Kraft Elegance Collection
Kraft Elegance Collection
Kraft Elegance Collection
Kraft Elegance Collection
Kraft Elegance Collection
Kraft Elegance Collection
  

Kraft Elegance Collection

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» tasak + meghívó kártya: 690 Ft
»» infókártya: 160 Ft/db
»» nyomtatott díszítőpánt: 130 Ft

»» Kedvezményes szett ár: 
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt: 1 140 Ft helyett: 990 Ft

»» fehér vagy krémszínű boríték: 150 Ft

Kedvezményes szett ár:
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + boríték: a teljes szett borítékkal 1 290 Ft helyett: 1 090 Ft

DIY: tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt: a teljes szett 1 140 Ft helyett: 790 Ft 
– DIY  – borítékkal: 890 Ft

–  grafikai tervezési díj –  12 500 Ft /egy szövegváltozat/ egy monogram változat- a meghívó betűtípusával/
– további szöveg/nyelvi/monogram változatok grafikai díja: 2 000 Ft/ változat

Rendelési kódok:
verzio1_KE17-461

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Tasakos esküvői meghívó, infókártyákkal és monogramos díszítő pánttal

Biztosan láttatok már a neten keresgélve olyan meghívókat, amelyek több kártyából, egy hozzá való tasakból és annak különböző díszítő elemeiből állnak össze egy komplett meghívó szetté. Mi  már három évvel ezelőtt csináltunk egy ilyet, egyelőre csak egy grafikai változatban,  ám azt most több konstrukcióban és ráadásul nagyon kedvezményes árú DIY kivitelben is kínáljuk. Akinek tetszik, ne habozzon!
A tasakot natúr barna színű kraft papírból készítettük, a speciális formára történő kivágáshoz egy egyedi, ún. stanc szerszámot terveztünk és gyártattunk, amelynek rajzolata és formája fix, ezen változtatni sajnos nem tudunk.

Szeretnénk már ennél a pontnál kitérni ennek részletes leírására, hiszen elég gyakran keresnek meg bennünket hasonló ötletekkel és a forma kérdése mindig az elsők között vetődik fel. Tehát ha valaki pl azt szeretné, hogy a ráhajtott fül ne ilyen háromszög formájú, csúcsos megoldás legyen, hanem pl. hullámos, vagy valamilyen lekerekített, ívelt forma – tehát ettől eltérő – akkor annak elkészítése bár lehetséges, de igen költséges, mivel az elképzelt rajzolat alapján egyedi formatervet kell készíteni és abból kivágó szerszámot gyártatni, amelynek hozzávetőleges költsége 40 000 Ft. Ez vonatkozik minden a tasak bármely részletét érintő változtatásra, tehát ha mondjuk nem két zsebet, hanem egyet vagy éppen többet szeretnétek, az is egyedi tervezést és szerszámot igényel.

Ennek megfelelően a tasak részletei:
•az elején a háromszög formájú,
• ráhajtott fül,
• a belső központi rész, ahová majd a meghívó kártyát ragasztjuk,
•valamint a két jobb oldali zseb. fixek, ezek változtatása újratervezés, újragyártás stb.

A tasak egyik belső oldalát – és a hátoldalát szintén – szabadon hagytuk, így ha valamilyen extra ötletetek támadna, akkor annak elhelyezésére is van még szabad felület.
A fenti kötöttségek ellenére van tehát mozgásteretek, hogy különböző ötletekkel és megoldásokkal, egyedivé varázsoljátok a meghívótokat.
A tasakra kívülről egy halvány krém színű, simított felületű prémium kartonból készített díszítő pántot hajtogatunk rá és rögzítünk. Erre kerülhet a nevetek és a monogram, amit nem egyedi tervezésben, hanem a minta szerinti betűtípusokkal készítve tervezünk. A pántot könnyedén lecsúsztathatjátok és utólag is visszatehetitek, így az nem fog elkeveredni.
A tasak belső, központi oldalára kerül a ragasztott meghívó kártya, amit a pánttal megegyező papírra készítettünk, egy szín fekete szöveg nyomtatással, igazán jellegzetes és stílusos tipográfiával tervezve.

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

A tipográfiához egy igazán autentikus kézírásos betűtípust választottunk. E kalligrafikus betűtípus jellegzetessége, hogy ún. vágott hegyű tollal rajzolják / írják, amelynek lényege, hogy a betűk ívének kanyarodásakor eltérő vonalvastagság alakul ki, ezt lendületes mozdulatokkal készítve, függőlegesen picit nyújtott betűrajzolat alakul ki, amitől elképesztően dinamikus lesz a szöveg.

További érdekesség, hogy e folyóírás különleges részletei a betűket egymáshoz kapcsoló kis átkötő rajzolatok, valamint az erősen meghúzott vízszintes vonalak, amelyek összességétől egészen egyedi és különleges oldalképet kapunk, olyan mint ha tényleg kézzel írta volna valaki. Épp ezért nem is próbálkoztunk azzal, hogy további betűtípusokkal keverve szedjük a szöveget, az egész meghívó kártyát ezzel a jellegzetes betűvel terveztük meg. A nevetek nagy méretű kiemelése és a felső szöveg blokk, valamint alul a program rész nagyon szépen tagolt, gyorsan átlátható és könnyen értelmezhető kártya képét festik, amely ráadásul rendkívül esztétikus is.

A tasak jobb oldalán található két zsebecskébe egy-egy kisebb infó kártya kerül, amelyek a korábbiakkal egyező papíron és nyomtatással készülnek, ám ezekhez már választottunk egy egyszerűbb és jobban olvasható szöveg betűt, hogy akár egy hosszabb szöveg is jól olvasható méretben jelenhessen meg rajta. A mintadarabokat mi nászajándék és visszajelzés kártyákkal készítettük, de a tartalom kéréseitek szerint szabadon változtatható. További extra lehetőség, hogy amíg mi csak egyik oldalán nyomtatott kártyákat készítettünk, addig egy hosszabb szöveg vagy több témakör esetén ezek hátoldala is nyomtatható.

Összességében tehát egy nagyon sok részletet tartalmazó megoldást készítettünk, amely bár önmagában egyelőre csak egy variációban létezik, de örömmel állunk speciális kéréseitek elé és persze mi is kitaláltunk néhány extra megoldási lehetőséget.
A szokásosnál nagyobb felület és a sok apró részlet miatt viszont, az alapgrafikai díjunknál magasabb tervezési díj mellett készítjük e meghívót.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is megvalósíthatunk, amelyek révén még egyedibb lesz a meghívótokat:
• bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen – a tasak színéhez illő – színnel történő nyomtatással is stílusos és szép lehet;
• ez a halvány krém színű papír nagyon jól illik a natúr barna kraft tasakhoz, nincs akadálya, hogy a kínálatunkban található bármilyen más papírt válasszatok a kártyáknak és a pántnak, sőt akár több papírból is készülhetnek, bármilyen variációval szívesen dolgozunk.
• ha esetleg nem tetszene a meghívó alap tipográfiája szerinti monogram, akkor több különböző konstrukcióban is tudunk ajánlani egyedi monogram tervezést:
http://pimpernel.hu/eskuvoi-kiegeszito/eskuvoi-kiegeszitok/monogram-akcio/
• ha szeretnétek picit színesebbé tenni a meghívót, akkor a belső középső részt elkészíthetjük egy beragasztott bordűr kartonnal is, ebben az esetben magát a meghívó kártyát néhány mm-el kisebb méretben készítjük el és elsőként a színes bordür réteget ragasztjuk be, erre kerül majd a kártya, így elegáns kerettel jelenik majd meg.
• végül pedig – ahogy utaltunk is már rá – a jobb oldali zsebes rész hát- és az egész tasak hátoldalát szabadon hagytuk, kerülhet ide fotó, térkép vagy bármilyen tartalmú szöveges kártya
• plusz egy a ráadás: ha valami olyan ötlet jutna eszetekbe, amire mi nem gondoltunk, írjatok bátran és együtt kigondolhatjuk a megoldási lehetőségeket, érdeklődéssel várjuk a kéréseiteket!

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

 

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» tasak + meghívó kártya: 690 Ft
»» infókártya: 160 Ft/db
»» nyomtatott díszítőpánt: 130 Ft

»» Kedvezményes szett ár: 
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt: 1 140 Ft helyett: 990 Ft

»» fehér vagy krémszínű boríték: 150 Ft

Kedvezményes szett ár:
»» tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt + boríték: a teljes szett borítékkal 1 290 Ft helyett: 1 090 Ft

DIY: tasak + meghívó kártya + 2 db infókártya + díszítőpánt: a teljes szett 1 140 Ft helyett: 790 Ft 
– DIY  – borítékkal: 890 Ft

–  grafikai tervezési díj –  12 500 Ft /egy szövegváltozat/ egy monogram változat- a meghívó betűtípusával/
– további szöveg/nyelvi/monogram változatok grafikai díja: 2 000 Ft/ változat

Rendelési kódok:
verzio1_KE17-461

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek