Beauty Flower #07 – White Edition Collection
Beauty Flower #07 – White Edition Collection
Beauty Flower #07 – White Edition Collection
  

Beauty Flower #07 – White Edition Collection

Technikai paraméterek
»» 3 grafika
»» méret: 95×210 mm
»» vintage edition

Árak
»» ár: 650 Ft
»» info- vagy rsvp-kártya: mérettől függően 150-250 Ft között (kérd ajánlatunkat)
»» DIY akciós ár: 450 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

 

IntenesRange_Logo
DIY
BeUnique
Handmade_logo

Rendelési kódok:
grafika1_BF07WE18_001
grafika2_BF07WE18_002
grafika3_BF07WE18_003

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

A Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekció évek óta szerepel már a kínálatunkban és különleges sikerére való tekintettel évről-évre fejlesztjük és bővítjük, hogy még több extra opciót ajánlhassunk és további egyedi ötleteket valósítsunk meg.

A 2018-as évadra készített új változattal viszont nem csupán bővítjük a már meglévő kollekciót, hanem egy olyan új, a korábbitól szinte minden elemében eltérő meghívót készítettünk, amelyet épp ezért inkább egy külön kollekcióvá alakítottunk.

Eredeti meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a Beauty Flower#07 meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal és a csipkepántos díszítéssel, valamint a zsinóros és szalagos átkötéssel, továbbá a meghívó kártya grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

E meghívóhoz különleges formájú tasakot készítettünk

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, amelybe nyomtatott kártyát ragasztunk, erre kerül a meghívó szövege és grafika. Három különböző, ízléses és visszafogott virágcsokor grafikával készítettük a meghívót, amelyhez egy stílusos tipográfiát terveztünk: a címeket rusztikus hangulatú, gyönyörű kalligrafikus betűvel szedtük, míg a szöveg egy jól olvasható, régies típusú, ólomszedést utánzó betűvel készült. A grafika fő attrakciója az ötletesen elkészített time-line – idővonal –, amelyben könnyen értelmezhető és jól átlátható módon rendeztük el az esküvői program egyes időpontjait és eseményeit.

A tasak és a ragasztott kártya is az egyik legnépszerűbb, strukturált felületű, hófehér színű kreatív papírból készült, így nem csak tökéletesen illeszkednek egymáshoz, de az enyhén rusztikus grafikához is kiválóan passzol.

A meghívót hófehér csipkepánttal és natúr zsinóros átkötéssel díszítjük

A hajtott tasakot gyönyörű mintázatú, fehér csipkeszalagból készült pánttal fogtuk össze, amit egy natúr zsinórral masnizva díszítettünk, így a meghívó kívülről rendkívül stílusos és látványos, a belső része pedig jól megtervezett, praktikusan kialakított grafikát tartalmaz. A Beauty Flower #07 eredeti kraft papíros változatához képest némileg meglepő lehet, hogy ennél a meghívónál a hófehér tasakot szintén fehér csipkepánttal dísztíjük, de higyjétek el, hogy csodálatosan mutat. A fotókon sajnos kevésbé látszódik ez, de élőben gyönyörű, aki nem hiszi, járjon utána, gyertek el a bemutatóternünkbe és kézbe véve látni fogjátok majd, hogy egy igazán különleges megoldásról van szó!

A meghívó kártyájára viszonylag kevés információ fér el, de mellékletként készíthetünk hozzá info-kártyát vagy rsvp-kártyát – amit csak szeretnétek.

DIY – azaz Csináld magad!

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot elkészítünk és a Ti a kártyát beragasztjátok és a tasakot meghajtogatjátok, a csipkeszalagot rögzítitek és az egészet a zsineggel átkötitek. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” meghívó konstrukcióval kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.

Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

2018-ban minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, grafikával és tipográfiával, sőt a díszítő csipkéből és zsinórból is tudunk számodra alternatívákat kínálni. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!

Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk meg!

A Beauty Flower #07 White Edition esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk
A három oldalas, háromszög formában hajtott menükártya igazán praktikus, egyik oldalán a menüsor, a másikon az italsor, a harmadikon pedig az asztalszámozó szerepel.
Az egy lapos, LA/4-es kivitelezés viszont igazán elegáns megoldás, ha minden terítékhez kerül egy menükártya.
Ötletes és praktikus megoldás a 3in1 poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, ezt hagyományos és hatszögletű poháralátét változatban is kínáljuk.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek
»» 3 grafika
»» méret: 95×210 mm
»» vintage edition

Árak
»» ár: 650 Ft
»» info- vagy rsvp-kártya: mérettől függően 150-250 Ft között (kérd ajánlatunkat)
»» DIY akciós ár: 450 Ft Figyelem! 200 Ft-tal olcsóbb így!

 

IntenesRange_Logo
DIY
BeUnique
Handmade_logo

Rendelési kódok:
grafika1_BF07WE18_001
grafika2_BF07WE18_002
grafika3_BF07WE18_003

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink