Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
  

Beauty Flower #07 Collection

Árak
»» ár: 710 Ft
»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat
»» DIY akciós ár: 510 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Örök divat a kraft papírból készült rusztikus, vintage csipkés esküvői meghívó

A vintage esküvői meghívó kedvelése töretlen! A natúr barna színű kraft papírra készített rusztikus esküvői meghívó, csipkés esküvői meghívó sokak kedvence. Hogy még inkább a magatokénak érezhessétek, e meghívó is a csináld magad esküvői meghívó családok tagja – ha Ti állíthatjátok össze el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. 
Ha eljönnétek megnézni, ez az esküvői meghívó Budapest XIV. kerületében megtekinthető, és megmutatjuk a csináld magad esküvői meghívó összeállítását is, hogy könnyebb legyen a választás!
A csináld magad esküvői meghívó összeállítása nem bonyolult, minden elemet átadunk nektek készen, és az ára is jóval kedvezőbb, ha így kéritek.

Talán legnépszerűbb meghívónk a Beauty Flower#07 egy újragondolt változatát is elkészítettük, amelyben megtartottuk elődje legszebb részleteit és három új grafikával készítettük el, csodás fehér papírokból, ez a Beauty Flower#07 White Edition. Ez az új változat biztos tetszeni fog, ha az álmod a csipkés esküvői meghívó, vagy kedvenced a hajtott tasakos meghívó, a modernebb egylapos esküvői meghívókkal szemben. 2019-ben tovább bővítjük a Beauty Flower meghívó család kínálatát: 4 különböző színű tasakkal és 8 választható grafikával terveztük meg az új, kifejezetten őszi színekkel és hangulatban készített változatot a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition változat meghívóit.
Az őszi hangulattal és a Beauty Flower #07 kollekcióval összefüggésben érdemes megnéznetek néhány kapcsolódó linket:
A teljes meghívó családot beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a folyamatosan bővülő kínálatot már egy közvetlen linken is elérhetitek: Beauty Flower #07 meghívó család

DIY azaz csináld magad esküvői meghívó kollekciók
2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz csináld magad konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási meghívó kínálatban ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

A meghívóhoz különleges tasakot terveztünk

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, amelybe nyomtatott kártyát ragasztunk, erre kerül a meghívó szövege és grafika. Új levendula motívumú grafikával bővítve, immár négy ízléses és visszafogott virágcsokor grafikával készítettük a meghívót, amelyhez egy stílusos tipográfiát terveztünk: a címeket rusztikus hangulatú, gyönyörű kalligrafikus betűvel szedtük, míg a szöveg egy jól olvasható, régies típusú, ólomszedést utánzó betűvel készült. A grafika fő attrakciója az ötletesen elkészített time-line – idővonal –, amelyben könnyen értelmezhető és jól átlátható módon rendeztük el az esküvői program egyes időpontjait és eseményeit.

A meghívó kártyájára nem sok információ fér el, de mellékletként készíthetünk hozzá info-kártyát vagy rsvp-kártyát – amit csak szeretnétek.

Fehér vagy krém színű csipkepánttal és zsinóros masnival díszítjük a meghívót

A hajtott tasakot gyönyörű mintázatú, fehér  vagy  krémszínű csipkeszalagból készült pánttal fogtuk össze, amit egy natúr zsinórral masnizva díszítettünk, így a meghívó kívülről rendkívül stílusos és látványos, a belső része pedig jól megtervezett, praktikusan kialakított grafikát tartalmaz.

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont csináld magad verzióban is rendelhetitek. Minden alapanyagot előkészítünk és nektek kell a kártyát beragasztanotok, a tasakot meghajtogatnotok, a csipkeszalagot rögzítenetek és az egészet a zsineggel átkötnötök.  Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” megoldással kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan,  a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

A csipkeszalag tekintetében az az új hír, hogy míg eddig csak fehér, mostantól álomszép krémszínű csipkét is kérhettek. További más elképzeléseteket is szívesen megvalósítjuk,  számtalan, szélességben, különböző mintázatokkal és több világos színben tudunk csipkét beszerezni.

A különleges formára vágott tasakból fehér színű változat is szerepel az állandó kínálatunkban, de egyedi igény alapján bármilyen kartonból el tudjuk készíteni.

Ezt a meghívó kollekciót is folyamatosan fejlesztjük és bővítjük

2017 januárjától két további újítással bővítettük ezt a meghívó kollekciót, hogy még több lehetőség közül tudjatok választani:
• a korábbi három virágos grafikát egy negyedikkel bővítettük: nagyon hangulatos és színben is tökéletesen illeszkedő, halvány lila levendula csokor, az erről készült fotókat az új 2017-es galériában csodálhatjátok meg,
• korábbi megrendelések kapcsán merült fel annak az igénye, hogy ha a kártya felülete nem elegendő a kívánt szöveg közlésére, akkor egy plusz betétlappal is ki lehet egészíteni a meghívót. Ezt az infókártyát csak egyszerűen belecsúsztatjuk a tasakba, így annak kinyitásakor tudják a vendégek olvasni, az extra szöveg mennyiségétől függően egy- és kétoldalas kivitelezésben is kérhetitek. Továbbá ha még így is kevésnek bizonyulna a rendelkezésre álló felület, akkor egyedi méretekben is el tudjuk készíteni, hogy semmilyen fontos infó ne maradjon ki.

2018-ban elkészítettük a meghívó új változatát a Beauty Flower # 07 White Edition sorozatot, amelyet gyönyörű fehér színű tasakkal és csodás virág grafikákkal kínálunk.

A Beauty Flower #07 az egyik legnépszerűbb darab az esküvői meghívó a kínálatunkban.

Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében még egy ötlettel kívánunk a kedvetekben járni: a levendulás meghívót egy további díszítő elemmel kiegészítve is kérhetitek: egy a csipkepánttal és a masni közé tett szárított levendula szállal. Bár eredetileg ezt a megoldást csak kelléknek szántuk a fotózáshoz, végül annyira megszerettük, hogy úgy döntöttünk, ezt a lehetőséget is felkínáljuk. Szeretnénk azonban jelezni, hogy bár esztétikailag ez igazán különleges, a gyakorlati megvalósítás és a praktikum szempontjából felvet néhány kérdést, amit szíves érdeklődésetek esetén érdemes /mailben, személyesen egyeztetni. Keressetek bennünket bátran és örömmel számolunk be tapasztalatainkról.

Ismerd meg a teljes Beauty Flower #07 esküvői meghívó családot!
Első változata a kraft papíros Beauty Flower #07 Collection, négy különböző grafikával.
Később megterveztük a fehér papíros változatát a Beauty Flower #07 Collection White Edition változatot, ami három további virágos változatot tartalmaz.
2019-ben pedig elkészítettük a négy különböző színű tasakból, nyolc grafikával kombinálható őszi változatát a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition kollekciót.
Ebben a menüben pedig a teljes Beauty Flower #07 Esküvői Meghívó családot megtaláljátok.

A Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

A legjobb köszönetajándék: ültetőkártya és névre szóló poháralátét is egyben

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya köszönetajándék megoldás, amely közel 500 különböző grafikával, elképesztően sokféle papírból és gyártási konstrukcióban készíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén. 
A Beauty Flower #07 kollekció poháralátét kínálatát ezen a linken tudod megnézni.
2017-es újdonság, hogy hatszögletű változatban is rendelhető: Beauty Flower #07 hatszögletű poháralátét

Teljes poháralátét kínálatunkban találtok még kraft papíros, fotós- és nyomtatott hátoldallal, színes és fekete hátoldallal, valamint aranyozott és prémium változatokat is. 
A teljes poháralátét kínálatot megnézheted itt.

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.
A Beauty Flower #07 kollekcióhoz tervezett három oldalas menükártyát megnézheted itt.
A három oldalas, háromszög formára hajtott menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot.
A Beauty Flower #07 kollekcióhoz tervezett egylapos, terítékenkénti menükártyát megnézheted itt.
Az egylapos, terítékenkénti menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Ültetési tábla / ültetési rend az esküvő és a lakodalom egyik legfontosabb kelléke

Az ültetési tábla / ültetési rend az esküvő egyik legfontosabb kelléke: funkcióját tekintve rendkívül hasznos, mi több szükséges, hogy a vendégek könnyen és gyorsan megtalálják a helyüket, esztétikailag pedig egy nagyon látványos, szépen díszíthető, jól kihelyezhető kellékről, dekorációs elemről van szó.

Ültetési tábla / ültetési rend – válasszatok teljes kínálatunkból az alábbiak szerint

A Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztalonkénti bontásban
Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla abc rendes változatban
Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztaltérképes változatban
Az asztalonkénti bontásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az abc rendes megoldásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az asztaltérképes változatban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
A korábbi években készült ültetési tábla referenciákat megtalálod ezen a linken.

Egyedi különlegesség: meghívó, térképgrafika bármilyen meghívóhoz

Egyik legizgalmasabb 2019-es újdonságunk a bármelyik meghívó kollekcióhoz rendelhető térképgrafika és az abból készített térképkártya.
 

Esküvői térképgrafika és térképkártya

Térkép részleteket és grafikákat korábban is készítettünk már, de a fokozott érdeklődésre való tekintettel, sok munkával, rengeteg ötletet és különleges megoldást kipróbálva, széles választékot alakítottunk ki.
Számos grafikai stílusban és eltérő tartalommal készítettünk terveket és mintadarabokat. Ha a kínálatunkban szereplő bármelyik meghívót választjátok – akár egyedi meghívót is –, akkor biztosan tudjunk hozzá tökéletesen passzoló térkép grafikát készíteni.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» ár: 710 Ft
»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat
»» DIY akciós ár: 510 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek