Beauty Flower #07 – White Edition Collection- AKCIÓS esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – White Edition Collection- AKCIÓS esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – White Edition Collection- AKCIÓS esküvői meghívó
   

Beauty Flower #07 – White Edition Collection- AKCIÓS esküvői meghívó

Figyelem, AKCIÓ!
DIY Csináld magad akciós ár: 510 Ft
Az alapgrafikai díj 4000 Ft (korrektúraforduló nélkül) 
6-tal osztható példányszámban készülhet, az akciós ár 42 vagy afeletti példányszám esetén érvényes

Árak 36 vagy az alatti darab rendelése esetén 
»»Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» Meghívó+tasak+csipkés és madzagos átkötés810 Ft
»» info- vagy rsvp-kártya: mérettől függően 150-250 Ft között (kérd ajánlatunkat)
»» DIY Csináld magad akciós ár: 610 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
grafika1_BF07WE18_001
grafika2_BF07WE18_002
grafika3_BF07WE18_003

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

DIY, azaz csináld magad, akciós esküvői meghívó kollekció

Esküvői meghívó kollekciónk tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz csináld magad esküvői meghívó ötletére. Most kivételes akciós esküvői meghívó lett ez a gyönyörű fehér, szép grafikájú darab.
Nem csak azért ajánljuk a DIY verziót, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási esküvői meghívó kínálatban, ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy a csináld magad esküvői meghívó összeállítása ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik esküvői meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.
Ha eljönnétek megnézni, ez az esküvői meghívó Budapest XIV. kerületében megtekinthető, és megmutatjuk a csináld magad esküvői meghívó összeállítását is, hogy könnyebb legyen a választás!
A csináld magad esküvői meghívó összeállítása nem bonyolult, minden elemet átadunk nektek készen, és az ára is jóval kedvezőbb, ha így kéritek. A Beauty Flower fehér változata ráadasul most akciós esküvői meghívó! 

A Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekció évek óta szerepel már a kínálatunkban és különleges sikerére való tekintettel évről-évre újabb ötletekkel gazdagítjuk,  hogy még több extra opciót ajánlhassunk és további egyedi ötleteket valósítsunk meg.

Az új, Ccsináld magad esküvői meghívó változattal viszont nem csupán bővítjük a már meglévő kollekciót, hanem egy olyan új, a korábbitól szinte minden elemében eltérő meghívót készítettünk, amelyet épp ezért inkább egy külön kollekcióvá alakítottunk.

Tovább bővült a Beauty Flower meghívó család kínálatát: 4 különböző színű tasakkal és 8 választható grafikával terveztük meg az új, kifejezetten őszi színekkel és hangulatban készített változatot a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition változat meghívóit.
Az őszi hangulattal és a Beauty Flower #07 kollekcióval összefüggésben érdemes megnéznetek néhány kapcsolódó linket:
A teljes meghívó családot beválogattuk a legnépszerűbb meghívó családok közé, így a folyamatosan bővülő kínálatot már egy közvetlen linken is elérhetitek: Beauty Flower #07 meghívó család

Eredeti esküvői meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a Beauty Flower#07 meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal és a csipkepántos díszítéssel, valamint a zsinóros és szalagos átkötéssel, továbbá a meghívó kártya grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

E meghívóhoz különleges formájú tasakot készítettünk

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, amelybe nyomtatott kártyát ragasztunk, erre kerül a meghívó szövege és grafika. Három különböző, ízléses és visszafogott virágcsokor grafikával készítettük a meghívót, amelyhez egy stílusos tipográfiát terveztünk: a címeket rusztikus hangulatú, gyönyörű kalligrafikus betűvel szedtük, míg a szöveg egy jól olvasható, régies típusú, ólomszedést utánzó betűvel készült. A grafika fő attrakciója az ötletesen elkészített time-line – idővonal –, amelyben könnyen értelmezhető és jól átlátható módon rendeztük el az esküvői program egyes időpontjait és eseményeit.

A tasak és a ragasztott kártya is az egyik legnépszerűbb, strukturált felületű, hófehér színű kreatív papírból készült, így nem csak tökéletesen illeszkednek egymáshoz, de az enyhén rusztikus grafikához is kiválóan passzol.

Az esküvői meghívó különlegessége a hófehér csipke és natúr zsinóros átkötés

A hajtott tasakot gyönyörű mintázatú, fehér csipkeszalagból készült pánttal fogtuk össze, amit egy natúr zsinórral masnizva díszítettünk, így a meghívó kívülről rendkívül stílusos és látványos, a belső része pedig jól megtervezett, praktikusan kialakított grafikát tartalmaz. A Beauty Flower #07 eredeti kraft papíros változatához képest némileg meglepő lehet, hogy ennél a meghívónál a hófehér tasakot szintén fehér csipkepánttal díszítjük, ám csodálatosan mutat. A fotókon sajnos kevésbé látszódik ez, de élőben gyönyörű, aki nem hiszi, járjon utána: ez az esküvői meghívó Budapest XIV. kerületében megtekinthető, hogy könnyebb legyen a választás –  kézbe véve látni fogjátok majd, hogy egy igazán különleges megoldásról van szó!

A meghívó kártyájára viszonylag kevés információ fér el, de mellékletként készíthetünk hozzá info-kártyát vagy rsvp-kártyát – amit csak szeretnétek.

DIY – azaz Csináld magad! esküvői meghívó

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont a DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó konstrukcióban is rendelhetitek. Minden alapanyagot elkészítünk és a Ti a kártyát beragasztjátok és a tasakot meghajtogatjátok, a csipkeszalagot rögzítitek és az egészet a zsineggel átkötitek. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” esküvői meghívó konstrukcióval kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

A Pimpernelnél minden lehetséges!

Tetszik ez az esküvői meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, grafikával és tipográfiával, sőt a díszítő csipkéből és zsinórból is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!

Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk meg!

Ismerd meg a teljes Beauty Flower #07 esküvői meghívó családot!
Első változata a kraft papíros Beauty Flower #07 Collection, négy különböző grafikával.
Később megterveztük a fehér papíros változatát a Beauty Flower #07 Collection White Edition változatot, ami három további virágos változatot tartalmaz.
Elkészítettük az esküvői meghívó négy különböző színű tasakból, nyolc grafikával kombinálható őszi változatát a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition kollekciót.
Ebben a menüben pedig a teljes Beauty Flower #07 Esküvői Meghívó családot megtaláljátok.

A Beauty Flower #07 White Edition esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

A legjobb köszönetajándék: ültetőkártya és névre szóló poháralátét is egyben

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya köszönetajándék megoldás, amely közel 500 különböző grafikával, elképesztően sokféle papírból és gyártási konstrukcióban készíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén. 
A Beauty Flower #07 White Edition kollekció poháralátét kínálatát ezen a linken tudod megnézni.
Újdonság, hogy hatszögletű változatban is rendelhető: Beauty Flower #07 White Edition hatszögletű poháralátét

Teljes poháralátét kínálatunkban találtok még kraft papíros, fotós- és nyomtatott hátoldallal, színes és fekete hátoldallal, valamint aranyozott és prémium változatokat is. 
A teljes poháralátét kínálatot megnézheted itt.

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.
A Beauty Flower #07 White Edition kollekcióhoz tervezett három oldalas menükártyát megnézheted itt.
A három oldals, háromszög formára hajtott menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot.
A Beauty Flower #07 White Edition kollekcióhoz tervezett egylapos, terítékenkénti menükártyát megnézheted itt.
Az egylapos, terítékenkénti menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Ültetési tábla / ültetési rend az esküvő és a lakodalom egyik legfontosabb kelléke

Az ültetési tábla / ültetési rend az esküvő egyik legfontosabb kelléke: funkcióját tekintve rendkívül hasznos, mi több szükséges, hogy a vendégek könnyen és gyorsan megtalálják a helyüket, esztétikailag pedig egy nagyon látványos, szépen díszíthető, jól kihelyezhető kellékről, dekorációs elemről van szó.

Ültetési tábla / ültetési rend – válasszatok teljes kínálatunkból az alábbiak szerint

A Beauty Flower #07 White Edition esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztalonkénti bontásban
A Beauty Flower #07 White Edition esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla abc rendes változatban
A Beauty Flower #07 White Editione sküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztaltérképes változatban
Az asztalonkénti bontásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az abc rendes megoldásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az asztaltérképes változatban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
A korábbi években készült ültetési tábla referenciákat megtalálod ezen a linken.

Egyedi különlegességű meghívó – térképgrafika bármilyen meghívóhoz

Egyik legizgalmasabb 2019-es újdonságunk a bármelyik meghívó kollekcióhoz rendelhető térképgrafika és az abból készített térképkártya.
 

Esküvői térképgrafika és térképkártya

Térkép részleteket és grafikákat korábban is készítettünk már, de a fokozott érdeklődésre való tekintettel, sok munkával, rengeteg ötletet és különleges megoldást kipróbálva, széles választékot alakítottunk ki.
Számos grafikai stílusban és eltérő tartalommal készítettünk terveket és mintadarabokat. Ha a kínálatunkban szereplő bármelyik meghívót választjátok – akár egyedi meghívót is –, akkor biztosan tudjunk hozzá tökéletesen passzoló térkép grafikát készíteni.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetajándék is a  3in1 Poháralátétes megoldás, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándék éke lesz.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

#csipkés esküvői meghívó #esküvői meghívó Budapest #csináld magad esküvői meghívó

Figyelem, AKCIÓ!
DIY Csináld magad akciós ár: 510 Ft
Az alapgrafikai díj 4000 Ft (korrektúraforduló nélkül) 
6-tal osztható példányszámban készülhet, az akciós ár 42 vagy afeletti példányszám esetén érvényes

Árak 36 vagy az alatti darab rendelése esetén 
»»Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» Meghívó+tasak+csipkés és madzagos átkötés810 Ft
»» info- vagy rsvp-kártya: mérettől függően 150-250 Ft között (kérd ajánlatunkat)
»» DIY Csináld magad akciós ár: 610 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!
»» egyedi papírból készült
tasak rendelés: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
grafika1_BF07WE18_001
grafika2_BF07WE18_002
grafika3_BF07WE18_003

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek