Antoinette Collection
Antoinette Collection
Antoinette Collection
Antoinette Collection
Antoinette Collection
  

Antoinette Collection

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 300 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték (bélés nélkül): 100 Ft
»» boríték + ragasztott bélés együtt: 200 Ft
»» opcionálisan kérhető kétoldalas változat: 120 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Rendelési kódok:
kék-piros_AN17-031
zöld-narancs_AN17-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Minden esküvői meghívó egy új ötleten alapul

Bár a meghívó kínálatunk igen széles, minden új meghívó tervezésekor arra törekszünk, hogy olyan egyedi megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek a korábbi tervekben még nem szerepeltek, így ez az új meghívó megfelelhet sok különböző ízlésnek és elképzelésnek, valamint valódi alternatívát kínál az érdeklődőknek.

E kollekció tervezésekor az volt a koncepciónk, hogy egy egyszerű kivitelezésű, egylapos és egyoldalas kártyán, bátor és rendhagyó módon bánjunk a színekkel, ugyanakkor álomszép hófehér papírból készült borítékkal ellenpontozzuk a merész színválasztást.

Két színkombinációt terveztünk: a kék-piros összeállítás picit talán komolyabb, míg a zöld-narancs igazán friss és fiatalos, élénk és kifejezetten vagány. Az első színvariációhoz mindenképpen fehér kártyát és borítékot javaslatunk, de a zöld-narancs variáció egy halvány krém színű papíron is jól mutat és ehhez az ugyan ilyen színű boríték is remekül passzol.

Az igényes papírok és színes grafikai világ mellett e meghívó tipográfiája kifejezetten látványos, egyszersmind praktikus, hiszen egyrészt bőven van hely az információknak, másrészt a legfontosabb pontok kiemelten jelennek meg.

A változatos tipográfia lényege, hogy a meghívó leglényegesebb elemeit látványosan kiemeljük

Így az esküvő fő pontjai – a nevetek, a dátum, és programpontok – változatos kiemeléseket kaptak és különböző díszítő motívumokkal tettük még izgalmasabbá a tipográfiát. E jellegzetes elrendezés okán célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, de ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveget is szépen be lehet tördelni úgy, hogy az megtartsa az eredeti terv design koncepcióját, ugyanakkor mégis egyedi látványt nyújtson.

E meghívó kollekciónk másik különlegessége abban rejlik, hogy a borítékhoz szenzációs bélés grafikákat terveztünk, amely egy hat eltérő grafikából álló sorozat – ezeket vegyesen is kérhetitek, ám ha csak az egyik nyeri el tetszéseteket, kicsi felár mellett választhatjátok csak azt. Ez a bélés sorozat nem része a meghívónak, mivel az önmagában is elég látványos, de ha tetszik nektek, akkor kérésetekre ezzel készítjük majd el a meghívót.

Az egyszerű és költséghatékony nyomtatási paramétereknek és az egyedileg kérhető bélésnek köszönhetően e meghívónk ára kifejezetten kedvező.
Opcionális rendelési lehetőség: A meghívót egylapos, egyoldalas kivitelben terveztük, de ha olyan sok szöveget szeretnétek, hogy ez a felület nem elegendő, szívesen elkészítjük kétoldalas változatban is.

2017-es újításunk, hogy megterveztük e meghívó családhoz rendelhető 3 in 1 poháralátét sorozatot, amelyet óriási variációs lehetőségekkel kínálunk. A meghívóhoz kérhető hat eltérő bélésgrafikával csináltuk a poháralátéteket, érdemes mindet megnézegetnetek.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:

Kék
Zöld

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 300 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték (bélés nélkül): 100 Ft
»» boríték + ragasztott bélés együtt: 200 Ft
»» opcionálisan kérhető kétoldalas változat: 120 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Rendelési kódok:
kék-piros_AN17-031
zöld-narancs_AN17-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek