Megjelent a Pimpernel 2018-as esküvői meghívó kollekciója

Honlapunkra felkerült az új 2018-as esküvői meghívó kollekció, amelyben korábbi népszerű meghívóink kínálatát is bővítettük, de számos további új meghívót is készítettünk. Olvasd el részletes ismertetőnket, amelyben bemutatjuk a legklasszabb újdonságokat!

Évek óta az egyik legnépszerűbb esküvői meghívó kollekciónk ez az arany fólianyomással készülő meghívó, a Bay Leaf család, amelynek számos változatát készítettük már el a korábban és most a 2018-as szezonban is tovább bővítjük e meghívó választékát.
Terveztünk egy teljesen új sorozatot amely a Bay Leaf Mediterran Edition elnevezést kapta, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával igazi különlegessége e sorozatnak, egy picit rusztikus hangulatú de mégis elegáns meghívó.

A meghívó család másik darabját, a Bay Leaf Pearl Edition változatot több szempontból is kiegészítettük: immár gyöngyfehér, halvány korall és natúr púder színű papírokra nyomtatva is kérhető, nem csak arany, hanem az igen népszerű, rosegold színű fólianyomással készítve is. A különböző gyöngy papíros meghívók önmagukban is nagyon népszerűek, de ezzel a babérkoszorús megoldással egy rendkívül letisztult meghívót készítettünk.

Vadonatúj kollekciónk a Becouse Of You sorozat, amellyel figurás meghívóink választékát bővítettük, rögtön három változatban is elkészítettünk: az alap verzió a Becouse Of You, egy törtfehér öko-papírra nyomtatott, enyhén rózsaszínes árnyalatú változat, a Becouse Of You Kraft Edition-t natúr barna színű kraft papírra nyomtatjuk, amitől picit rusztikusabb, vintázsosabb hatást kap a meghívó, végül a Becouse Of You Pearl Edition inkább hűvősebb, kékes-szürkés árnyalatokban pompázik, amelyet ellensúlyoz a gyöngyházfényű papír aranyos csillogása. Mindhárom változatot három különböző grafikával kérhetitek és bár a mintadarabokat aranyozással készítettük, a gyorsabb átfutás és a kedvezőbb ár elérése érdekében, digitális nyomtatással is el tudjuk készíteni.

Beautiful Simplicity meghívónkat tavaly még csak egyetlen színkombinációban készítettük el, mert a kollekció tervezésének utolsó pillanatában nem volt már idő tovább színváltozatok elkészítésére. Ezt az adósságunkat most pótoltuk, így immár nyolc különböző színösszeállítsában rendelhetitek, ezzel az egyik legnagyobb választékban kérhető bélelt borítékos meghívónkká vált. A kék boríték + zöld bélés kombinációt olyan divatos színvariációkkal is kérhetitek mint a szürke + korall vagy a barna + púder, egyik szebb mint a másik, nézd meg az összes változatot a teljes sorozatot tartalmazó fotógalériában itt.

Talán legnépszerűbb meghívónk a Beauty Flower#07 egy újragondolt változatát is elkészítettük, amelyben megartottuk elődje legszebb részleteit és három új grafikával készítettük el, csodás fehér papírokból, ez a Beauty Flower#07 White Edition. Ez az új változat mindazok tetszését elnyerheti akik szeretik a csipkés meghívókat vagy előnyben részesítik a hajtott tasakos meghívókat, a modernebb egy lapos esküvői meghívókkal szemben.

A 2017-es esküvői meghívó kollekciónkban debütált a Caramel Smoothie Pearl Edition, amelyet kilenc új bélés grafikával bővítettünk az idén. Három csodás gyöngyházfényű papírra nyomtattunk új grafikákat: fiatalos hangulatú halvány krém, klasszikusan elegáns óarany és modern, decens fehérezüst bélésekből is válogathattok immár, a korábbi fehérarany papíros változatok mellett. Az új bélésekről készült teljes fotógalériát megnézheted itt.

Nagy megtiszteltetésben volt részünk, mert az egyik legkiválóbb hazai esküvőszervező, a Creative Weddings by Landesz Kati bennünket kért fel, hogy vegyünk részt – az ősz folyamán megnyílt és általa menedzselt új esküvői helyszín, a Füvészkert – tematikus vizuális koncepcióinak kidolgozásában. Kati vezetésével és dekorációs partnerünkkel a Fleur & Ballonnal együttműködve, négy speciális grafikai- és dekorációs tematikát terveztünk meg és dolgoztunk ki, amelyek a Füvészkert szakmai megnyitóján debütáltak.
A Füvészkert Mini Collection összes darabját megnézheted itt.

A White Lady: egy elképesztően elegáns és letisztult meghívó, szinte már minimalista vizuális koncepció, amiben a hófehér papíron, csak egy szín feketével nyomtatott, változatos és decens tipográfiával teremtünk egyedülálló hangulatot. A kártya tetején a pár neve szerepel, egy rendkívül látványos, díszes kalligrafikus betűtípussal írva, a szövegben a klasszikus talpas betűk és a modern, minimalista betűk sajátságos keverésével teremtünk izgalmas összhatást. A dekorációban minden hófehér: a terítő, a szalvéták, a tányérok a gyergyák és a virágok, mindössze néhány ezüst gyertyatartó és az átlátszó üveg váza díszíti ezt a letisztult világot.
A  Füvészkert abban is különleges, hogy kifejezetten helyszínhez illő tematikákat, dekorációs és menüjavaslatokat, valamint torta-­ és desszertasztalokat is kidolgozott, amelyekkel inspirációt kíván nyújtani az esküvőjüket nálunk rendező ifjú pároknak:
Fűszernövény, Bor és sajt, Levendula, Gyümölcs, Fehér rózsás-romantikus és Kalitkás tematikát, valamint szezonális Tavaszi orgona, Nyári napraforgó és Őszi Bordó virágos-tökös tematikák készültek.

A Greenery általában

A greenery meghívó alapötlete egy slágertéma, a greenery vagyis a zöld növények, azaz maga a természet. A trendet 2017-ben a Pantone cég indította, amikor ezt nevezte meg az év színének. E divathullámra persze az esküvői szolgáltatók is rezonálnak és ha nem is kifejezetten a szín, de az életérzés, a hangulat és a köré álmodott filozófia megjelenik mindenben: esküvői helyszínekben, ruhában, dekorációban és persze a meghívóban, valamint az esküvői grafikai arculatokban és az összes papírkiegészítőben is.
A 2018-as évadra készített új meghívó tervek közül ez az egyuik büszkeségünk, mert bármerről is nézzük, egyszerűen fantasztikus.
A teljes Greenery Mini Kollekciót megnézheted itt.

Harmony White Intense Edition
Kínálatunkban már sok éve szerepel és egyre sikeresebbé válik ez a rendkívül elegáns és különleges dobozos meghívó. Egyik fő erénye az extravagáns kivitelezés mellett, hogy mind az alapanyag használat, mind pedig a tipográfia és a design tekintetében egy rendkívül visszafogott és letisztult meghívóról van szó. A meghívó minden eleme magán hordozza ezt az ünnepélyességet és minimalizmust, így kitűnő választás lehet azok számára, akik egy nem szokványos meghívóra vágynak, de nem szeretnék mindenféle díszítő elemekkel feltunningolni ezt az egyszerűségében csodaszép dobozos esküvői meghívót.

A kollekció nagytestvére a Harmony White kifejezetten pasztel, valamint elegáns, nem túl élénk, de sötét színű dobozokkal készül, azért terveztük meg ezt a három kifejezetten színes, dobozos sorozatot, hogy azok számára is alternatívát kínáljunk, akiknek megtetszik ez a különleges dobozos megoldás, de örömmel látják egy picit élénkebb, vagányabb színekben is.
Az eredeti Harmony White Kollekciót megnézheted itt.

Lovingly Letters Mini Collection
2018-as kínálatunk egyik különleges darabja ez a speciális minikollekció – egy másik grafikai termékünkre építve, illetve ahhoz ajánlva hoztunk létre.
Ez a termékünk az akciós monogram, amit előre elkészített sablonokból, számos grafikából és rengeteg betűtípusból összeválogatva lehet rendelni rendkívül kedvező áron.
A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

A 2018-as évadra 15 új monogram grafikát terveztünk, sok szép virág- és levélkompozícióval, rengeteg színben, tavaszi, nyári és őszi hangulatban. Ezek a monogramok bármihez felhasználhatók, köztük akár meghívóhoz is, de végigkísérheti az egész esküvő grafikai arculatát és megjelenhet bármelyik kiegészítőn: ültető- és menükártyán, ültetési táblán, köszönetajándékon, poháralátéten és emlékkönyvön.
A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

A kollekció ötletét az adta, hogy ha rendeltek egy ilyen szép monogramot, akkor miért is ne ajánljunk hozzá rögtön egy hasonlóan különleges és elegáns meghívót és további kiegészítőket, így teljes lehet az esküvői csomag, mindezt kedvezményes áron.

Mind a 15 monogramhoz egyedi tipográfiával készített meghívót terveztünk, amelyek közös jellemzője, hogy egyszerű és letisztult tördelésével és elrendezésével tökéletesen illeszkedik a monogramhoz, ugyanakkor hagyja érvényesülni és nem vonja el róla a figyelmet. A szöveg elrendezésében olyan ötletes tipográfiai és tördelési megoldásokat alkalmaztunk, mint a nevek és a dátum látványos kiemelése vagy éppen a helytakarékos, mégis jól átláható program blokk.
A teljes Lovingly Letters Mini Kollekciót megnézheted itt.

Néhány népszerű kollekciónkat felújítottuk és további tipográfiai lehetőségekkel, új bélésekkel gazdagítottuk a választékot, ilyenek a Midnight Orchid és Remember Me bélelt borítékos meghívó kollekciók.
Valamint elkészítettük ezek kraft papíros változatait is: Midnight Orchid Kraft Edition és Remember Me Kraft Edition.

Talán az egyik legcsodásabb új esküvői meghívónk a Natural Dream, amelyet natúr barna kraft papíros és gyöngyházfényű papírból készült pearl változatban is elkészítettünk, mindkettő gyönyörű. A kraft papíros meghívó a rusztikus és vintage hangulat kedvelőit fogja elbűvölni, valamint bárkit aki alapvetően csipkés meghívót szeretne, míg a pearl változat a gyöngy paprból készült meghívók iránt érdeklődőknek fog tetszeni elegánsabb és ünnepélyesebb hangulatával és a szalagos átkötéssel.

Immár harmadik éve szerepel a kínálatunkban a Sugarmice meghívó sorozat, amit már a megszületése pillanatában három markánsan különböző változatban készítettünk el, mert úgy gondoltuk, hogy grafikailag és tipográfiailag is olyan megoldásról van szó, amely különleges és egyedülálló, némi finomhangolással, néhány apró részlet beállításával, egészen különböző hangulatok érhetők el. Elgondolásunk helyesnek bizonyult, mert a kraft papíros változatokat a kifejezetten vintage hangulatot kereső párok választották, a normál, prémium öko-papíros verziókat az elegáns, finoman rusztikus hatást kedvelők szerették jobban, míg a az igazán extra fekete hátlapos és gyöngyházfényű előlapos variációt részben a bevállalósabb, részben a különleges és letisztult eleganciát kedvelők rendelték meg.

Ezeket a korábban már létező változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection

Mindezeknek köszönhetően ez lett a 2017-es évad egyik legkedveltebb meghívója, de mégis érdekes, hogy sok esetben kértek a párok különböző egyedi megoldásokat úgy az alapanyagok, mint a tipográfia és a színek, valamint a fólianyomás tekintetében. E tapasztalatok arra ösztönöztek minket, hogy a bevált alapötletet méginkább differenciáljuk és olyan további változatokat hozzunk létre, amelyek a párok konkrét kérései alapján bővítik e meghívó család kínálatát és olyan új variációkat tartalmaznak, amelyek elősegítik, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább tetsző meghívót.

Ezeket az új változatokat megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition

Ahogy korábban is írtuk, ez a meghívó igen sokak tetszését elnyerte és felsorolt érdemei mellett mindössze egyetlen kritika vetődött fel többek részéről, nevezetesen, hogy milyen kár, hogy a gyönyörű aranyozott grafika és a szöveg nem egy oldalon szerepel. E felvetésre rendkívül egyszerű a válasz: azért terveztük meg így, mert az aranyozott hátoldalakat már előre elkészítjük és a személyre szabott előoldalt nyomtatjuk csak aktuálisan, így rendkívül gyorsan és persze költséghatékonyan készíthető a meghívó, ezzel az egyetlen kompromisszummal, hogy a két megoldás nem kerülhet egy oldalra.
De látva, hogy sokak számára az időbeni és anyagi ráfordítások nem jelentenek feltétlenül problémát, megterveztük és elkészítettük a Sugarmice#2 sorozatot, nagyobb méretben, az alap változatoktól eltérő papírokra és teljesen más színekben. Így összességében kilenc különböző kollekcióban szerepelnek a további papír- és színváltozatok, amivel egyedülállóan sokféle variációból tudtok választani.

A Sugarmice#2 sorozat új változatait megnézheted az alábbi linkeken:
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition