Cool Style Collection
Cool Style Collection
Cool Style Collection
Cool Style Collection
Cool Style Collection
  

Cool Style Collection

Technikai paraméterek
»» 22 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» unique edition
»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 22 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban
»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

IntenesRange_Logo
BeUnique
Custom Order Only
FPlogo

Rendelési kódok:
Kraft Board Double 480 gr_CS17_171
Brown Kraft Recycled 350 gr_CS17_172
Kraftpack Double Sided 410 gr_CS17_173
Crush Kiwi 350 gr_CS17_174
Crush Almond 350 gr_CS17_175
Crush Hazel 350 gr_CS17_176
Crush Lavender 350 gr_CS17_177
Crush Cherry 350 gr_CS17_178
Crush Coffee 350 gr_CS17_179
Matter Sand 270 gr_CS17_180
Color Smooth Dark Grey 300 gr_CS17_181
Color Smooth Sand 300 gr_CS17_182
Color Smooth Navy Blue 300 gr_CS17_183
Color Smooth Racing Green 300 gr_CS17_184
Color Smooth Adriatic 300 gr_CS17_185
Eska Blue Board 1200 gr_CS17_186
Pop’Set Double Infra Violet 480 gr_CS17_187
Pop’Set Double Cosmo Pinkt 480 gr_CS17_188
Pop’Set Double Shocking Pinkt 480 gr_CS17_189
Pop’Set Double Ultra Red 480 gr_CS17_190
Pop’Set Double Riviera Blue 480 gr_CS17_191

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példányrendelés esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

E kollekciónk 2016-ban debütált és óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi rendelések nyomán több szempontból is bővítettük és tovább is fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyeket külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást.
A különböző változatokat tartalmazó galériában több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző megoldásban készítjük majd nektek a meghívót. Feltétlenül nézzétek meg az arany és a fekete fólia nyomással készült változatokat is:
Cool Style Gold Edition Collection
Cool Style Black Edition Collection

Kínálatunk egyik kiemelkedő darabja ez az egyedi, fólianyomással készített különleges meghívó, amely egy új meghívó sorozat első tagja. Ennek kapcsán az általánostól eltérő tervezési és gyártási konstrukciót is kidolgoztunk, hiszen e meghívó készítése merőben eltér a kínálatunk egyéb darabjaihoz képest.

E meghívónak a teljes elkészítése három fő munkafázisra osztható:

• az első nyilvánvalóan a grafikai / tipográfiai tervezés, amely e meghívónál egyedi tervezésnek minősül, mivel maga a gyártási technológia így épül fel. Az általunk tervezett mintakollekció egyes elemei persze felhasználhatók, de lényegében minden más eleme cserélhető és további betűkkel, grafikával egészíthető ki. Ez a folyamat foglalja magába a tervezés befejezését követő speciális nyomdai előkészítési feladatokat is, valamint az egyedi nyomóforma gyártásának előkészítését (levilágítás) és a teljes gyártástervezési munkálatokat, amelynek szakmai részleteivel nem untatunk Benneteket. A teljes tervezési fázis ára 15 000 Ft-os alapdíjról indul – a kollekció grafikáját alapul véve –, az egyedi konzultáció során árazzuk be a konkrét tervezés munkadíját.
• a második fázis az egyedi nyomóforma elkészítése, amely egyébként egy vegyszeres technológiával történő fémmarásos szerszám, ezzel történik majd maga a fólianyomtatás. A szerszám árát a teljes felület méretében határozzák meg, az általunk kalkulált margóméreteket használva, ennek fix gyártási ára 22 500 Ft.
• végül az utolsó fázis maga a fólianyomás, amely tartalmazza magát a teljes fólianyomási eljárást – a nyomáserő, a pozíció és minden egyéb szükséges paraméter beállítását, amit a szakmában „gépindításnak hívnak” – és a választott színű fólia alapanyagot. Ennek fix költsége 8000 Ft.

A meghívó készítés teljes költségvetésében két további tétel szerepel még, a nyomtatási ár – amely tartalmazza a fólia költségét és magát a nyomtatás munkadíját –, valamint az alapanyag, vagyis a választott papír ára, amiből korábban 9 különböző variációt kínáltunk.

Figyelem! 2017-től bővítettük a választható papírok listáját, így a korábbi 9 helyett, immár 21 különböző papírból tudtok választani. A kibővült alapanyag kínálat kapcsán felújítottuk az ártáblázatot, amely tartalmazza az összes alapanyagot, továbbá olyan új rendszerben készítettük el, amely valóban jól átlátható és így könnyen értelmezhető – bármilyen konstrukcióban is kéritek, a minden tétel ára és teljes költségvetése is azonnal kikereshető. Mivel a táblázat elég nagy, ha mégis elakadnátok benne, keressetek bennünket bátran és segítünk! ?

A kínálatban szereplő papírválasztékot próbáltuk változatosan kialakítani:

Kraft papírtípusok
• Kraft Board Double 480 gr: a klasszikus natúr barna kraft karton dupla rétegű változata, igazán stílusos és nagyon jól mutat rajta a fehér fólia nyomás.
• Brown Kraft Recycled 350 gr: a klasszikus natúr barna kraft karton újrahasznosított változata, ami egy árnyalattal sötétebb, így a fehér fólia nyomás valamivel kontrasztosabban mutat rajta.
• Kraftpack Double Sided 410 gr: natúr barna színű, két oldalas kraft karton, amelynek különlegessége, hogy míg az előoldala teljesen sima és így kiválóan alkalmas a nyomtatásra, addig a hátoldala natúr, strukturált felületű.

crush papírcsalád különböző színű tagjai
• Crush Kiwi 350 gr: kiwi tartalmú, halvány zöld színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. A papírcsalád többi tagjához képest ez viszonylag világos, így a fehér fólianyomás kevésbé kontrasztosan jelenik meg rajta, de épp ezért kiváló lehet egy visszafogottabb hangulat esetén.
• Crush Almond 350 gr: mandula tartalmú, halvány rózsaszín öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Bár a legegyszerűbben rózsaszínként lehet leírni ezt a speciális papír színt, mégsem kell megijedni, mert egy olyan kellemes, rusztikus árnyalatról van szó, ami biztosan tetszik a fiúknak is.
• Crush Hazel 350 gr: mogyoró tartalmú, barna színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz. Csodálatos középtónusú barna színe karakteres, picit komolyabb hangulatúvá varázsolja a meghívót.
• Crush Lavender 350 gr: levendula tartalmú, lilás-kékes színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, homokszerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Bár a papír színének gyári megjelölése levendula, annál sötétebb, inkább szilva színűként lehetne aposztrofálni.
• Crush Cherry 350 gr: cseresznye tartalmú, pirosas színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Bár a piros színt kevesen választjanák, ettől nem kell tartani, ez a pirosnak egy különleges árnyalata, igazán szépen mutat.
• Crush Coffee 350 gr: kávé tartalmú és sötétbarna színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy felülete finoman strukturált, homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Bár ez a majdnem fekete, egészen sötét kávébarna szín biztosan sokaknál leveri a biztosítékot, mondván, túl gyászos, feltétlenül szeretnénk elmondani, hogy azért ez egy nagyon elegáns és különleges választás.

Matter papírtípusok
• Matter Sand 270 gr: különlegessége, hogy tapintásra kifejezetten durva, érdes felületű, részben újrahasznosított krumpli tartalmú különleges papír. A papírcsaládon belül van még néhány jellegzetes szín, amelyekre ezidáig nem volt alkalmunk mintadarabokat készíteni, de jövőbeni terveink között szerepel. Addig is ha megtetszik ez a speciális felület, akkor Chalkboard Wedding kollekciónknál további információkat találtok róla.

color smooth papírcsalád különböző színű tagjai
Kellemes tapintású, finoman strukturált felületű prémium karton, amelyet öt különleges színben kínálunk
• Color Smooth Dark Grey 300 gr: meleg tónusú, elegáns sötétszürke
• Color Smooth Sand 300 gr: halvány drapp színű karton
• Color Smooth Navy Blue 300 gr: sötét tengerészkék színű karton
• Color Smooth Racing Green 300 gr: sötét fenyőzöld színű karton
• Color Smooth Adriatic 300 gr: tengerkék színű karton

lemezkarton papírtípusok
E kategóriában egyelőre csak egy változatot ajánlunk, de jövőbeni terveink között szerepel e kategória kínálatának növelése.
• a Eska Blue Board 1200 gr: halvány árnyalatú kékes-szürkés tábla karton, amely kb. 1,5 mm vastagságú, ezért remekül megjelenik benne a fólianyomás picit dombornyomású hatása.

Pop’Set papírcsalád különböző színű tagjai
Extra élénk színekből álló kartoncsalád, amely csak 240 gr-os vastagságban érhető el, ezért a fólianyomáshoz szükséges, megfelelő vastagság érdekében, két rétegből kasírozzuk.
• Pop’Set Double Infra Violet 480 gr: püspöklila színű
• Pop’Set Double Cosmo Pink 480 gr: élénk magenta színű
• Pop’Set Double Cosmo Pink 480 gr: élénk rózsaszín-ciklámen színű
• Pop’Set Double Ultra Red 480 gr: égő vörös színű
• Pop’Set Double Riviera Blue 480 gr: egészen sötét türkizkék-oldajzöld színű

A különböző színű kartonokhoz számtalan boríték választhattok a kínálatunkból.

A szöveg látványos és modern tipográfiával készült, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. Az így kialakított struktúra bár nem kötött, célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, hogy hasonló oldalképet készíthessünk, persze ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveget is szépen elrendezhetünk. A három hasábba tördelt program blokk és az alsó infó kiemelések, szintén módosíthatók, lényegében bármilyen tartalommal kérhetitek és ezek alapján egyedi oldalterv alakítható ki. Egy biztos: garantáltan óriási sikert arat majd ez a meghívó a vendégek körében.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel ezt a borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egy színű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében jelezzük, hogy a fólianyomásos technológiával nem csak fehér fóliát lehet nyomni, hanem viszonylag nagy színválasztékból lehet válogatni. A legszebbek persze az alapvetően fényes felületű fóliák, mint az arany, ezüst, a rosegold, de rengeteg különböző színű fólia is kérhető, ezek közül néhányat meg tudtok nézni a Garden Party Colorfoil Edition kollekciónkban.

Eddig nem készítettünk még meghívót a különböző színű matt fóliákból, amelyek a változatos papírszínekkel kombinálva további extra érdekes megoldásokra ad lehetőséget. A kollekcióink között már több olyan meghívó is van, amelyeknél a fólia nyomást színes digitális nyomtatással kombináljuk a még egyedibb hatás kedvéért. Ezek közül is találtok néhányat:
Bay Leaf2  Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Chalkboard Elegance Collection

De szerepel még a tarsolyunkban néhány olyan ambíciózus elképzelés is, mint a két különböző színnel történő fólianyomás, amellyel megint csak egyedülálló, még sosem látott eredmény érhető el.

A különböző példányszámokra, és különböző anyagokra vonatkozó árakat a következő táblázatban találjátok:

Technikai paraméterek
»» 22 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» unique edition
»» grafikai tervezés: 15 000 Ft
»» nyomóforma készítés: 22 500 Ft
»» gépindítási díj: 8000 Ft
»» ár: az egyes papírokra, a megadott példányszámok szerint, lásd a mellékelt táblázatban
»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

IntenesRange_Logo
BeUnique
Custom Order Only
FPlogo

Rendelési kódok:
Kraft Board Double 480 gr_CS17_171
Brown Kraft Recycled 350 gr_CS17_172
Kraftpack Double Sided 410 gr_CS17_173
Crush Kiwi 350 gr_CS17_174
Crush Almond 350 gr_CS17_175
Crush Hazel 350 gr_CS17_176
Crush Lavender 350 gr_CS17_177
Crush Cherry 350 gr_CS17_178
Crush Coffee 350 gr_CS17_179
Matter Sand 270 gr_CS17_180
Color Smooth Dark Grey 300 gr_CS17_181
Color Smooth Sand 300 gr_CS17_182
Color Smooth Navy Blue 300 gr_CS17_183
Color Smooth Racing Green 300 gr_CS17_184
Color Smooth Adriatic 300 gr_CS17_185
Eska Blue Board 1200 gr_CS17_186
Pop’Set Double Infra Violet 480 gr_CS17_187
Pop’Set Double Cosmo Pinkt 480 gr_CS17_188
Pop’Set Double Shocking Pinkt 480 gr_CS17_189
Pop’Set Double Ultra Red 480 gr_CS17_190
Pop’Set Double Riviera Blue 480 gr_CS17_191

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya
és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példányrendelés esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink