Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Blooming Glamour Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Kedvezményes ajánlatunk 40 vagy afeletti példány rendelése esetén
»»Alapgrafikai díj 5000 Ft
»» meghívó kártya (fekete) + boríték + bélés: a teljes szett 730 Ft helyett 600 Ft
»» meghívó kártya (színes) + boríték + bélés: a teljes szett 800 Ft helyett 670 Ft

40 példány alatti rendelése esetén
»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya (fekete) + boríték + bélés: a teljes szett 730 Ft 
»» meghívó kártya (színes) + boríték + bélés: a teljes szett 800 Ft 

Technikai paraméterek
»» 2 papír változaton
»» 2-2 színváltozat
»» méret: 180×125 mm, Baronial
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 80+120 Ft

 

Rendelési kódok:
Corn papíron
zöld-pink_BG17-101
1 szín fekete_BG17-102
zöld-pink bélés_BG17-103

Citrus papíron
zöld-narancs_BG17-104
1 szín fekete_BG17-105
zöld-narancs bélés_BG17-106

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos meghívó, több különböző méretben és formában

Kínálatunkban eddig is szép számmal szerepeltek bélelt borítékos meghívók, korábban a XAE elnevezésű, ívelt formájú borítéktípushoz készítettünk számos bélést, majd később ennek „nagytestvére” a XAE2 is bekerült a kínálatba.  Folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos esküvői meggívó kollekciók választékát, így a kínálatunkban már korábban is szereplő, amerikai szabványon alapuló, Baronial típusú borítéknak is elkészítettük a beragasztható béléses változatát.

Nézd meg a 2018-as fotógalériát itt.

A bélést törtfehér színű, bordázott felületű papírra nyomtattuk két színvariációban: zöld-pink és zöld-narancs. A béléshez egy igazán látványos és gazdagon illusztrált virágos grafikát választottunk, amely egyszerre elegáns és modern, látványos, de még „vállalható”.

A bélelt borítékos esküvői meghívó kollekcióban szabadon variálhatók a papírok, bélések, a tipográfia és a nyomtatás színe

A bélés nem tartozéka a meghívónak, nélküle is rendelhető.

A meghívó kártya egyes elemeit több változatban és egyedileg kombinálva is kérhetitek, így kiválaszthatjátok a számotokra leginkább tetsző megoldást. Ezekből a megoldásokból csemegézhettek:

• a kártya nyomtatásához két papírt választottunk a Crush papírcsalád Corn és Citrus színváltozatát.

A Corn törtfehér öko-papír 250 gr-os vastagságban, különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok-szerű, finoman szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ettől igazán natúr, természetközeli hangulatot áraszt a meghívó.

A Citrus halvány sárgás színű öko-papír, szintén 250 gr-os vastagságban, különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája rost-szerű, szintén natúr, természetközeli érzetet nyújt.

• a meghívó kártya színeit három változatban álmodtuk meg: az első a költséghatékonyabb, egy szín fekete szöveg nyomtatásos változat, ez mindkét papírra és mindkét béléssel jól harmonizál. A két másik színkombináció a bélések színével egyező zöld-pink és zöld-narancs, amelyek nyilván az azonos színű béléssel vannak párban, a pink változat a hűvösebb Corn papíron, a narancs verzió a melegebb tónusú, sárgás Citrus papíron mutat jól.

• bár maga az elrendezés, valamint a kiemelésekhez használt kalligrafikus betűtípus mindkettőnél egyforma, a tipográfia tekintetében is két lehetőséget kínálunk.
A szöveg betűinek egyik változata egy rusztikusabb, szertelenebb hangulatú típus, míg a másik egy elegánsabb, decens változat. Első ránézésre talán nem is tűnik jelentősnek a két betű közötti különbség, tapasztalataink szerint azonban éppen az ilyen részletek, a nüansznyi eltérések tudják egyik vagy másik irányba billenteni egy-egy design stílusát és hangulatát, és adnak egyedi karaktert a meghívónak.

A meghívó egyik különlegessége éppen a látványos és jellegzetes tipográfia, aminek tervezői koncepciója, hogy a különböző típusok keverésével, az eltérő méretekkel, valamint a több hasábos tördelések variálásával, önmagában is figyelemfelkeltő és egyedi szövegképet hozzunk létre, ezért sem szükséges a kártyára további grafikát vagy más díszítő motívumokat tervezni. Ugyanakkor mégis tökéletes összhangot alkotnak rendkívül színes és rajzos bélés grafikával.
Külön említést érdemel még a hét hasábba rendezett program blokk, ami kifejezetten a fekvő tájolás miatt mégis szellős és jól olvasható.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy bár csak két színvariációt terveztünk – amelyeknél a tipográfia és a kártya karton színe, valamint a bélés színkombinációja teljes harmóniában van – örömmel tervezünk egyedi színváltozatokat csak a meghívóhoz, de akár a hozzá passzoló bélés egyedi készítését is kérhetitek. A Corn és Citrus mellett kapható még a papírcsalád egy új színváltozata, a halvány rosé színű Grape, így e három alapanyagon bármilyen színkombináció összeállítható.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ha tetszenek az ilyen színes és változatos virágmintával készített, bélelt borítékos meghívók, akkor érdemes megnézned néhány további hasonlót is.
Delicate Botanicals Collection
Floral Romance Collection
Modern Rose Collection
Romantic Rose Collection
Sweet Summer Love Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Kedvezményes ajánlatunk 40 vagy afeletti példány rendelése esetén
»»Alapgrafikai díj 5000 Ft
»» meghívó kártya (fekete) + boríték + bélés: a teljes szett 730 Ft helyett 600 Ft
»» meghívó kártya (színes) + boríték + bélés: a teljes szett 800 Ft helyett 670 Ft

40 példány alatti rendelése esetén
»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya (fekete) + boríték + bélés: a teljes szett 730 Ft 
»» meghívó kártya (színes) + boríték + bélés: a teljes szett 800 Ft 

Technikai paraméterek
»» 2 papír változaton
»» 2-2 színváltozat
»» méret: 180×125 mm, Baronial
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 80+120 Ft

 

Rendelési kódok:
Corn papíron
zöld-pink_BG17-101
1 szín fekete_BG17-102
zöld-pink bélés_BG17-103

Citrus papíron
zöld-narancs_BG17-104
1 szín fekete_BG17-105
zöld-narancs bélés_BG17-106

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek