Füvészkert Mini Collection – 03-White Lady
Füvészkert Mini Collection – 03-White Lady
Füvészkert Mini Collection – 03-White Lady
   

Füvészkert Mini Collection – 03-White Lady

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, gyöngyházfényű boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
FK_01_LavendersDream_FKMC18-301
FK_02_GreenLeaves_FKMC18-30
FK_03_WhiteLady_FKMC18-30
FK_04_PumpkinFall_FKMC18-30

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A Füvészkert projektet és a meghívókat egy profi csapat együttműködésében hoztuk létre

Nagy megtiszteltetésben volt részünk, mert az egyik legkiválóbb hazai esküvőszervező, a Creative Weddings by Landesz Kati bennünket kért fel, hogy vegyünk részt – az ősz folyamán megnyílt és általa menedzselt új esküvői helyszín, a Füvészkert – tematikus vizuális koncepcióinak kidolgozásában. Kati vezetésével és dekorációs partnerünkkel a Fleur & Ballonnal együttműködve, négy speciális grafikai- és dekorációs tematikát terveztünk meg és dolgoztunk ki, amelyek a Füvészkert szakmai megnyitóján debütáltak.
A Füvészkert Mini Collection összes darabját megnézheted itt.

A Füvészkertről röviden

A Füvészkert Etyeken, az Öreghegyen, a Hernyák Birtokon található, 2017 nyarán épült. 180 m2 alapterületű viktoriánus stílusban tervezett üvegház, mely alapvetően rendezvényhelyszín szerepe mellett télikert funkciót tölt be. A helyszín különlegességét az adja, hogy az autentikus etyeki présház mögé közvetlenül a szőlőbirtok szívébe épült megőrizve ezzel a természet közelségét, hangulatát.

Tematikus esküvőkhöz tematikus design és meghívó

A Füvészkert abban is különleges, hogy kifejezetten helyszínhez illő tematikákat, dekorációs és menüjavaslatokat, valamint torta-­ és desszertasztalokat is kidolgozott, amelyekkel inspirációt kíván nyújtani az esküvőjüket nálunk rendező ifjú pároknak:
Fűszernövény, Bor és sajt, Levendula, Gyümölcs, Fehér rózsás-romantikus és Kalitkás tematikát, valamint szezonális Tavaszi orgona, Nyári napraforgó és Őszi Bordó virágos-tökös tematikák készültek.

E koncepciók közül négyhez készített a Pimpernel meghívó és menükártya terveket:

Lavenders Dream: egy klasszikus hangulatú, letisztult és elegáns meghívó, amelynek halvány lilás alnyomatán gyönyörűen átlátszik az aranyos csillogású, gyöngyházfényű papír felülete. A meghívót egy elegáns fehér szegély keretezi, a kártya felső részén egy nagy méretű, látványos név-monogram kompozícióban szerepel a pár neve, amit egy kézzel festett alnyomat grafikával emeltünk ki. A meghívó szövegét klasszikus, talpas betűtípussal szedtük és tartalmilag jól tagolva tördeltük, így a kártya jól átlátható és könnyen értelmezhető. Az alsó részen egy különleges program blokk mutatja az esküvői eseményeket. A dekorációban használt asztali alátét-tükrök a meghívó elegáns bordürjét idézik, a virágkompozíciókban pedig a lila és fehér színkombináció is megjelenik.

Green Leaves: a meghívó és a dekoráció egyes megoldásai itt még inkább összecsengenek és nagyon izgalmas megoldásokat kínálnak. A meghívó alnyomatában egy natúr színű, szürkés-barnás árnyalatú fa-grafika került, amely remekül passzol az egyébként picit élénkebb árnyalatú natúr barna fafelületű asztalokhoz, ugyanakkor megjelennek benne a dekoráció egyéb elemeinek, a szalvétának és a vintage gyertyatartóknak a szürkés, fémes színe is. A dekorációban használt tört fehér kőkaspók árnyalataival színeztük a betűket, így a meghívó és az asztali teríték színösszeállítása tökéletesen harmonizál. A meghívó tipográfiája kellemes vintage hangulatú, kissé bohókás, de nagyon kedves szövegbetűkkel és kalligrafikus kiemelésekkel. A kártya díszítő grafikája pedig egy csupa zöld növényekből összeállított kompozíció, amelyben megjelennek az asztalon is elhelyezett fűszernövények, a rozmaring, menta, citromfű, stb.

White Lady: egy elképesztően elegáns és letisztult, szinte már minimalista vizuális koncepció, amiben a hófehér papíron, csak egy szín feketével nyomtatott, változatos és decens tipográfiával teremtünk egyedülálló hangulatot. A kártya tetején a pár neve szerepel, egy rendkívül látványos, díszes kalligrafikus betűtípussal írva, a szövegben a klasszikus talpas betűk és a modern, minimalista betűk sajátságos keverésével teremtünk izgalmas összhatást. A dekorációban minden hófehér: a terítő, a szalvéták, a tányérok a gyertyák és a virágok, mindössze néhány ezüst gyertyatartó és az átlátszó üveg váza díszíti ezt a letisztult világot.

Ha tetszik ez a meghívónk, akkor feltétlenül nézd meg néhány hasonlóan elegáns kollekciónkat:
Bay Leaf 2 Pearl Edition
Caramel Smoothie Pearl Collection

Floral Romance Collection
Formal Champagne Attractive Edition

Harmony White Collection
Lady Blush Collection
Modern Rose Collection
Remember Me Collection
Romantic Rose Collection

Sugarmice Colorful Edition
Sweet Summer Love Collection

Timeless Elegance Collection

Pumpkin Fall: ebben a fantasztikusan tarka, csodás, élénk színeket tartalmazó összeállításban az ősz minden jellegzetessége megjelenik: sárga, narancs és barna falevelek, élénk lila és piros bogyós asztali díszek, natúr barna faágak, mindenféle színű szőlő- és cseresznyeszemek, fakaspókban elhelyezett apró virágú kerti növények, és ami a legfantasztikusabb: élénk sárga és vörös dísztökök, amelyek elképesztően stílusos és vagány hangulatot adnak ennek a dekorációnak és a meghívónak egyaránt, mert ezek az asztalon is megjelenő díszítő elemek adják a meghívó grafikáját is. Önmagában is nagyon izgalmas ez a tematika, de még sokkal jobban illik a helyszínhez, hiszen olyan, mintha csak a kertből hozták volna be ezt a dekorációt.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek mindegyik Füvészkert Mini Kollekció meghívó garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, gyöngyházfényű boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
FK_01_LavendersDream_FKMC18-301
FK_02_GreenLeaves_FKMC18-30
FK_03_WhiteLady_FKMC18-30
FK_04_PumpkinFall_FKMC18-30

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek