Natural Dream – Pearl Edition Collection
Natural Dream – Pearl Edition Collection
Natural Dream – Pearl Edition Collection
Natural Dream – Pearl Edition Collection
  

Natural Dream – Pearl Edition Collection

Árak
»» meghívó: 840 Ft
»» DIY akciós ár: 640 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» 2 szalagkötési változat
»» mére: 145×105 mm

Rendelési kódok:
rózsaszín_NDPRL18-221
aqua_NDPRL18-222

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A gyöngyházfényű papírból készült meghívó minden esetben nagyon elegáns

Egyik népszerű meghívónk a Pearl And Lace, amelynek alapötlete, hogy egy óarany színű, gyöngyházfényű papírból, speciális formára kivágott tasakot díszítünk gyönyörű, hófehér csipkével és színes szaténszalaggal, magába a tasakba pedig a meghívó kártya kerül. A Natural Dream kollekciót szinte ugyanezekkel a megoldásokkal készítettük el, de mégis egészen más, hiszen a cél éppen az volt, hogy a Pearl And Lace enyhén rusztikus hangulata helyett egy picit modernebbet, díszesebbet készítsünk és apró részleteinek változtatásával egy egészen más hangulatú meghívót készítsünk.

Eredeti meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a Natural Dream meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal és a csipkepántos díszítéssel, valamint a zsinóros és szalagos átkötéssel, továbbá a meghívó kártya grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

Egyedi formatervezésű meghívó tasak

A meghívó tasakját óarany színű, gyöngyházfényű papírból készítjük, két oldalán félkör kivágással, így a kártyát is könnyebb kivenni és persze látszódik a monogramotok. Mert a két félköríves kivágásban, a kártya előoldalán látszódik a nevetek kezdőbetűje, így a tasak nem csak nagyon látványos, de kreatív és ötletes módon mutatja, hogy kettőtökről van szó. Oldalra csúsztatva lehet a tasakból kivenni a meghívó kártyát, amin így feltűnik a teljes előoldali grafika: a tasak kivágott formáját követő, pontozott léniákból készített díszítő motívum fogja keretbe az egészet, a két szélen a két kezdőbetű, középen pedig a teljes nevetek látszódik egy izgalmas szöveg kompozícióban. A háttérben egy halvány alnyomat kellemes, vigenettáló tónust ad a kártyának és a két ellentétes sarokban egészen finoman és halványan jelenik meg egy gyönyörű virágos-csipkés díszítő grafika, amely bár igen gazdagon illusztrált, mégis nagyon diszkréten jelenik meg, éppen csak sejtetni engedi a virágos, ágas-bogas motívum részleteit.

A kártya hátoldalára kerül maga a meghívó szöveg, amit egy jól olvasható, látványos betűtípussal tördeltünk, a kiemelésekhez pedig egy vidám, kézírásos betűt használtunk. A szövegben szerepel egy rövid, két sorba rendezett program blokk, így a kártya nem túl nagy mérete ellenére is, bőven van hely, hogy egy normál hosszúságú szöveg, program és egyéb infó is elférjen rajta. A díszítő keret és az alnyomatban halványan megjelenő virágos grafika ezen az oldalon is szerepel, de csak egészen finoman, hogy ne rontsa a szöveg olvashatóságát, miközben azért mégis látványosan díszíti a kártyát.

A kártyát hófehér színű, szintén gyöngyházfényű prémium papírból készítjük, amelynek halvány aranyos csillogása csodásan harmonizál a halvány háttérszínekkel, így az összhatás rendkívül elegáns és ünnepélyes. Sajnos nem lehet leírni, sőt még a fotók sem képesek megfelelően bemutatni ezt az egyedülálló látványt, ezért ha szeretnétek élőben megnézni, gyertek el a bemutatótermünkbe!

A grafikát két színváltozatban készítettük el: rózsaszín és aqua, amelyek nagyon szépen harmonizálnak a aranyfényű papír alap tónusával. A rózsaszín-púder színkombináció picit klasszikusabb, csajosabb hatású, míg az aqua-türkiz összeállítás pasztellesebben jelenik meg és modernebb hangulatú.
A meghívó fő atrakciója azonban a tasak díszítése: halvány ekrü színű, csodaszép csipkepánttal díszítjük, amelyet egy fényes, szaténszalagos átkötéssel teszünk még izgalmasabbá. Ezt két változatban is kérhetitek:
• az egyik a függőleges átkötés, amikor a pánttal egyező irányban körben átkötjük az egész tasakot,
• a másik, amikor a csipkepántra merőlegesen, keresztben behúzzuk a csipkét a szatén masnival
Mindkét megoldás nagyon szép és ízléses, az árat pedig nem befolyásolja, hogy melyiket kéritek, így kedvetekre válogathattok.

A meghívó kicsit rusztikusabb, vintage hangulatú kraft papíros változatát megnézheted itt.

DIY – azaz Csináld magad! – ha szeretnéd magad elkészíteni a meghívódat

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot elkészítünk , és rátok vár a kártya beragasztása, a tasak meghajtása, a csipkeszalag rögzítése, majd az egész a zsineggel átkötése. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” megoldással kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

2018-ban minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, grafikával és tipográfiával, sőt a díszítő csipkéből és szalagból is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és mi megvalósítjuk!

Amiből a meghívó készül: gyöngyházfényű papír
Az egyik legtöbbet használt papírtípus egy gyönyörű gyöngyházfényű, metálosan csillogó felületű papírcsalád, amelyben már eddig is szebbnél-szebb színek szerepeltek, de a gyártó az idén közel húsz új színnel bővítette a kínálatot, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk erről egy sok-sok illusztrációval fűszerezett, részletes ismertetőt, amelyben sorravesszük, lefotózzuk és megpróbáljuk „elmesélni”, hogy milyenek is ezek a csodás papírok.
A témáról írt részletes cikkünket megtaláljátok blogunkban: Gyönyörű papírok és csodás borítékok címen.

Kérjetek egyedi meghívót az új papírokból 
Az új papírszínek néhány hónapja már elérhetők, de mi most bevásároltunk belőlük és a legnépszerűbb XAE formátumban, csodás új borítéksorozatot készítettünk, amelyet mostantól raktárról tudtok rendelni. Az új színek 120 gr-os papír vastagságban – ebből csináltuk a borítékokat – és 300 gr-os karton vastagságban is elérhetők, így egyedi megrendelés alapján bármilyen tasakot, meghívót és számos további papírkiegészítőt tudunk belőle készíteni.

Az egyik legnépszerűbb dobozos meghívónk a Harmony White Kollekció és annak színes dobozokkal készített, továbbfejlesztett változata a Harmony White Intense Edition Kollekció, mostantól már ezekkel az új színekkel is rendelhető. Sajnos egyelőre csak egyedi megrendelés alapján, mert ilyen nagy színválasztékban nem tudunk dobozokat stancolni és raktározni, de ha beleszerettek valamelyik színbe, akkor nincs akadálya.

De nem csak a Harmony White meghívókat készítjük ebből a különleges papírból, hanem számos más kollekciót is, ezért szeretnénk egy rövid listába foglalni, hogy mely meghívóknál van lehetőség ezeket a papírokat választani:
A Casual Elegance Kollekcióhoz színes tasakokat stancoltunk ki és a bele kerülő kártya is e gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér és fehérarany színeiből készül.
A Lemonade Kissing Pearl Edition kollekciót gyöngyfehér papírra nyomtatjuk de az új színválaszték pasztell árnyalataival elképesztő színvariációkat állíthattok össze.
A Natural Dream Pearl Edition kollekcióban duplázhattok is: kérhetitek a tasakot bármelyik új kartonból készítve és választhatjátok valamelyik halvány árnyaltot a nyomtatott kártyához, mi több még a szalagdíszítés színével is összhangba hozható a színösszeállítás.
Hasonló a helyzet a Pearl and Lace meghívó kollekcióval, amelyiknél a tasak és a beragasztott kártya papírja is módosítható.
A Romantic Vintage kollekciót eddig fehérarany kartonra nyomtattuk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
A Sugarmice Pearl Edition előre elkészített hátoldalait arany fólianyomással díszítettük fehérarany és púder színű kartonon, az előoldal pedig szintén fehérarany, illetve gyöngyfehér volt, gondoljátok újra bátran a színösszeállítást.
A Sugarmice # Pearl Edition kollekciót eddig gyöngyfehéry kartonra nyomtattuk, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.

Sajnos az új színek megjelenésével egyidejűleg néhány korábbi szín gyártását meg is szüntették, de az általunk legjobbnak ítélt színekből mi azért készítettünk még borítékot, így a készlet erejéig ezekből is választhattok, amelynek köszönhetően eddig soha nem látott színválasztékból csemegézhettek. Fontos viszont, hogy bármelyik színt választjátok is, mindenképpen érdeklődjetek, hogy rendelhető-e még!

A Natural Dream Pearl Edition esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Az egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, ami egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

2018-tól új formátumot vezettünk be: a hatszögletű poháralátét látványos és különleges megoldás.

Egy lapos két oldalas menükártyát is rendelhetsz hozzá, amelynek egyik oldalán a menü, a másikon az italsor szerepel.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 840 Ft
»» DIY akciós ár: 640 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» 2 szalagkötési változat
»» mére: 145×105 mm

Rendelési kódok:
rózsaszín_NDPRL18-221
aqua_NDPRL18-222

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek