Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Midnight Orchid – Kraft Edition Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Akciós árak
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft helyett 6000 Ft

»» meghívó+bélelt boríték: 520 Ft helyett 400 Ft
(3-mal osztható példányszámban készül, az ár 42 vagy afeletti darabra vonatkozik)

Árak
»» meghívó: 520 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok:
sáfrány_grf1_MOKRFT18-191
sáfrány_grf2_MOKRFT18-192
wasabi_grf1_MOKRFT18-193
wasabi_grf2_MOKRFT18-194
rózsaszín_grf1_MOKRFT18-195
rózsaszín_grf2_MOKRFT18-196
karamella_grf1_MOKRFT18-197
karamella_grf2_MOKRFT18-198
levendula_grf1_MOKRFT18-199
levendula_grf2_MOKRFT18-200
terracotta_grf1_MOKRFT18-201
terracotta_grf2_MOKRFT18-202
fenyőzöld_grf1_MOKRFT18-203
fenyőzöld_grf2_MOKRFT18-204

Technikai paraméterek
»» 2 grafika- 7 színváltozat
»» mére: 135×135 mm

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos esküvői meghívó

Bélelt borítékos esküvői meghívó. Szinte a kezdetektől szerepelnek a kínálatunkban, és ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű is. Az elmúlt években ezért folyamatosan bővítettük a választékot, így egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban. A Midnight Orchid Kollekció már harmadik éve szerepel az aktuális évadra készített válogatásban, ezért most több részletében is kibővítettük:
• két új színváltozatban is elkészítettünk bélés grafikát, így négy új, összesen 14 féle bélés közül választva rendelhetitek,
• valamint három új tipográfiai megoldást is készítettünk, így a korábbival együtt immár négy változatban rendelhető

2018-AS ESKÜVŐI MEGHÍVÓ ÚJÍTÁSOK

A vöröses-bordós terracotta szín rendkívül elegáns és szándékunk szerint kiválóan passzol a rusztikus, vintage, provance-i és mediterrán hangulatú esküvőkhöz. A sötét fenyő zöld színén nagyon elegáns, kicsit talán komolyabb, kevésbé „esküvős” hangulatú szín, ám tökéletes választás lehet egy erdei vagy vidéki helyszínen, a természetben megrendezett esküvőhöz, de némi arannyal kiegészítve akár egy komoly, klasszikus hangulatú esküvő tökéletes meghívója is lehet.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A korábban már létező tipográfiai változatot megtartottuk és három újat is terveztünk hozzá, amelyek sokkal több finomhangolásra adnak lehetőséget, hogy az egyes színváltozatokhoz megtaláljátok a leginkább illő betűtípusokat:
• az eredeti változat az Original Modern elnevezést kapta, mert ez a jellegzetes és egyedi kalligrafikus betűtípus egyszerre hordoz klasszikus és modern jegyeket is
• a Rustic Elegant betűtípusai kicsit hagyományosabb, klasszikusabb hangulatot kölcsönöznek a meghívónak
• a Funny Chick egy igazán fiatalos, játékos és picit talán bohókás tipográfia, ami tökéletesen passzol az élénkebb színű bélésekhez
• végül a Classical Romantic önmagáért beszél: igazi klasszikus, ünnepélyes, hagyományos esküvői hangulatú, elegáns és szép tipográfia

Természetesen továbbra is kapható a meghívó eredeti, normál változata is, amelynél minden itt felsorolt extra lehetőség ugyanúgy választható, de a borítékot és a meghívó kártyát is, egy speciális, alga tartalmú öko-papírból készítjük.

A Midnight Orchid kollekciót megnézheted itt.

Ebben a meghívóban több más típusnál már bevált elemből összeválogatva terveztünk, új és egyedi hangulatot, amelyben a letisztult de mégis jellegzetes és stílusos tipográfia és a gazdagon illusztrált, színes bélések, egyedi borítékformával kombinálva alkotnak különleges hatást. Az oltárhajtásos meghívó kártya egy klasszikus és elegáns megoldás, amiben remek elrendezési lehetőségek rejlenek: egy önálló címoldal a nevetekkel, egy szintén teljes belső oldal, ahol így elég nagy felület kínálkozik akár egy hosszabb meghívó szöveg ízléses elrendezéséhez is, valamint a két hajtott fül belső oldala, ahová tehetünk idézetet, programsort, infóblokkot, stb., de akár maradhat üresen is.

Egy klasszikus és elegáns tipográfiát terveztünk, látványos középre zárt elrendezésben, egy nagyon szép talpas szövegbetűvel és egy igazán különleges, picit modern hatású kalligrafikus betűkiemeléssel, amivel a megszólítás és a pár neve szerepel.

A meghívóra a bélelt boríték teszi fel a koronát: két gyönyörű grafikát készítettünk, az első egy kicsit komolyabb, klasszikusabb hangulatú, indamintás motívum, míg a másik inkább fiatalosabb, leveles-virágos csipkeminta. Mindkét grafikát öt elképesztő színváltozatban készítettük, egy finoman strukturált felületű, gyönyörű papírcsalád különböző színű változataira. A sáfrány sárga igazán élénk és vidám, a wasabi zöld kifejezetten elegáns, a fáradt rózsaszín és a karamell a vintage hatást erősíti, míg a halvány levendula kellemes és visszafogott érzetet kelt.
Prémium papírok, letisztult mégis különleges tipográfia, gyönyörű színek, az eredmény egy gyönyörű és különleges meghívó.

Egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, amely egy igazán ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Akciós árak
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft helyett 6000 Ft

»» meghívó+bélelt boríték: 520 Ft helyett 400 Ft
(3-mal osztható példányszámban készül, az ár 42 vagy afeletti darabra vonatkozik)

Árak
»» meghívó: 520 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok:
sáfrány_grf1_MOKRFT18-191
sáfrány_grf2_MOKRFT18-192
wasabi_grf1_MOKRFT18-193
wasabi_grf2_MOKRFT18-194
rózsaszín_grf1_MOKRFT18-195
rózsaszín_grf2_MOKRFT18-196
karamella_grf1_MOKRFT18-197
karamella_grf2_MOKRFT18-198
levendula_grf1_MOKRFT18-199
levendula_grf2_MOKRFT18-200
terracotta_grf1_MOKRFT18-201
terracotta_grf2_MOKRFT18-202
fenyőzöld_grf1_MOKRFT18-203
fenyőzöld_grf2_MOKRFT18-204

Technikai paraméterek
»» 2 grafika- 7 színváltozat
»» mére: 135×135 mm

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek