Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Bohemian Beauty Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Ár
»»alapgrafikai díj 7000 Ft
»»meghívó kártya+ bélelt (vegyes bélések) boríték: 500 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal
»» választott bélés grafikával készítve:
3000 Ft (gyártási felár)


Technikai paraméterek

»» 2 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
ragyogó fehér_BB17-111
halvány krém_BB17-112

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy igazán különleges bélelt borítékos esküvői meghívó: gazdagon illusztrált bélésgrafika és mégis letisztult összhatás

Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több, nos ez a meghívó kevesebb és talán kicsit több is, de ez is csak attól függ, hogy hogyan szeretnétek.
Azért ez a kettősség, mert terveztünk egy nagyon elegáns, kifejezetten letisztult meghívó kártyát és hozzá egy nagyon gazdagon illusztrált, rengeteg apró részletet tartalmazó – egyébként gyönyörű – bélés grafikát, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást, de mindenki az ízléséhez mérten kérheti egyben is avagy csak külön a kártyát.

Nézd meg a  fotógalériát itt.

A meghívó kártya, a bélés és a boríték egyedülálló harmóniája

A meghívó kártyát egy csodaszép papírcsalád két színváltozatára nyomtatjuk, amelynek finoman strukturált, enyhén sprőd, matt felülete ad elképesztően elegáns alapot.
Ragyogófehér és halvány sárgás krém színben kérhetitek.

A bélést törtfehér színű papírra nyomtattuk, két grafikai változatban: fekete alapon fehér mintás és fehér alapon fekete mintás megoldásban. A mintadaraboknál mi a fehér kártyához a fehér alapon fekete bélést választottuk, a krém színű kártyához pedig a fekete alapon fehér bélést, de a béléseket vegyesen adjuk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral rendelhetitek.

Különleges esküvői meghívó egy jellegzetes tipográfiai ötlettel

Maga a meghívó kártya pedig egy igazi különlegesség: egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, a szöveg betűje talpas, klasszikus elegáns típus, ami jól olvasható, kellemes hagyományos hangulatával tökéletes alapot ad a nevetek és a dátum kiemeléséhez használt, kalligrafikus betűtípus jellegzetes megjelenéséhez. Ezt a betűt ún. vágott hegyű tollal rajzolják / írják, amelynek lényege, hogy a betűk ívének kanyarodásakor eltérő vonalvastagság alakul ki, ezt lendületes mozdulatokkal készítve, függőlegesen picit nyújtott betűrajzolat alakul ki, amitől elképesztően dinamikus lesz a szöveg. A nevetek kiemelése ezzel az egyedi betűvel igazán látványossá teszi a meghívó kártyát, amit tovább erősít, hogy neveitek első és utolsó karakterét a kártya szélei felé kihúzott vonalakkal díszítjük, valamint néhány fokban elforgatjuk.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ez a speciális tipográfiai megoldás, amikor a kezdőbetűk és a szó végi záró karakterek egy az oldalon kifutó ívben végződnek, kizárólag kisbetűkkel működnek, így amennyiben zavar benneteket, hogy nem nagy kezdőbetűvel szerepel a nevetek, akkor ezt a kifutó vonalas megoldást sajnos nem tudjuk elkészíteni.

A meghívóhoz törtfehér színű, prémium kartonból készült borítékot javaslunk, de kínálatunkban több más szín is szerepel, válogassatok bátran.

A Pimpernelnélminden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, avagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ha tetszenek a színes és változatos virágmintával készített, bélelt borítékos meghívók, akkor érdemes megnéznetek néhány további hasonlót is.
Delicate Botanicals Collection
Floral Romance Collection
Modern Rose Collection
Romantic Rose Collection
Sweet Summer Love Collection

Ha tetszenek az ilyen ötletes tipográfiával tervezett meghívók, feltétlenül érdemes megnéznedtek az alábbi kollekciókat is.
Antoinetta Collection
Chalkboard Elegance Collection
Cool Style Collection
Eclectic Elegant Collection
La Romance Florasion Collection
Lemonade Kissing Collection
Only You #2 Collection
Simple and Classy Collection
Timeless Elegance Collection
White and Black Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Ár
»»alapgrafikai díj 7000 Ft
»»meghívó kártya+ bélelt (vegyes bélések) boríték: 500 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal
»» választott bélés grafikával készítve:
3000 Ft (gyártási felár)


Technikai paraméterek

»» 2 színváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
ragyogó fehér_BB17-111
halvány krém_BB17-112

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek