi években több ilyen egyedi meghívót is volt alkalmunk tervezni és készíteni, ráadásul mind nagyon különböző papírokból, tipográfiával és kivitelezésben valósult meg.

Az egyik ezek közül Tamara és Csaba bélelt borítékos meghívója, amelynek tipográfiai alapjait két különösen népszerű meghívónkból kölcsönöztük: az Almond and Kiwi Kollekció látványos és praktikus program blokkját ötvöztük a Bay Leaf Kollekció jellegzetes tipográfiai ötleteivel, amely modern és rusztikus stílusjegyeket is hordoz. 

A meghívót az egyik népszerű formátumban, a bélelt borítékos kivitelezésben készítettük el, ebből a típusból több változatot is kínálunk, amelyeket már előre elkészítettünk, így gyorsan és kedvező áron tudjuk elkészíteni ezeket az esküvői meghívókat, a Bélelt borítékos meghívóink teljes kínálatát megnézheted ezen a linken.

Ha tetszenek az egyedileg tervezett és készített bélelt borítékos meghívók, akkor érdemes megnéznetek néhány kiemelkedően jól sikerült egyedi meghívónkat:
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos meghívója
Nóri és Peti óarany színű papírra nyomtatott egyedi béléses és egyedi monogrammal aranyozott meghívója
Petra és Sándor rose gold fólianyomással készített, bélelt borítékos egyedi meghívója
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója, harmonikaszerűen meghajtott négy oldalas kártyával
Az Egyedi bélelt borítékos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

A meghívóhoz egy egészen halvány, pasztell krém színű, porcelán simaságú papírt választottunk, ebből készült a boríték és a kártya, hozzá pedig egy speciális, ún. textil prégelésű, szintén sárgás krém színű papírból csináltuk meg a pálmaleveles grafikával nyomtatott egyedi boríték bélést. Hasonló kivitelezési megoldást alkalmaztunk már egy másik, a kínálatunkban szereplő bélelt borítékos meghívónknál: a Fall In Love Kollekciót kicsit klasszikusabb, elegánsabb grafikával és igazán látványos tipográfiával készítettük.

Az egyedi meghívókat több nyelvi változatban és akár névre szólóan is el tudjuk készíteni

A meghívót két nyelvi változatban, német és magyar nyelven készítettük el, az egylapos meghívó kártya alsó és felső részén, a bélésgrafikához készített, vízfestékkel festett pálmaleveles grafikát használtuk díszítő motívumként.

Hasonló, trópusi hangulatú egyedi meghívót készítettünk már: Anna és Dani fotós, booklet meghívója szintén egy igazi különlegesség.

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,

• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,

• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,

• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,

• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,

• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,

• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,

• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek