Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
Beauty Flower #07 Collection
  

Beauty Flower #07 Collection

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm
»» vintage edition
»» ár: 650 Ft
»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat
»» DIY akciós ár: 450 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft
»» másik csipkeszalaggal készítve: kérd ajánlatunkat

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

Örök divat a kraft papírból készült esküvői meghívó

Tapasztalataink alapján és a nemzetközi trendeket is figyelve, úgy látjuk, hogy egyre népszerűbbek a vintage hangulatú meghívók, amelyben a natúr barna színű kraft papíros megoldásokat kombináljuk fehér csipkeszalagos átkötéssel.

Talán legnépszerűbb meghívónk a Beauty Flower#07 egy újragondolt változatát is elkészítettük, amelyben megartottuk elődje legszebb részleteit és három új grafikával készítettük el, csodás fehér papírokból, ez a Beauty Flower#07 White Edition. Ez az új változat mindazok tetszését elnyerheti akik szeretik a csipkés meghívókat vagy előnyben részesítik a hajtott tasakos meghívókat, a modernebb egy lapos esküvői meghívókkal szemben.

A meghívóhoz különleges tasakot terveztünk

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, amelybe nyomtatott kártyát ragasztunk, erre kerül a meghívó szövege és grafika. Új levendula motívumú grafikával bővítve, immár négy ízléses és visszafogott virágcsokor grafikával készítettük a meghívót, amelyhez egy stílusos tipográfiát terveztünk: a címeket rusztikus hangulatú, gyönyörű kalligrafikus betűvel szedtük, míg a szöveg egy jól olvasható, régies típusú, ólomszedést utánzó betűvel készült. A grafika fő attrakciója az ötletesen elkészített time-line – idővonal –, amelyben könnyen értelmezhető és jól átlátható módon rendeztük el az esküvői program egyes időpontjait és eseményeit.

A meghívó kártyájára nem sok információ fér el, de mellékletként készíthetünk hozzá info-kártyát vagy rsvp-kártyát – amit csak szeretnétek.

Fehér vagy krém színű csipkepánttal és zsinóros masnival díszítjük a meghívót

A hajtott tasakot gyönyörű mintázatú, fehér  vagy  krémszínű csipkeszalagból készült pánttal fogtuk össze, amit egy natúr zsinórral masnizva díszítettünk, így a meghívó kívülről rendkívül stílusos és látványos, a belső része pedig jól megtervezett, praktikusan kialakított grafikát tartalmaz.

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetsőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot elkészítünk és a párnak kell a kártyát beragasztania és a tasakot meghajtogatnia, a csipkeszalagot rögzíteni és az egészet a zsineggel átkötni.e Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” megoldással kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan,  a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

A csipkeszalag tekintetében az az új hír, hogy míg eddig csak fehér, mostantól álomszép krémszínű csipkét is kérhettek. További más elképzeléseteket is szívesen megvalósítjuk,  számtalan, szélességben, különböző mintázatokkal és több világos színben tudunk csipkét beszerezni.

A különleges formára vágott tasakból fehér színű változat is szerepel az állandó kínálatunkban, de egyedi igény alapján bármilyen kartonból el tudjuk készíteni.

Ezt a meghívó kollekciót is folyamatosan fejlesztjük és bővítjük

2017 januárjától két további újítással bővítettük ezt a meghívó kollekciót, hogy még több lehetőség közül tudjatok választani:
• a korábbi három virágos grafikát egy negyedikkel bővítettük: nagyon hangulatos és színben is tökéletesen illeszkedő, halvány lila levendula csokor, az erről készült fotókat az új 2017-es galériában csodálhatjátok meg,
• korábbi megrendelések kapcsán merült fel annak az igénye, hogy ha a kártya felülete nem elegendő a kívánt szöveg közlésére, akkor egy plusz betétlappal is ki lehet egészíteni a meghívót. Ezt az infókártyát csak egyszerűen belecsúsztatjuk a tasakba, így annak kinyitásakor tudják a vendégek olvasni, az extra szöveg mennyiségétől függően egy- és kétoldalas kivitelezésben is kérhetitek. Továbbá ha még így is kevésnek bizonyulna a rendelkezésre álló felület, akkor egyedi méretekben is el tudjuk készíteni, hogy semmilyen fontos infó ne maradjon ki.

2018-ban elkészítettük a meghívó új változatát a Beauty Flower # 07 White Edition sorozatot, amelyet gyönyörű fehér színű tasakkal és csodás virág grafikákkal kínálunk.

A Beauty Flower #07 az egyik legnépszerűbb darab az esküvői meghívó a kínálatunkban.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében még egy ötlettel kívánunk a kedvetekben járni: a levendulás meghívót egy további díszítő elemmel kiegészítve is kérhetitek: egy a csipkepánttal és a masni közé tett szárított levendula szállal. Bár eredetileg ezt a megoldást csak kelléknek szántuk a fotózáshoz, végül annyira megszerettük, hogy úgy döntöttünk, ezt a lehetőséget is felkínáljuk. Szeretnénk azonban jelezni, hogy bár esztétikailag ez igazán különleges, a gyakorlati megvalósítás és a praktikum szempontjából felvet néhány kérdést, amit szíves érdeklődésetek esetén érdemes /mailben, személyesen egyeztetni. Keressetek bennünket bátran és örömmel számolunk be tapasztalatainkról.

A Beauty Flower #07 meghívó kollekcióhoz is számos kiegészítőt terveztünk már:

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket itt.

A három oldalas, háromszög formájú menükártya a legnépszerűbb típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Ötletes és jópofa megoldás az egy lapos, két oldalas menükártya, mivel így nem csak helyet spórolunk az asztalon, de egy funkciójában is könnyen használható, az asztali dekoráció részét képező és igazán elegáns megoldás is egyben. A különböző asztalra állítható menükártyáknál előfordulhat, hogy túl messze vannak, esetleg szükséges az elforgatásuk, hogy a vendégek minden oldalát el tudják olvasni, így az asztalnál ülők nagy valószínűséggel folyamatosan ezt fogják fogdosni, ide-oda rakosgatni, ami így a vacsora és az egész esküvő élvezetének a rovására mehet.

2018-as újdonság a meghívó kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

E meghívó kollekcióhoz asztalrajzos ültetési tábla is rendelhető több különböző méretben, de ha sok vendéget hívtok, akkor az abc rendes ültetési tábla még jobb megoldás.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm
»» vintage edition
»» ár: 650 Ft
»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat
»» DIY akciós ár: 450 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft
»» másik csipkeszalaggal készítve: kérd ajánlatunkat

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink