Timeless Elegance Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Timeless Elegance Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Timeless Elegance Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Timeless Elegance Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Timeless Elegance Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

2020. januári akció (40 vagy afeletti példány rendelésénél) 
50% engedmény
Alapgrafikai díj 5000 Ft
Szett: 350 Ft/db
»» meghívó kártya (fekete nyomtatással) + boríték + bélés: a teljes szett 700 Ft helyett 350 Ft

Árak: (40 darabnál kevesebb rendelése esetén) 
»» Alapgrafika díj 7000 Ft
»» meghívó kártya egy szín fekete szöveg nyomtatással: 420 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 100+180 Ft
»» színes nyomtatással: 540 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Technikai paraméterek
»» 2 papír változat
»» 4 bélés változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

 

Rendelési kódok:
hófehér kártyához
türkiz-lazac-fahéj_TE17-671
drapp-menta-rózsaszín_TE17-672

krém színű kártyához
narancs-drapp-rózsaszín_TE17-673
drapp-patina-barna_TE17-674

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos esküvői meghívó

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos esküvői meghívó kollekciók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

Kínálatunkban eddig is szép számmal szerepeltek bélelt borítékos meghívó kollekciók, korábban a XAE elnevezésű, ívelt formájú borítéktípushoz készítettünk számos bélést, majd a 2016-os évtől ennek „nagytestvére” a XAE2 is bekerült a kínálatba. Az idei évtől még tovább bővítjük a választékot, így a kínálatunkban már korábban is szereplő, amerikai szabványon alapuló, Baronial típusú borítéknak is elkészítettük a beragasztható béléses változatát – e sorozat egyik első tagja ez a meghívó.

A borítékba ragasztott bélés sorozatot egy textiles hatású, prémium papírra nyomtatjuk, amelyet két színben választottunk, ezekre pedig további két-két színkombinációban készítettük el a grafikát:
• hófehér színű bélés papíron: a tűrkiz-lazac-fahéj és a drapp-menta-rózsaszín változatot kínáljuk
• krém színű bélés papíron: a narancs-drapp-rózsaszín és a drapp-patina-barna változatot kínáljuk

A béléshez egy klasszikus motívumokból készített díszes terülőmintát választottunk, amelynek hármas színkombinációi igazán izgalmas hangulatot kölcsönöznek a meghívónak.
A meghívó kártyát egy simított felületű papírcsalád hófehér és halvány krém színű változatára készítjük, mindkettő minőségi alapanyag, de tudatosan választottunk olyat, ami önmagában nem különösebben figyelemfelkeltő, így szerényen szolgálja ki a látványos és díszes béléseket.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A meghívó egyik különlegessége a látványos és jellegzetes tipográfia, aminek tervezői koncepciója, hogy a különböző típusok keverésével, az eltérő méretekkel, valamint a több hasábos tördelések variálásával, önmagában is figyelemfelkeltő és egyedi szövegképet hozzunk létre, ezért sem szükséges a kártyára további grafikát vagy más díszítő motívumokat tervezni. Ugyanakkor mégis tökéletes összhangot alkotnak a rendkívül színes és rajzos bélés grafikával. Célszerű a mintához hasonló szöveggel dolgozni de ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveg is szépen betördelhető.

A legtöbb meghívó tipográfiai tervezésénél alkalmazzuk azt a betűkeveréses megoldást, amikor a szöveget egy egyszerűbb, jól olvasható típussal szedjük, míg a kiemelésekhez egy látványosabb, kalligrafikus betűt választunk. E meghívónál ezt a megoldást megfordítottuk, a kiemeléseket szedtük az egyszerűbb, talpas szöveg betűvel, míg a fő szöveget az írott típussal, ettől sokkal klasszikusabb hangulatú a kártya és igazán egyedi szövegképet ad. A kártya központi része a két díszítő lénia közé helyezett program sor, ami ötletesen, helytakarékosan mutatja be az esküvői eseményeket.

Végül a kártya alsó részén visszafordítottuk a tipográfiát és a nászajándékra vonatkozó szöveget, már a szokásos megoldással készítettük: díszes cím kiemeléssel és klasszikusabb, jól olvasható típussal szedtük a szöveget.

Feltétlenül nézzétek meg egy másik esküvői meghívó családunkat, amelyben hasonló kivitelezésű, de kétoldalas kártyával, négy választható tipográfiával készült változatokat találtok: Floral Romance Collection.

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a látványos bélésre és egyszerű tipográfiára építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy bármelyik béléshez illő színnel, színkombinációval történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

E meghívó kollekciónkhoz is számos kiegészítő rendelhető

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2020. januári akció (40 vagy afeletti példány rendelésénél) 
50% engedmény
Alapgrafikai díj 5000 Ft
Szett: 350 Ft/db
»» meghívó kártya (fekete nyomtatással) + boríték + bélés: a teljes szett 700 Ft helyett 350 Ft

Árak: (40 darabnál kevesebb rendelése esetén) 
»» Alapgrafika díj 7000 Ft
»» meghívó kártya egy szín fekete szöveg nyomtatással: 420 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 100+180 Ft
»» színes nyomtatással: 540 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Technikai paraméterek
»» 2 papír változat
»» 4 bélés változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

 

Rendelési kódok:
hófehér kártyához
türkiz-lazac-fahéj_TE17-671
drapp-menta-rózsaszín_TE17-672

krém színű kártyához
narancs-drapp-rózsaszín_TE17-673
drapp-patina-barna_TE17-674

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek