Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója
Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója
   

Fanni és Zsolt egyedi bélelt borítékos meghívója

Ez az egyedi esküvői meghívó abszolút egyedi grafikával készült, ezt nem ismételhetjük és másolhatjuk más meghívóhoz használva!
Amennyiben az esküvői meghívó boríték, a hajtott forma tetszik, vadonatúj, egyedileg rajzolt grafikával tudjuk megtervezni.
Az egyedi meghívó költségét a kérések, a kivitel, a bonyolultsága alapján személyre szabottan számoljuk, természetesen miután Veletek minden részletet egyeztetünk. Ötleteitekkel és kéréseitekkel kérjük, forduljatok hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egyedi grafikával és különleges, harmonika-szerű hajtogatással készült ez az igazán extra egyedi esküvői meghívó

Fanni és Zsolt igazán különleges meghívójában minden benne van, amit papíron kifejezni lehet. A csodás kézzel rajzolt grafikák, a bátor színhasználat, a különleges hajtású meghívó kártya minden létező információt megad az esküvőről és remekül kifejezi a stílusát is. 

Akik ezt az izgalmas egyedi meghívót kapták  jogosan tekinthettek komoly várakozásokkal a Nagy Nap elé 🙂 

Egyedi esküvői meghívó – egyedi grafikával

Az összesen négy oldalas, háromszor hajtott kártya egyes oldalain, lényegében az esküvő főbb részletei és annak programpontjai kaptak helyet, egy igazán gazdagon illusztrált grafikus környezetben:
– az első oldalon a pár rajzolt portréja és a nevek szerepelnek, egy díszes címmondatba foglalva
– a második oldalon az esküvő dátuma és a helyszín szerepel
– a harmadik oldalon a nagy nap részletes programsora kapott helyet
– végül az utolsó oldalon az egyéb szükséges információk sorakoznak: nászajándék, visszajelzés, elérhetőségek, stb.

Érdemes a fotókon végignézni azt a rengeteg apró részletet, amelyek még izgalmasabbá és összetettebbé teszik a látványt: virágok, pillangók, mókusok és madarak, rengeteg virág és zöld növény övezi a szöveges részeket.

A meghívó különlegességei azonban nem érnek véget a művészi gondossággal elkészített grafikánál, egyedi borítékot és bélést is készítettünk hozzá. Az egyedi boríték ebben az esetben 100%-ban egyedi megvalósítást jelent, mert a meghívó speciális méretéhez egy olyan egyedi boríték formatervet készítettünk, amelyet azóta sem használtunk még – a hozzá illő szintén egyedi béléssel együtt.

Egyedi borítékot és bélést terveztünk és készítettünk a meghívóhoz

A borítékhoz egy egyedi formatervet készítettünk, amely alapján egyedi stanc-szerszámot készíttettünk belőle. De mi is az a stanc és stanc-szerszám? Nos ez egy egyedi formájú, nagy teljesítményű, ipari vágókés, amelynek segítségével bármilyen formájú darabok vághatók – stancolhatók – ki, bármilyen papírból. Amikor erről érdeklődnek nálunk, úgy szoktuk elmagyarázni, hogy úgy kell elképzelni ezt a stanc-szerszámot, mintha egy pogácsaszaggató lenne, csak épp ez nem pogácsákat, hanem ez esetben egyedi formájú és méretű borítékokat vág ki a választott papírból.

Viszonylag ritkán szokott előfordulni, hogy valaki teljesen egyedi formájú stanc-szerszámot készíttet, tekintve, hogy ennek költségei általában nem alacsonyak. Ahogy korábban is írtuk, első lépésként egy egyedi formaterv, azaz stanc-rajz tervezésére van szükség, ennek folyamán nem csak a kért formájú tasakot kell megterveznünk, hanem speciális gyártási szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ennél a borítéknál olyan fület kellett terveznünk, amely formájában és méretében is alkalmas arra, hogy egy szintén stancolt bélést is ragasszunk bele, ami viszont nem látható a képeken, hogy a boríték ragasztásához szükség volt még két ún. ragasztó fülre, amelyek a boríték belsejében találhatók és arra szolgálnak, hogy a borítékot egyben tartsák. Mindezeket úgy kell megrajzolni, hogy egyéb a stancolás folyamán jelentkező „problémaforrásoknak” is ellenálljanak, tekintve, hogy a stancolás során olyan nyomás, lényegében sokk éri a papírt, amely egészen jellegzetes anyagromlást eredményezhet, ha nem szekértő tervezi meg a stanckést. Az esztétikai – szépészeti és minőségi – szempontokon kívül pedig ipari / gyártástechnológiai szempontok figyelembevételére is szükség van, hogy a boríték anyagtakarékos, gazdaságosan gyártható legyen.

A formatervezés eredménye egy stancrajz, amelyet nyomdai filmre világítunk és a szerszámkészítő mester ez alapján csinálja meg magát a stanckést. Ezután már „csak” magára a stancolásra van szükség, azaz a választott gyöngyházfényű papírból kiszaggatni a pogácsákat = kistancolni a tasakokat.

A borítékot egyébként egy natúr barna színű, prémium kraft kartonból készítettük, amelynek külső fele simított, míg a boríték belső oldalán, natúrabb, nyersebb a felület. Közepes vastagságú kartonból stancoltuk ki, hogy elbírja a beragasztott bélést, amire a meghívó grafikájának egyes elemeiből készítettünk izgalmas terülőmintát.

Ha tetszenek az ilyen egyedi stancolással készülő meghívók, akkor érdemes még megnéznetek néhány hasonlóan impresszív ötletünket:
Anita és John Franco tasakos meghívója
Patrícia és Gábor egyedi tasakos Wedding Airlines meghívója

Újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Ha tetszenek az egyedileg tervezett és készített bélelt borítékos meghívók, akkor érdemes megnéznetek néhány kiemelkedően jól sikerült egyedi meghívónkat:
Judit és László egyedi monogramos, bélelt borítékos meghívója
Nóri és Peti óarany színű papírra nyomtatott egyedi béléses és egyedi monogrammal aranyozott meghívója
Petra és Sándor rose gold fólianyomással készített, bélelt borítékos egyedi meghívója
Tamara és Csaba trópusi növény- és levélgrafikával készített, egyedi béléses meghívója
Az Egyedi bélelt borítékos meghívók linken pedig az összeset megtekinthetitek

Egyedi tervezésű meghívó – bármilyen kiegészítőt rendelhettek

Minden esküvői meghívó készítése után a Nagy Napra számtalan kiegészítőt rendelhettek: különböző típusú ültetőkártyát, menükártyát, ültetési táblát, asztalszámozót és számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb design elemek felhasználásával. Ha a dekorotokban új színek, elemek is szerepelnek, azokhoz igazodón is bármit szívesen megtervezünk 

 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
 
Hatszögletű poháralátét
Újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont költsége még egy 9000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékot is készítünk – bármelyik egyedi tervezésű, aranyozott meghívó után rendeljetek

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető bármely esküvői meghívó után, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

 

Ez az egyedi esküvői meghívó abszolút egyedi grafikával készült, ezt nem ismételhetjük és másolhatjuk más meghívóhoz használva!
Amennyiben az esküvői meghívó boríték, a hajtott forma tetszik, vadonatúj, egyedileg rajzolt grafikával tudjuk megtervezni.
Az egyedi meghívó költségét a kérések, a kivitel, a bonyolultsága alapján személyre szabottan számoljuk, természetesen miután Veletek minden részletet egyeztetünk. Ötleteitekkel és kéréseitekkel kérjük, forduljatok hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek