Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó
Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó
Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó
Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó
Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó
   

Bistro Decadence Collection -esküvői meghívó

»» DIY akciós ár (42 vagy több példány rendelésénél)
500 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!

»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 600 Ft – 42 vagy afeletti példány rendelésénél
»» ár: 700 Ft – 36 vagy kevesebb példány rendelésénél
»» pékzsinóros átkötés: 100 Ft
»» DIY akciós ár (36 vagy kevesebb példány rendelésénél)
600 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
lila_BD17-091
piros_BD17-092
kék_BD17-093
pink_BD17-094
narancs_BD17-095
zöld_BD17-096

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy új esküvői meghívó, korábbi ötletekből újratervezve

Minden új esküvői meghívó tervezésekor arra törekszünk, hogy olyan egyedi megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek a korábbi tervekben még nem szerepeltek, így az új ötletekkel még több érdeklődőt szólíthatunk meg, valamint valódi alternatívát kínálunk Nektek. De mindig lehet egy „kivétel erősíti a szabályt” helyzet, amikor az új ötletek helyett inkább a már bevált és – tökéletesen működő megoldásokat kombináljuk – ez a meghívó így készült.

Különleges, ívelt tasakos esküvői meghívó

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, ami az egyik legnépszerűbb meghívónk a Beauty Flower #07 tasakja. Rengeteg pozitív visszajelzést és dicséretet kaptunk már e megoldással kapcsolatban ezért gondoltuk, hogy ezt az „All Star” meghívót is ebből a tasakból fogjuk készíteni.

A tasakot összehajtott állapotában, kívülről színes pékzsineggel tekerjük körbe és díszítésként egy masnival kötjük meg – ez egyszerű és ötletes formában díszíti a meghívót. Ezt a pékzsinóros átkötést több meghívónknál is alkalmazzuk, közülük talán az Only You #2 a legsikeresebb, így ezt onnan kölcsönöztük.

A meghívóba egy ragasztott kártya kerül, amit az egyik leggyakrabban használt papírra nyomtatunk. Az Alga Carta egy speciális, alga tartalmú öko-papír, amelynek halvány, törtfehér alapszíne és jellegzetes, homok-szerűen szemcsézett felülete teszi rendkívül különlegessé. Ezt a papírféleséget egyébként a hazai forgalmazók nem tartják a kínálatukban, kifejezetten a mi megrendelésünkre érkezik az olaszországi gyártótól. A kínálatunkban szereplő jó néhány meghívót ebből a papírból készítjük, de amelyiknél a leginkább megmutatja szépségét az a Caramel Smoothie, a Midnight Orchid és a Remember Me kollekciók.

Változatos és játékos tipográfiával tervezett esküvői meghívó

A meghívó igazi attrakciója a lenyűgözően ötletes és változatos tipográfia, aminek lényege, hogy a szöveg látványos és modern elrendezésben készül, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tesszük még izgalmasabbá. Az egyes tartalmi blokkokat különféle díszítő motívumokkal választjuk el egymástól, így egy jól strukturált, gyönyörűen tervezett oldal képét mutatja. Innen kapta a nevét is, mivel ezt a tipográfiát és elrendezést sokan a bisztrók és street food szolgáltatók által használt étlapok design megoldásaival azonosítják. Kínálatunkban egyébként több olyan meghívó is szerepel már a korábbi évekből, amelyek hasonló tervezési elv mentén készültek, ezek szinte mindegyikéből kölcsönöztünk néhány elemet. A Natur’d Lace és az Only You #2 sok ötlete, de a White and Black és az Almond and Kiwi egyes elemei is visszaköszönnek.

Ugyanakkor több egyedi ötletet is felvonultat a meghívó, hiszen a jellegzetes program blokk épp az étlapok vizuális megoldásait idézi.
E design jellegzetessége és így fontos eleme, hogy sok szöveggel, viszonylagos zsúfoltságban, változatos tipográfiával és design elemekkel készítve mutat igazán jól. Épp ezért célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, de ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveg is szépen betördelhető, azzal, hogy a megváltozott oldalkép talán kevésbé lesz látványos mint az eredeti mintadarab.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében szeretnénk bátorítani Benneteket, hogy találjatok ki a mintától eltérő tartalmú szöveget, szívesen kísérletezünk az általunk tervezettől eltérő elrendezésekkel és design megoldásokkal.

A meghívót hat színváltozatban kínáljuk, amely alap színek különböző változataival és azok árnyalataival tesszük színessé a látványt, valamint ugyanilyen színű pékzsineggel kötjük át a tasakot. Sőt, valójában épp a rendelkezésünkre álló zsinegek színe alapján állítottuk össze ezeket a kombinációkat. Ám a zsinóros átkötés nem szériatartozék, egyedi kérésetek alapján készítjük el így a meghívót.

Jelezük, hogy további színváltozatokban is vannak zsinegjeink, ezért bátran kérjetek egyedi szín-összeállítást, akár úgy is, hogy a grafika és a zsineg színe nem egyforma, hanem vegyes, mondjuk piros grafika-kék zsinórral, ha van hozzá megfelelő színű zsinegünk, szívesen elkészítjük.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ha tetszenek az ilyen változatos tipográfiával tervezett meghívók, feltétlenül érdemes megnézned az alábbi ötleteket is.
Antoinetta Collection
Chalkboard Elegance Collection
Cool Style Collection
Eclectic Elegant Collection
La Romance Florasion Collection
Lemonade Kissing Collection
Only You #2 Collection
Simple and Classy Collection
Timeless Elegance Collection
White and Black Collection

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

»» DIY akciós ár (42 vagy több példány rendelésénél)
500 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!

»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 600 Ft – 42 vagy afeletti példány rendelésénél
»» ár: 700 Ft – 36 vagy kevesebb példány rendelésénél
»» pékzsinóros átkötés: 100 Ft
»» DIY akciós ár (36 vagy kevesebb példány rendelésénél)
600 Ft Figyelem! 200Ft-tal olcsóbb így!

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
lila_BD17-091
piros_BD17-092
kék_BD17-093
pink_BD17-094
narancs_BD17-095
zöld_BD17-096

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek