Bay Leaf Pearl Edition Collection
Bay Leaf Pearl Edition Collection
Bay Leaf Pearl Edition Collection
  

Bay Leaf Pearl Edition Collection

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 44 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (680 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 55 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 880 Ft (980 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  850 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 190 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Egyedi rendelési opciók

»» infókártya/jókívánságkártya: 350 Ft

Technikai paraméterek
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infókártya/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok:
fehérarany+arany_BLPE18_011
gyöngyfehér+rosegold_BLPE18_012
halvány korall+rosegold_BLPE18_013
natúr púder+rosegold_BLPE18_014

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Aranyozott esküvői meghívó

Bay Leaf esküvői meghívó kollekciónk korábban is óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődő és dicsérő visszajelzést kaptunk és sokan választották ezt a meghívót. Ha az álmod a rusztikus esküvői meghívó avagy a vintage esküvői meghívó, ebben a kollekcióban is megtalálod a hangulatot.  A Bay Leaf sok-sok változata között ez a gyöngyházfényű papírra készített verzió az elegánsabb, ünnepélyesebb irányba viheti meghívó hangulatát. Ha eljönnétek megnézni, ez az esküvői meghívó Budapest XIV. kerületében megtekinthető, hogy könnyebb legyen a választás!

Az esküvői meghívó után még fotóalbumokat is kínálunk
Kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, amely a az esküvői meghívó után maradandó emlék lehet. Nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval készülhet. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

A jó esküvői meghívó titka az egyszerűségben rejlik

Bővült ennek az esküvői meghívó családnak a kínálata: legújabb tagja a Bay Leaf Mediterran Edition, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával egyedi alternatívát kínál ebben a különleges meghívó sorozatban.

A 2018-as évadra e kollekciót kibővítettük: amíg az előző változatában csak egy papír-fólia kombinációt kínáltunk, immár három további papír közül választhattok. Az első színkombinációs megoldás a fehérarany papíron, arany babérkoszorús változat, a három új verziót rosegold színű fólianyomással készítettük gyöngyfehér, halvány korall és natúr púder színű gyöngyházfényű papírokra. 

Az új színváltozatokat itt tudod megnézni!

Ezen esküvői meghívó változat különlegességét ez a halvány sárgás színű, aranyosan csillogó felületű, gyöngyházfényű prémium karton adja, amely önmagában is ünnepélyes de az arany fólia nyomással kiegészítve egy igazán kellemes, letisztult és elegáns hangulatú ez az aranyozott esküvői meghívó.

A bemutatótermünkben megtekinthető mintadarabokat két rétegben kasírozva készítettük, mivel a gyöngyházfényű karton normál vastagságú és az arany fólianyomás jellegzetes domboros hatása, vastagabb hordozók esetén jelenik meg igazán szépen. A karton vastagságának megítélését azonban rátok bízzuk, szívesen készítjük egy rétegű és két rétegben kasírozott változatban is a meghívót.

Kínálatunk egyik különleges darabja, amellyel nem csak egy egyedi meghívót adunk, de egy egészen új gyártási konstrukcióban készítjük. Vele vezetjük be a kizárólag egyedi megrendelésre készülő meghívók és kiegészítők típusát, amely ebben az esetben az aranyozott esküvői meghívó egy babérfüzér grafikával készült.

E meghívó készítési technológiai sorrendjében elsőként a nyomtatást végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van, ez 8000 Ft és kb. 300 lenyomást tartalmaz. Emiatt érdemes az ilyen típusú rendeléskor nem kizárólag meghívót, hanem különböző kiegészítőket is csináltatni, hiszen így nem csak optimálisabban használjuk ki az erre fordított összeget, tehát pénzt spórolunk, de egységes grafikai elemek mentén fog elkészülni minden kiegészítőnk.

Esküvői meghívó és kiegészítők, több különböző gyöngyházfényű papírból

E kollekció darabjai egyedileg készülnek, elemei változtathatók: készülhet más papírból, az egyes kiegészítők lehetnek más formájúak, méretűek és készülhet további kiegészítő, illetve ezek közül is opcionálisan lehet válogatni, a fólia nyomás történhet más színnel, lehet ezüst, fehér, átlátszó fóliával. A gépindítási díj 300 db különböző kiegészítő elkészítését tartalmazza, amely némi felár mellett tovább bővíthető, amennyiben még további kiegészítőkre van szükség.

Készíthetünk számtalan különböző ültető- és menükártyát, std kártyát, köszönetcímkéket, boroscímkét, rsvp kártyát, lufiképeslapot, ajándékdobozkát, ragasztott vagy csipeszelt ültetési táblához lapokat, lényegében szinte bármilyen kiegészítőt, amelynek csak a fantázia – és az esetleges technológiai korlátok – szabnak határt, az egyedi konzultáció során ezt megbeszéljük..

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.

Bővült a Bay Leaf esküvői meghívó család

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra készített verziót: Bay Leaf Kraft Edition Collection

Ezeken kívül pedig terveztünk egy teljesen új sorozatot is ezzel a grafikával, amely más méretben, eltérő tipográfiával, sok különböző papírra és rengeteg színben kínál további lehetőségeket, érdemes ezeket is megnézegetnetek:
Bay Leaf2 Collection 
Bay Leaf2 Kraft Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Bay Leaf
Bay Leaf 2
Bay Leaf 2 – Kraft

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

Nálunk minden lehetséges!
Tetszik ez az esküvői meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, grafikával és tipográfiával, sőt a fólianyomással kapcsolatban is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!

Fontos! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően az esküvői meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni. Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük majd el azokat!

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Bay Leaf
Bay Leaf 2
Bay Leaf 2 – Kraft

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz

A 2017-es év folyamán készült számos referencia példányt, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó grafikájához illő menükártyákat is terveztünk: a három oldalas, háromszög formára hajtott változat nagyon praktikus, mert az asztalszámnak is jut hely rajta, az egy lapos, két oldalas menükártya viszont igazán látványos és elegáns megoldás.

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

A Bay Leaf esküvői meghívó ötletét több egyedi változatban is elkészítettük már:
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik esküvői meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetajándék és ültetőkártya funkciót is betöltő 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándék éke is lesz.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os meghívó szett ára: 44 900 Ft
»»  (boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4 080 Ft (680 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 42 db-os meghívó szett ára: 55 900 Ft
»» további példányok 6 db-os csomagban: 5 880 Ft (980 Ft/db)

 42 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  850 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 190 Ft
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Egyedi rendelési opciók

»» infókártya/jókívánságkártya: 350 Ft

Technikai paraméterek
»» méretek:
»» meghívó és menükártya: 135×135 mm
»» infókártya/jókívánságkártya: 135×70 mm

Rendelési kódok:
fehérarany+arany_BLPE18_011
gyöngyfehér+rosegold_BLPE18_012
halvány korall+rosegold_BLPE18_013
natúr púder+rosegold_BLPE18_014

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek