Caramel Smoothie Pearl Edition Collection-bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection-bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection-bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection-bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Caramel Smoothie Pearl Edition Collection-bélelt borítékos esküvői meghívó

Villámáras akciónk
15% kedvezmény
42 db-os szett 25 400 Ft
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 590 Ft
(530 Ft/db)

»» 42 db-os szett: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 590 Ft (530 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén
»» a meghívó és bélelt boríték ára  640 Ft/db
»» grafikai díj +  7000 Ft 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 12 bélésváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:

Fehérarany papíron
graf1_CSPRL17-121
graf2_CSPRL17-122
graf3_CSPRL17-123

Halvány krém papíron
graf4_CSPRL18-071
graf5_CSPRL18-072
graf6_CSPRL18-073

Óarany papíron
graf7_CSPRL18-074
graf8_CSPRL18-075
graf9_CSPRL18-076

Fehérezüst papíron
graf10_CSPRL18-077
graf11_CSPRL18-078
graf12_CSPRL18-079

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyik legsikeresebb bélelt borítékos esküvői meghívó kollekció

A Caramel Smoothie bélelt borítékos esküvői meghívó kollekciónk megjelenésekor óriási sikert aratott, rengeteg dicsérő visszajelzést kaptunk azóta – sokan választották ezt a meghívót. Sokféle bélést terveztünk azóta és immár gyöngyházfényű papíros prémium változatát is kínáljuk. Sőt, nagyon barátságos áron az Esküvői meghívó – szettben újdonságaink közé is beválogattuk.  

Ez a gyöngyházfényű papírból készült változat olyan sikeres, hogy még tovább bővítettük. A halvány krém színű boríték és fehérarany bélés, valamint meghívó kártya mellett, halvány sárgás krém színű és elegáns óarany papírra nyomtatott béléssorozatot is készítettünk, amelyek nem csak színben, de grafikájukban is eltérnek a korábbi változatoktól. Továbbá megterveztünk egy fehér borítékkal, fehér ezüst meghívó kártyával és szintén fehér ezüst papírra nyomtatott béléssorozattal készített fehér-rózsaszín-púder-ezüst színkombinációs variációt. Ez önmagában is gyönyörű lett, de az előző három, kifejezetten meleg tónusú változatokat tökéletesen egészíti ki és így még szélesebb kínálatból választhattok.

Nézzétek meg a Caramel Smoothie meghívó család legújabb verzióját, az öt különböző színű borítékból és kilencféle béléssel összeállított, összesen 25 variációt tartalmazó Caramel Smoothie Collection Colored Edition változatot is!

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A kártya tipográfiai terve nem változott: a meghívó látványos címoldalán neveteket jellegzetes, kézírásos betűtípussal helyezzük izgalmas szövegkompozícióba, a belső oldalpár bal oldalára idézet kerülhet, de maradhat akár üresen is, illetve arra is volt már példa, hogy egy részletesebb szöveget két oldalra tördelve készítettük. A szövegben ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával: kiemeltük a megszólítást, a neveket és a dátumot. Végül a kártya hátoldalára számtalan további tartalom kerülhet, ha szeretnétek minél több információval szolgálni a vendégek számára: szállással, visszajelzéssel, nászajándékkal, utazással, programmal kapcsolatos tudnivalókat itt mind közölhetitek.

E meghívóhoz a Curious papírcsalád fehérarany színváltozatát választottuk. Ez a halvány sárga krém színű, aranyos csillogású, gyöngyházfényű prémium karton 250 gr-os vastagságban, ünnepélyes és különleges felülete csodálatos eleganciát teremt.

A borítékot halvány krém színű, sima felületű kartonból készítettük, ami remekül ellenpontozza a gyöngyházfényű kártya és bélés papírok aranyos csillogását, illetve még inkább kiemeli és erősíti azt.

A ragasztott bélést a kártyával megegyező fehérarany papírra készítettük, három grafikai változatban. Ezeket az eredeti Caramel Smoothie kollekció legnépszerűbb bélés grafikáiból válogattuk ki; az aranyfényű papírhoz igazítottuk a szín-összeállítást: óarany, halvány arany, ekrü és krém színekkel és árnyalatokkal készítettünk. Mivel a grafikák igazán gazdagon illusztráltak, ezzel a picit visszafogottabb színezéssel és az aranyfényű papírok csillogásával tökéletes összhangot sikerült alkotnunk.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról is szól!

Ennek szellemében jelezzük, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika és/vagy színkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, esetleg drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet,egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Bélelt borítékos esküvői meghívó

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

Nálunk minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és az állandó kínálatban szereplő béléseken kívül egyedi színben, grafikával és papírra nyomtatva készített bélés rendelésére is van lehetőség, sőt akár egyedi borítékot is készíthetünk. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük majd el azokat!

A Caramel Smoothie Pearl esküvői meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

Ezek közül az egyik, az egyedi borítóval készült emlékkönyv. Az egyedi emlékkönyv borítóján megjelenhet a meghívó bélés grafikája, a nevetek és az esküvő dátuma is. Az eltérő bélés grafikák alapján különböző emlékkönyv borítókat terveztünk. A további borítóterveket meg tudod nézni az alábbi linkeken:
Caramel Smoothie Emlékkönyv 4
Caramel Smoothie Emlékkönyv 5

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, a Caramel Smoothie meghívó családhoz több különböző változatot is terveztünk:
Caramel Smoothie poháralátét 1
Caramel Smoothie poháralátét 2
Caramel Smoothie poháralátét 3

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetajándék és ültetőkártya funkciót is betöltő 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándék éke lesz.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

Villámáras akciónk
15% kedvezmény
42 db-os szett 25 400 Ft
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 590 Ft
(530 Ft/db)

»» 42 db-os szett: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 590 Ft (530 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén
»» a meghívó és bélelt boríték ára  640 Ft/db
»» grafikai díj +  7000 Ft 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 12 bélésváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:

Fehérarany papíron
graf1_CSPRL17-121
graf2_CSPRL17-122
graf3_CSPRL17-123

Halvány krém papíron
graf4_CSPRL18-071
graf5_CSPRL18-072
graf6_CSPRL18-073

Óarany papíron
graf7_CSPRL18-074
graf8_CSPRL18-075
graf9_CSPRL18-076

Fehérezüst papíron
graf10_CSPRL18-077
graf11_CSPRL18-078
graf12_CSPRL18-079

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek