Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Simple And Classy Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Tavaszi akció! (40 vagy afeletti példány rendelesénél)
»» Alapgrafikai díj (korrektúraforduló nélkül) 6000 Ft
»» Meghívókártya+bélelt boríték 
csupán 170 Ft/db

Ár (40 darab alatti rendelés esetén)
»» Alapgrafikai díj: 7000 Ft
»» ár: 340 Ft

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 135×135 mm
»» választott, egyféle bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db

Rendelési kódok:
citrus_SAC17-641

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos esküvői meghívó: egy letisztult kártya, elegáns boríték, díszes béléssel

Ez a bélelt borítékos esküvői meghívó a neve alapján egyszerű és klasszikus, de  talán nem pont ilyesmire gondolnátok az elnevezés alapján és nem is véletlenül, hiszen ironizálunk –, ha valami nem egyszerű és klasszikus, hát akkor ez a meghívó biztos nem az.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Tipográfiáját tekintve nélkülöz minden olyan megoldást, amit klasszikusnak lehetne nevezni, helyette rengeteg különböző betűtípussal, ezek eltérő méreteivel, kiemelésekkel, eltérő tördelésű szöveg blokkokkal és számos további tervezési trükkel tesszük ilyen különlegessé a meghívót.

A szöveg tehát látványos és modern tipográfiával készült, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. Célszerű a mintához hasonló tematikájú szöveget írnotok, de ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveg is mutathat.

A borítékot sárgás, krém színű, bordázott felületű prémium papírból készítettük – így tökéletes a színösszeállítás –, ám kínálatunkban több más boríték is szerepel, azok közül is bátran válogathattok.

A meghívó kártya és a boríték béléspapírja megegyezik. Halvány, sárgás színű citrus papír, 100 gr-os vékony változatából készült a boríték bélése, a meghívót pedig a 250 gr-os vastag karton verziójára készítjük, erre  feketével nyomtatjuk a szöveget. E papír különlegessége – kellemes színén túl –, hogy míg a felülete sima, a textúrája rost-szerű, natúr, természetközeli érzetet nyújt.

A borítékhoz 3 különböző grafikával készült bélést is terveztünk, ezeket vegyesen adjuk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral rendelhetitek.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel még inkább testre szabhatjátok a meghívótokat:
• Bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, ötleteljetek bátran.
• A mintadarabokat és a fotókat sárgás krém színű, bordázott felületű borítékkal készítettük, ám teljes kínálatunkból válogathattok: sötét barnával, halvány drappos vagy akár natúr barna kraft borítékkal is remekül mutatnának a bélések és a kártya is.
• Ha sokkal több szöveget szeretnétek a meghívóba, akkor a kártya hátoldalának nyomtatására is van lehetőség, kerülhet oda idézet, részletes program vagy bármilyen egyéb hasznos információ.
• Ha tetszik a tipográfia de inkább másik papíron szeretnétek látni, kínálatunkból sok más megoldást is választhattok, sőt bélelt borítékos kínálatunkból további béléseket is választhattok.

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Az általunk a meghívóhoz ajánlott boríték egyedi igények alapján módosítható, tekintsd át teljes kínálatunkat és válasszátok a leginkább kedvetekre való megoldást.

Az esküvői meghívó kollekcióinkhoz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok bármelyik esküvői meghívói kollekcióhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Tavaszi akció! (40 vagy afeletti példány rendelesénél)
»» Alapgrafikai díj (korrektúraforduló nélkül) 6000 Ft
»» Meghívókártya+bélelt boríték 
csupán 170 Ft/db

Ár (40 darab alatti rendelés esetén)
»» Alapgrafikai díj: 7000 Ft
»» ár: 340 Ft

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 135×135 mm
»» választott, egyféle bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db

Rendelési kódok:
citrus_SAC17-641

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek