Pearl And Lace Collection – csipkés esküvői meghívó
Pearl And Lace Collection – csipkés esküvői meghívó
Pearl And Lace Collection – csipkés esküvői meghívó
Pearl And Lace Collection – csipkés esküvői meghívó
   

Pearl And Lace Collection – csipkés esküvői meghívó

Árak – burgundi és ezüst változat
»» grafikai díj 7000 Ft
»» tasak+kártya: 480 Ft
»» díszítő csipkepánt: 150 Ft
»» szatén szalagos átkötés: 110 Ft

AKCIÓ DIY verzióra
»» grafikai díj 6000 Ft
 tasak+kártya + csipkepánt + szalag: 740 Ft helyett 540 Ft

Árak – óarany és púder változat
»» tasak+kártya: 560 Ft
»» díszítő csipkepánt: 150 Ft
»» szatén szalagos átkötés: 100 Ft

AKCIÓ DIY verzióra
»» grafikai díj 6000 Ft
 tasak+kártya + csipkepánt + szalag: 820 Ft helyett 620 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Rendelési kódok:
óarany_PAL17-591
burgundi_PAL17-592
púder_PAL17-593
ezüst_PAL17-594

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Korábbi jól bevált ötletek alapján egy új csipkés esküvői meghívó

Teljes kínálatunkban számos olyan esküvői meghívó megoldást láthattok, amelyek az évek során már bizonyítottak: különböző színekben és kombinációkban, más és más elemekkel kiegészítve, biztosan elnyerik a tetszéseteket. Reményeink szerint ez a meghívó is ilyen lesz.

Ez az esküvői meghívó három részből áll

• az alap egy alul-felül ívelt formájú, hajtott tasak, amit az egyik kedvenc, gyönyörű aranyos csillogású, gyöngyházfényű papírcsalád négy színváltozatára készítettünk el:
az óarany nagyon elegáns és visszafogott, enyhén rusztikus-romantikus hatású,
a burgundi gyönyörű élénk mélybordó, manapság talán nem trendi, mégis nagyon ajánljuk, mert rendkívül elegáns és gyönyörű,
talán a legnépszerűbb e sorozatból a halvány púder szín, ami könnyed, nőies, igazán esküvős hangulatú,
a negyedik pedig a letisztult, decens ezüst.
• A tasakba ragasztunk egy nyomtatott kártyát, amit szintén az aranyos fényű, gyöngyház papírra nyomtatunk,
• A díszítő csipkepánt a meghívó harmadik kelléke, amelyre szalagos-masnis átkötés is kerül még. A csipkepántot hófehér avagy krém színben kérhetitek, a fehér mind a négy tasakhoz kitűnően passzol, a krém inkább az óaranyhoz és a burgundi tasakhoz illik. A szalagot a tasakhoz illő színben választottuk, az óaranyhoz halvány ekrű színűt, a burgundihoz egy élénk ciklámen-bordó színt, a púder tasakhoz halvány rózsaszínt, míg az ezüsthöz egy sötétebb, antracit szürkét ajánlunk.
A meghívó díszítő elemeit kombinálhatjátok, cserélhetitek avagy el is hagyhatjátok:
ha csak a tasakot és a kártyát szeretnétek, mert más díszítést készítenétek hozzá vagy éppen díszítés nélkül szeretnétek, úgy is lehet, és kérhetitek a meghívóhoz csak a csipkepántot avagy csak a szalagot.

DIY – azaz Csináld magad! – ha szeretnéd magad elkészíteni a meghívódat

Ez a több részből álló meghívó – épp e díszítő kiegészítők miatt –, sok alapanyagot és még több kézi munkát igényel, amelyet persze mi szívesen elvégzünk, ám DIY – Csináld magad – verzióban is örömmel adjuk, ha szeretnétek magatok is részt venni a készítésben. Így a részvétel öröme mellett jelentős árcsökkentést is elérhettek. A meghívó elkészítése és összeállítása egyébként nem igényel különösebb szaktudást, mindössze némi kézügyességet és persze nem kevés időt. Elsőként a meghívó kártyát kell a formára vágott tasakba beleragasztani, azután a teljes száradásig (minimum 24 óra) préselni, ha biztosan megszáradt és kirúgta magát, akkor következhet a hajtogatás ami nem nehéz feladat, a hajtásokat mi előkészítjük, gyorsan meg lehet csinálni.
A díszítő pántot két oldalas ragasztó szalaggal kell rögzíteni, végül a szalaggal átkötni.

A „ Csináld magad” verziót szívesen ajánljuk, mert azon túl, hogy kevesebbe kerül, még egy extrája is van: a normál vállalási határidőnél rövidebb idő alatt tudjuk átadni nektek az alapanyagokat, hiszen a ragasztást, hajtogatást nem mi végezzük, illetve mindezt megelőzően a meghívó a száradási idejét is nálatok töltheti.
A négy színváltozatot úgy válogattuk, hogy két olcsóbb és két drágább alapanyagból készítettük el a meghívót, így bár látványra és a kivitelezést tekintve is egyformák, az óarany és a púder színváltozat az extra alapanyag miatt kicsit magasabb árú, míg a nem kevésbé elegáns burgundi és ezüst színeket kedvezőbb áron kérhetitek.

Egyedei tipográfiával tervezett meghívó

A meghívóhoz elegáns, enyhén rusztikus hatású tipográfiát és grafikát terveztünk: mindegyik színváltozathoz egy halvány, vignettáló szélű rusztikus alnyomatot készítettünk, amitől plasztikusabb, kellemesebb lesz a látvány. A szöveghez egy klasszikus ólomszedéses betűtípust választottunk, ami könnyen olvasható és jól elválik a kiemelésekhez használt, díszesebb típusoktól. A kártya központi eleme az enyhe ívelt vonalban szedett kiemelés a nevetekkel, amit alul-felül izgalmas sordísz motívummal emeltünk ki. Ezt követi a négy hasábba rendezett program blokk, végül egy pár soros infó rész a kártya alján.

A sok gyönyörű és elegáns alapanyag, az apró részletek és díszítő elemek, valamint a csodás színek és stílusos grafika együtt igazán elegáns és különleges meghívót alkotnak, amelyet több kedvező konstrukcióban is kínálunk, hogy kiválaszthassátok a számotokra leginkább megfelelő megoldást. Számos további lehetőséggel szeretnénk kedvezni azoknak, akik egyedi ötletekkel kívánják még egyedibbé tenni ezt a csodás meghívót.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel még inkább testreszabhatjátok a meghívótokat:
• az első, hogy a kínálatunkban szereplő négy különböző színű tasakon kívül, egyedi tasak elkészítésére is van lehetőség, válasszatok hozzá papírt a teljes kínálatunkból és bármelyikből örömmel csináljuk a meghívótokat.
• második ötletünk, hogy az eredeti színek, de az egyedileg rendelt tasakok esetén is van lehetőség arra, hogy a kártya színvilágát is az elképzeléseitek alapján változtassuk. Az óarany tasakban gyönyörűen mutatna egy halvány krém és sötét bronz barna színkombináció, de az ezüstöt is egészen más hangulatúvá varázsolna egy türkiz vagy barack vagy sötétkék színösszeállítás.
• harmadikként arra gondoltunk, hogy a szalag színe is kéréseitek alapján változtatható, mivel a kínálatunkban elég széles a szalagok választéka, az előző példáknál maradva, az óarany tasak pompásan mutatna sötét bronz barna szalaggal, míg az ezüstöt csodásan feldobná egy halvány barack, avagy élénk türkiz szín, illetve sötétkék.
• végül pedig arra is van lehetőség, hogy más csipkepántot szerezzünk be a meghívóhoz, a rendelhető csipkék között van keskenyebb, szélesebb, más rajzolatú díszesebb vagy éppen kevésbé rajzos mintázatú.

Amiből a meghívó készül: gyöngyházfényű papír
Az egyik legtöbbet használt papírtípus egy gyönyörű gyöngyházfényű, metálosan csillogó felületű papírcsalád, amelyben már eddig is szebbnél-szebb színek szerepeltek, de a gyártó az idén közel húsz új színnel bővítette a kínálatot, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk erről egy sok-sok illusztrációval fűszerezett, részletes ismertetőt, amelyben sorra vesszük, lefotózzuk és megpróbáljuk „elmesélni”, hogy milyenek is ezek a csodás papírok.
A témáról írt részletes cikkünket megtaláljátok blogunkban: Gyönyörű papírok és csodás borítékok címen.

Kérjetek egyedi meghívót az új papírokból 
Az új papírszínek néhány hónapja már elérhetők, de mi most bevásároltunk belőlük és a legnépszerűbb XAE formátumban, csodás új borítéksorozatot készítettünk, amelyet mostantól raktárról tudtok rendelni. Az új színek 120 gr-os papír vastagságban – ebből csináltuk a borítékokat – és 300 gr-os karton vastagságban is elérhetők, így egyedi megrendelés alapján bármilyen tasakot, meghívót és számos további papírkiegészítőt tudunk belőle készíteni.

Az egyik legnépszerűbb dobozos meghívónk a Harmony White Kollekció és annak színes dobozokkal készített, továbbfejlesztett változata a Harmony White Intense Edition Kollekció,mostantól már ezekkel az új színekkel is rendelhető. Sajnos egyelőre csak egyedi megrendelés alapján, mert ilyen nagy színválasztékban nem tudunk dobozokat stancolni és raktározni, de ha beleszerettek valamelyik színbe, akkor nincs akadálya.

De nem csak a Harmony White meghívókat készítjük ebből a különleges papírból, hanem számos más kollekciót is, ezért szeretnénk egy rövid listába foglalni, hogy mely meghívóknál van lehetőség ezeket a papírokat választani:
Casual Elegance Kollekcióhoz színes tasakokat stancoltunk ki és a bele kerülő kártya is e gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér és fehérarany színeiből készül.
Lemonade Kissing Pearl Edition kollekciót gyöngyfehér papírra nyomtatjuk de az új színválaszték pasztell árnyalataival elképesztő színvariációkat állíthattok össze.
Natural Dream Pearl Edition kollekcióban duplázhattok is: kérhetitek a tasakot bármelyik új kartonból készítve és választhatjátok valamelyik halvány árnyaltot a nyomtatott kártyához, mi több még a szalagdíszítés színével is összhangba hozható a színösszeállítás.
Hasonló a helyzet a Pearl and Lace meghívó kollekcióval, amelyiknél a tasak és a beragasztott kártya papírja is módosítható.
Romantic Vintage kollekciót eddig fehérarany kartonra nyomtattuk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
Sugarmice Pearl Edition előre elkészített hátoldalait arany fólianyomással díszítettük fehérarany és púder színű kartonon, az előoldal pedig szintén fehérarany, illetve gyöngyfehér volt, gondoljátok újra bátran a színösszeállítást.
Sugarmice # Pearl Edition kollekciót eddig gyöngyfehér kartonra nyomtattuk, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.

Sajnos az új színek megjelenésével egyidejűleg néhány korábbi szín gyártását meg is szüntették, de az általunk legjobbnak ítélt színekből mi azért készítettünk még borítékot, így a készlet erejéig ezekből is választhattok, amelynek köszönhetően eddig soha nem látott színválasztékból csemegézhettek. Fontos viszont, hogy bármelyik színt választjátok is, mindenképpen érdeklődjetek, hogy rendelhető-e még!

A Pearl and Lace csipkés esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a 3in1 poháralátét, amely egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már extravagáns hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak – burgundi és ezüst változat
»» grafikai díj 7000 Ft
»» tasak+kártya: 480 Ft
»» díszítő csipkepánt: 150 Ft
»» szatén szalagos átkötés: 110 Ft

AKCIÓ DIY verzióra
»» grafikai díj 6000 Ft
 tasak+kártya + csipkepánt + szalag: 740 Ft helyett 540 Ft

Árak – óarany és púder változat
»» tasak+kártya: 560 Ft
»» díszítő csipkepánt: 150 Ft
»» szatén szalagos átkötés: 100 Ft

AKCIÓ DIY verzióra
»» grafikai díj 6000 Ft
 tasak+kártya + csipkepánt + szalag: 820 Ft helyett 620 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Rendelési kódok:
óarany_PAL17-591
burgundi_PAL17-592
púder_PAL17-593
ezüst_PAL17-594

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek