Natural Dream – Kraft Edition Collection
Natural Dream – Kraft Edition Collection
Natural Dream – Kraft Edition Collection
Natural Dream – Kraft Edition Collection
  

Natural Dream – Kraft Edition Collection

Árak
»» meghívó: 710 Ft
»» DIY akciós ár: 510 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» 2 szalagkötési változat
»» mére: 145×105 mm

Rendelési kódok:
drapp_NDKRFT18-211
oliva_NDKRFT18-212

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A kraft papírból készült meghívó immár örök sláger

Egyik legnépszerűbb esküvői meghívó kollekciónk a Beauty Flower #07, amelynek alapötlete, hogy egy natúr barna kraft papírból, speciális formára kivágott tasakot díszítünk gyönyörű, hófehér csipkével és natúr zsinórral, magába a tasakba pedig a meghívó kártya kerül. A Natural Dream kollekciót szinte ugyanezekkel a megoldásokkal készítettük el, de mégis egészen más, hiszen a cél éppen az volt, hogy a Beauty Flower enyhén rusztikus hangulata helyett egy picit modernebbet, díszesebbet készítsünk és apró részleteinek változtatásával egy egészen más hangulatú meghívót készítsünk.

Eredeti meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a Natural Dream meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal és a csipkepántos díszítéssel, valamint a zsinóros és szalagos átkötéssel, továbbá a meghívó kártya grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

Egyedi formatervezésű meghívó tasak

A meghívó tasakját és a kártyát is natúr barna kraft papírból készítjük, két oldalán félkör kivágással, így a kártyát is könnyebb kivenni és persze látszódik a monogramotok. Mert a két félköríves kivágásban, a kártya előoldalán látszódik a nevetek kezdőbetűje, így a tasak nem csak nagyon látványos, de kreatív és ötletes módon mutatja, hogy kettőtökről van szó. Oldalra csúsztatva lehet a tasakból kivenni a meghívó kártyát, amin így feltűnik a teljes előoldali grafika: a tasak kivágott formáját követő, pontozott léniákból készített díszítő motívum fogja keretbe az egészet, a két szélen a két kezdőbetű, középen pedig a teljes nevetek látszódik egy izgalmas szöveg kompozícióban. A háttérben egy halvány alnyomat kellemes, vigenettáló tónust ad a kártyának és a két ellentétes sarokban egészen finoman és halványan jelenik meg egy gyönyörű virágos-csipkés díszítő grafika, amely bár igen gazdagon illusztrált, mégis nagyon diszkréten jelenik meg, éppen csak sejtetni engedi a virágos, ágas-bogas motívum részleteit.

A kártya hátoldalára kerül maga a meghívó szöveg, amit egy jól olvasható, látványos betűtípussal tördeltünk, a kiemelésekhez pedig egy vidám, kézírásos betűt használtunk. A szövegben szerepel egy rövid, két sorba rendezett program blokk, így a kártya nem túl nagy mérete ellenére is, bőven van hely arra, hogy egy normál hosszúságú szöveg, program és egyéb in fó is elférjen rajta. A díszítő keret és az alnyomatban halványan megjelenő virágos grafika ezen az oldalon is szerepel, de csak egészen finoman, hogy ne rontsa a szöveg olvashatóságát, miközben azért mégis látványosan díszíti a kártyát.

A grafikát két színváltozatban készítettük el: drapp és olíva, amelyek nagyon szépen harmonizálnak a natúr barna kraft papír alap tónusával. A drappos-narancsos színkombináció picit élénkebben, míg az olíva-barna összeállítás pasztellesebben jelenik meg.
A meghívó fő atrakciója azonban a tasak díszítése: halvány ekrü színű, csodaszép csipkepánttal díszítjük, amelyet egy natúr zsinóros átkötéssel teszünk még izgalmasabbá. Ezt két változatban is kérhetitek:
• az egyik a függőleges átkötés, amikor a pánttal egyező irányban körben átkötjük az egész tasakot,
• a másik, amikor a csipkepántra merőlegesen, keresztben behúzzuk a csipkét a zsinór masnival
Mindkét megoldás nagyon szép és ízléses, az árat pedig nem befolyásolja, hogy melyiket kéritek, így kedvetekre válogathattok.

A meghívó elegánsabb, gyöngyházfényű papírból készült pearl változatát mehnézheted itt.

DIY – azaz Csináld magad! – ha szeretnéd magad elkészíteni a meghívódat

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot elkészítünk és rátok vár a kártya beragasztása, a tasakot meghajtogatása, a csipkeszalag rögzítése, és a zsineggel átkötése. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” megoldással kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

2018-ban minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, grafikával és tipográfiával, sőt a díszítő csipkéből és zsinórból is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk majd meg.

A Natural Dream esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Az egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, ami egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

2018-tól új formátumot vezettünk be: a hatszögletű poháralátét látványos és különleges megoldás.

Egy lapos két oldalas menükártyát is rendelhetsz hozzá, amelynek egyik oldalán a menü, a másikon az italsor szerepel.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 710 Ft
»» DIY akciós ár: 510 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» 2 szalagkötési változat
»» mére: 145×105 mm

Rendelési kódok:
drapp_NDKRFT18-211
oliva_NDKRFT18-212

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek