Eclectic Elegant Collection – esküvői meghívó
Eclectic Elegant Collection – esküvői meghívó
Eclectic Elegant Collection – esküvői meghívó
Eclectic Elegant Collection – esküvői meghívó
   

Eclectic Elegant Collection – esküvői meghívó

Ára
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 570 Ft
»» boríték színtől, vastagságtól függően 180-220 Ft között

 

Technikai paraméterek
»» 5 papír változat
»» méret: 180×125 mm, Baronial

Rendelési kódok:
citrus_EE18_081
grape_EE18_082
almond_EE18_083
kiwi_EE18_084
kraft_EE18_085

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy igazán formabontó esküvői meghívó, ha unod már a megszokott megoldásokat

Teljes kínálatunk immár több száz különböző meghívót tartalmaz, amelyek nagy részét úgy terveztük, hogy figyeltük az általános esküvői szokásokat, helyszíneket, az aktuális trendeket, és olyan kompozíciók születtek, amelyek igen sokféle ízlésnek, esküvői hangulatnak, tematikának megfelelnek. Szeretjük időnként elhagyni a vizuális komfortzónát és akár meghökkentő, még egyedibb megoldásokkal előállni, amelyek ha nem is vonzanak tömegeket, biztosan lesznek párok, akik épp az egyáltalán nem konvencionális stílusba fognak beleszeretni.

Ezt az esküvői meghívó kollekciót bővítettük,  a korábbi két papír mellett, további három új papírra nyomtatva is kérhető, így összesen már öt színváltozatból választhattok: a Citrus mellett kapható még a papírcsalád több színváltozata, a halvány rosé színű Grape, a pasztell zöld Kiwi, de akár a közép tónusú, mandula színű Almond, valamint továbbra is rendelhető a kraft papíros változat.

A 2018-as új fotógalériát megnézheted itt.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Rendhagyó alternatívát kínálunk e meghívó tervezésével, amely különböző grafikai és tipográfiai stílusok speciális keverésével, egy látványos és az átlagostól eltérő, ahogy a neve is mutatja, eklektikus látványt nyújt.

Több eltérő számú hasábból álló, ún. modulhálós oldaltervet készítettünk, ebben különböző méretű, arányú és formájú felületet hoztunk létre, amelyeket sok apró díszítő motívummal választottunk el egymástól, illetve emeltünk ki, hogy egyedi oldalképet érjünk el. Az így kialakított struktúrába aztán tartalmilag megfelelő szöveget terveztünk, hogy az említett blokkok ne csak esztétikai értékkel, hanem valódi funkcióval és tartalommal is bírjanak. Ennek köszönhetően igazán látványos a nevek kiemelése, amely egyben a kártya „főcím” részét is adja. Szintén látványos a két oldalon szöveg blokkokkal övezett dátum rész, amivel lényegében az esküvő legfontosabb momentumait – kik, hol, mikor, mit fognak csinálni – úgy emeltük ki a teljes tipográfiai szövetből, hogy az tartalmilag könnyen elkülöníthető, esztétikailag viszont magától értetődő, nem kell kutatni az egyes információ morzsák után. Végül egy részletes és tartalmas program sávot készítettünk a kártya aljára, ami több hasábban elrendezve, akár két-három különböző helyszínen történő eseményeket is logikusan és jól átláthatóan mutatja be.

A meghívót akár 5 különbözős papírra nyomtatva kérhetitek. 

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében jelezzük, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, akár drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Ára
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» meghívó kártya színes nyomtatással: 570 Ft
»» boríték színtől, vastagságtól függően 180-220 Ft között

 

Technikai paraméterek
»» 5 papír változat
»» méret: 180×125 mm, Baronial

Rendelési kódok:
citrus_EE18_081
grape_EE18_082
almond_EE18_083
kiwi_EE18_084
kraft_EE18_085

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek