Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel
Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel
Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel
Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel
Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel
   

Diána és Péter egyedi std kártyája ezüst monogrammal és hűtőmágnessel

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyedi esküvői meghívók mellett számos további egyedi papírterméket is készítünk, ez pl. egy save-the-date kártya

Bár itt az Egyedi meghívók menüpontban leginkább egyedi esküvői meghívókat mutatunk be, ez a Save the Date kártya mégis belefér ebbe a válogatásba. Egyrészt azért, mert bár tartalmilag std kártyáról van szó, de lehetne akár meghívó szöveggel is készíteni – a kivitelezése ezt lehetővé teszi –, másrészt azért, mert az átlagos std kártyákhoz képest, ezt minden szempontból olyan igényességgel és összetett módon, rendkívül magas minőségben készítettük, mely kivitel, sok  igényes meghívóval is vetekedhet.

A kártyát két rétegben ragasztva készítettük: egy pár mm-el nagyobb méretű hátoldali kartont egy prémium minőségű, matt felületű, antracitszürke kartonból vágtuk, amely keskeny bordürként is funkcionál, így esztétikailag és a vastagságát illetően is kiemeli és erősti a nyomtatott kártyát. Erre a bordür kartonra ragasztottuk a nyomtatott kártyát, amelyet egy hófehér színű, enyhén sprőd textúrájú, matt felületű prémium kartonra nyomtattunk, a hátlaphoz hasonló sötétszürke árnyalatokkal.

Két rétegben történő kasírozás a megfelelő kártya vastagság elérése érdekében

Kínálatunkban viszonylag gyakran kerül elő ez a témakör, aminek egyszerű oka, hogy a digitális nyomdagépek, csak bizonyos vastagságig képesek a papír alapanyagokat megnyomtatni. Ezért ha olyan helyzet áll elő, amikor a hagyományosnál vastagabb, erősebb tartású kártyára van szükség – márpedig ilyen helyzet előáll, méghozzá nem is ritkán – akkor ezt kizárólag a papírok több rétegben való kasírozásával lehet elérni. És mit is jelent az pontosan , hogy kasírozás? Lényegében több papírfelület összeragasztásának nyomdaipari szakkifejezése, amit nem érdemtelenül kapott ez az eljárás, ugyanis a felületek – főként ha különböző vastagságú és anyagú felületekről van szó – speciális szakértelmet és egyedi tudást igényel. A mi kínálatunkban is szép számmal szerepelnek különböző fajtájú kasírozások, amelyeket más-más technológiai szükségesség indokol: így a különböző gramm súlyú, eltérő szín és felületű, diferenciált paraméterekkel bíró alapanyagok két-, három-, vagy akár még több rétegben történő kasírozása, igen speciális technológiai sorrendet, különböző ragasztó anyagokat és persze mindezek szakszerű használatához szükséges tudást is igényli. 
Tehát amikor kasírozásról beszélünk, akkor ez egyszerűen annyit jelent, hogy több papírréteget ragasztunk össze, ám ez nem jelenti azt, hogy ez valami teljesen magátólértetődő és egyszerű művelet lenne.

Az egyik olyan kiemelt eset, amikor szeretjük, de legalábbis javasoljuk a papírok kasírozását, az éppen az egylapos és/vagy aranyozott meghívók esete. Előbbi azért, mert egy akár csak két rétegben kasírozott kártya, már nagyon impozáns, ünnepélyes és elegáns érzetet kelt, utóbbi pedig azért, mert az arany fólianyomásnak van egy jellegzetes dombornyomásos hatása is, amit annál inkább elő lehet hozni a fóliaprégelés során, minél vastagabb az alapanyag, így nem „csak” a fényes fólia felület, hanem annak a felületbe belenyomodó extra hatása is jelentkezik.

Két további ötlettel gazdagítottuk ezt az egyedi save-the-date kártyát

A kártya azonban két további extra különlegsséget is tartalmaz:
– az egyik, hogy a kártya felső részében egy kis méretű hűtőmégnes lehylezéséhez, két egymással szembe fordított „V” alakú bemetszést készítettünk, amelyeket finoman kihajtva, tartó fülként funkcionálnak és megtartják a hűtőmágnest, ami így kivehető és természetesen hűtőmágnesként használható 🙂 Ez a megoldás nem csak ötletességével különleges, hanem technikai megvalósítására is nagyon büszkék vagyunk: a kis tartó füleket egy speciális sablon használatával, egyedileg, kézzel vágtuk ki és arra is nagyon figyelni kellett, hogy a kártya, szürke hátlap kartonra történő ragasztásakor, a fülek szabadon maradjanak. Így összességében egy komplex és minőségű handmade megoldás született, amely látványra, ötletre és kivitelezésében is professzionális.

Egy kis fólianyomással bolondítjuk meg az esküvői meghívódat

– a kártya másik különlegessége, hogy egy egyedi monogram tervet is készítettünk, amelyet ezüst fólianyomással jelenítettünk meg a kártyán, ez később a meghívón és az esküvőre készített egyéb kiegészítőkön is megjelent.

Ez az egyedi Save the Date kártya tehát csupa különleges megoldással készült: két rétegben ragasztott kártya, amelyben a hátoldali, díszítő bordürként is szolgál, maga a kártya speciális tartó-fül vágással készült, amelybe így egyedi hűtőmágnes illeszthető, továbbá egyedi monogramos, ezüst színű fólianyomással készült.

Egyedi monogramos esküvői meghívó

Szinte már a működésünk kezdetétől terveztünk egyedi monogramokat, amelyek minden esetben különleges és meghatározó elemei egy-egy esküvő arculatának. De az ilyen különleges monogramok mellett, költséghatékonyabb és gyorsabban elkészíthető változatokat is kínálunk, amelykben számos grafika és betűtípus kombinációjából Ti magatok állíthatjátok össze a leginkább tetsző monogramot. Ezek között sok olyan is szerepel, amelyekből bélyegző vagy akár aranyozáshoz / fólianyomásra alkalmas klisé is készíthető, de kifejezetten színes nyomtatáshoz tervezett ötleteket is kínálunk.

És ha tetszenek a monogramos meghívók akkor feltétlenül nézd meg a kifejezetten erre a témára megálmodott Lovingly Letters Mini Kollekciónkat, továbbá az egyedi monogramos béléssel készülő Monogramed Kollekciót. De további ötletes megoldásokra lelhetsz a Kraft Elegance és a Timeless Elegance kollekciókban is.

A 2018-as évadra 15 új monogram grafikát terveztünk, sok szép virág- és levélkompozícióval, rengeteg színben, tavaszi, nyári és őszi hangulatban. Ezek a monogramok bármihez felhasználhatók, köztük akár meghívóhoz is, de végigkísérheti az egész esküvő grafikai arculatát és megjelenhet bármelyik kiegészítőn: ültető- és menükártyán, ültetési táblán, köszönetajándékon, poháralátéten és emlékkönyvön.

A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.
Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek