Harmony White Collection- esküvői meghívó
Harmony White Collection- esküvői meghívó
Harmony White Collection- esküvői meghívó
Harmony White Collection- esküvői meghívó
Harmony White Collection- esküvői meghívó
   

Harmony White Collection- esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 5 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm

Árak
»» meghívó: 1095 Ft
»» DIY akciós ár: 695 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!
»» díszítő betétlap: 80 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12  000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok
gyöngy_HW14-141
óarany_HW15-191
fehérezüst_HW16-261
ezüst_HW16-262
kávébarna_HW16-263

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A dobozos esküvői meghívó igazi különlegesség

Ez az esküvői meghívó  finom aranycsillogású, gyöngyházfényű kartonból készült lapos dobozka, amelynek tetejére egy „Meghívó” feliratú kártyát ragasztunk, de akár a pár neve is rákerülhet. A dobozkában egy hajtott kártya kapott helyet, amelynek elejére egy másik kártyát, valamint a hajtott füleknél egy kis lezárócímkét ragasztunk.

A különböző színű dobozokat és meghívó papírokat ízlésed szerint, szabadon variálhatod, így lesz egyedi az esküvői meghívó

A csodaszép papírra egyszerű és elegáns fekete szöveget nyomtatunk, így egy teljesen letisztult, „royal wedding” stílusú esküvői meghívót kapunk, ami mégis kicsit extravagáns a dobozos kiszerelésének és a fekete-fehér színkombinációnak köszönhetően. A dobozka további díszítő elemekkel is kiegészíthető: a doboz aljába, a meghívó alá kerülhet egy fekete díszítő alap, amely eltakarja a ragasztáshoz használt füleket, továbbá beragaszthatunk alá egy szalagot, amely a díszítésen túl a meghívó kivételét is elősegíti. A meghívó speciális DIY konstrukcióban is rendelhető, továbbá új színkombinációval bővítettük a kollekciót: óarany dobozban, elefántcsont színű kártyával is kínáljuk.

E kollekció kistestvére a Harmony White Intense Edition három új, kifejezetten élénk színekből készült változatait tartalmazza, hogy azok számára is alternatívát kínáljunk, akiknek megtetszik ez a különleges dobozos megoldás, de örömmel látják egy picit élénkebb, vagányabb színekben is.

És akkor a meghívó áráról…

Ezt a meghívót sokan imádják, hiszen egy igazán exkluzív és különleges esküvői meghívó, sőt kifejezetten prémium, mind az alapanyagok, a kivitelezés és a grafika tekintetében is. Ennek a kompromisszum mentes koncepciónak viszont meg is van az ára, a többi meghívónkhoz és az átlagárakhoz képest is ez egy kifejezetten költséges darabnak számít. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ez nem azért van, mert mi sokat akarunk keresni rajta, hanem a már hosszan sorolt extrák teszik ezt a meghívót drágábbá a többinél. Cserébe viszont egy tényleg különleges és exkluzív esküvői meghívót kaphattok, amitől garantáltan minden vendég el fog ájulni. Ez a meghívó nem fog szembe jönni az utcán és bárki veszi a kezébe, azonnal tudni fogja, hogy nem a sarki „déembe” ugrottatok le érte, hanem egy gondosan kiválasztott, alaposan megkonstruált és átgondolt, minden részletében különleges meghívó, épp mint amilyenek Ti magatok is vagytok!
Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt e meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 18 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.
Ezt a dobozos meghívót mi is nagyon szeretjük, és örülnénk, ha Ti is sokan szeretnétek, ezért kifejezetten a DIY, azaz „Csináld magad” konstrukciót ajánljuk, hiszen így alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt készülhetnek el a meghívók.
Természetesen továbbra is örömmel vállaljuk a teljes elkészítést is.

DIY – Csináld magad! konstrukció, ha szeretnétek Ti magatok készíteni a meghívót

A meghívó saját kezűleg történő összeállítása nem igényel semmilyen speciális szaktudást vagy ismeretet, persze egy normál kézügyességre azért szükség van. Kell még hozzá viszonylag sok hely, mert az egyes készítési fázisok közben és után préselődnie és száradnia kell a meghívó darabjainak és ezekkel egy időben, párhuzamosan készülnek a további darabok. De amire főként szükség van, az az idő: igaz, hogy az első néhány darab elkészítése után, valamennyire bele lehet jönni és ha kezdetben picit lassabban, precízebben kell is dolgozni, könnyen be lehet gyakorolni a különböző fázisokat és egyre biztosabb kézzel lehet készíteni. Egy bizonyos tempón túl azonban nem lehet gyorsítani a folyamatot, még az esetleges minőségi romlás mellett sem, mert a ragasztó nem fog hamarabb megszáradni, a papír nem fogja magát gyorsabban „kirúgni”, tehát e meghívó készítési ideje annyi, amennyi.
Természetesen minden segítséget megadunk ha vállalkoztok a dobozok elkészítésére, megmutatjuk, elmagyarázzuk, sőt ha szükséges, telefonos segítséget is szívesen adunk, ha menet közben esetleg elbizonytalanodnátok. Továbbá minden alkalommal elmondjuk, hogy ha esetleg még sem menne a dolog, mert mondjuk az első öt példányt zsinórban elrontanátok és az derülne ki, hogy ez mégsem fog menni, akkor nyugodtan vissza hozhatjátok és mi szívesen elkészítjük. Fontos megjegyeznünk, hogy ez utóbbira még soha sem volt példa, mindenkinek sikerült probléma nélkül elkészíteni a meghívót, sőt sokan arról számoltak be, hogy nem is volt olyan vészes, mint ahogy az elején azt gondolták, mi több, kifejezetten megszerették a dobozkészítést!

Csináld magad! – Lépésről lépésre, készítsd el a meghívódat!

Szeretnénk pontról-pontra leírni, hogy mi is a feladat, és hogyan kell elkészíteni a teljes meghívót:
1. A meghívó kártyát és a rá ragasztandó záró címkét természetesen kinyomtatjuk és kivágjuk, valamint a meghívó tartalmazza a hajtó éleket, ún. biegeket, amelyek mentén gyorsan, könnyen, pontosan és szépen meg lehet hajtogatni a meghívókat, ez az első lépés.
2. A zárócímke felragasztásához érdemes egy egyszerű sablont készíteni, de szabad kézzel is elkészíthető. A zárócímke ragasztása és a kártya hajtogatása után érdemes egy éjszakán át préselni.
3. Először a doboz tetejére érdemes ráragasztani a díszítő címkét, amihez szintén érdemes egy sablont készíteni, de akár egy egyszerű „távtartó” csík használatával is könnyen elkészíthető. Ennek a ragasztás után szintén préselődnie kell.
4. Miután a címke ragasztása rendesen kiszáradt és a doboztető kirúgta magát, meg lehet hajtogatni az oldalait és a négy kis ragasztó fülecskét, majd következhet a doboz alsó része.
5. A doboz aljának hajtogatása némileg bonyolultabb a tetejénél, mivel az alsó rész dupla falú, így oldalanként három hajtás szükséges plusz a ragasztó füleké.
6. Az összes hajtogatás után következhet a ragasztás, először az alsó részt, azután a felső részt érdemes a ragasztóval lekenni, majd összeragasztani. E lépés gyorsítható ha valamilyen speciális ragasztástechnikát használtok, pl. két oldalas ragasztó szalagot, esetleg dekorációhoz használt ragasztópisztolyos megoldást. Ugyanakkor ha ezek nem állnak rendelkezésre, akkor a teljes meghívó, tehát az összes ragasztás elvégezhető egyetlen ragasztóval, ami lehet bármilyen papír- vagy hobby ragasztó.
7. Az alsó és felső elemek ragasztása után a dobozt össze kell illeszteni, hogy együtt száradjanak ki, így szebben fognak passzolni egymáshoz az elemek. A dobozokat maximum 10 darabonként egymásra stócolva kevesebb helyet foglal, de fontos, hogy a környezet ne legyen se túl meleg, sem pedig túl párás. Tehát ne tegyétek radiátor vagy fürdőszoba közelébe.
8. Végül ha a kártyák lepréselődtek és a dobozok is kiszáradtak, akkor már csak bele kell helyezni a meghívót.
9. Opcionálisan kérhető extra a doboz aljára, a belsejébe ragasztható díszítő betétlap, szakmai kifejezéssel élve fenéklemez, ami a ragasztófüleket hivatott eltakarni, így a doboz is elegánsabb, valamint a betétlap színének kreatív megválasztásával még inkább gazdagíthatjuk az esztétikai értéket is. A betétlapot egyébként jó szívvel ajánljuk, ugyanakkor a fotósorozathoz készített mintadarabokba nem tettünk, hogy el tudjátok dönteni, zavar-e benneteket a ragasztófülek látványa.
10. Szintén opcionálisan kérhető a szalag fülecske, amelynek funkciója a betétlaphoz hasonlóan kettős: díszíti is a meghívót, egyúttal megkönnyíti a kártya kiemelését a dobozból.

update’16: ez a meghívónk az első, 2013-as megjelenése óta egyre népszerűbb és minden évben kiegészítettük, bővítettük valamivel, hogy még nagyobb választékból tudjanak a párok rendelni. A 2016-os kollekcióban minden eddiginél több új opciót vezettünk be:
• a választható színű doboz kínálatot három új színnel bővítettük: egy rendkívül visszafogott és elegáns fehér ezüst, aminek színe megegyezik a gyöngyével, csak míg az aranyos fényben játszik, ennek hűvös ezüstös csillogása van. A középtónusú ezüst önmagában nagyon elegáns, de pl. rózsaszín vagy türkiz, esetleg sárga elemekkel kombinálva kifejezetten fiatalos, divatos hangulat is kialakítható. Végül a harmadik szín egy egészen sötét, feketés-kávébarnás szín, aminek az egyik extra különlegessége, hogy az eltérő fényviszonyok között más-más felületi fényben jelenik meg: egy hidegebb neonfényben egész sötét antracit szürkének látszik, míg melegebb sárgás fényben sötét bronzos kávébarna színe van.
• az új színek kapcsán a korábbi klasszikus tipográfia is kiegészítésre szorult, ezért a tipográfia tekintetében immár két megoldás választható: az eredeti Classis megoldás elegáns, talpas szövegbetűvel szedve, míg a modern Contemporary egy minimalista betűtípussal készült.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű dobozt, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és szívesen elkészítjük belőle
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

Nálunk minden lehetséges!

Tetszik ez az esküvői meghívó ,de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el a meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, betűtípussal és tipográfiával. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel megvalósítjuk!

A Harmony White esküvői meghívó családhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már extravagáns hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Nagyon elegáns megoldás az egy lapos, két oldalas menükártya, amelyből minden terítékhez kerül egy, így a dekoráció szerves részét képezi.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Harmony White esküvői meghívó kollekcióhoz egyedi emlékkönyv borítókat is terveztünk már. Egy letisztult és elegáns tipográfiával díszített emlékkönyv minden további díszítés nélkül is csodálatos lehet.

Amiből a meghívó készül: gyöngyházfényű papír
Az egyik legtöbbet használt papírtípus egy gyönyörű gyöngyházfényű, metálosan csillogó felületű papírcsalád, amelyben már eddig is szebbnél-szebb színek szerepeltek, de a gyártó az idén közel húsz új színnel bővítette a kínálatot, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk erről egy sok-sok illusztrációval fűszerezett, részletes ismertetőt, amelyben sorra vesszük, lefotózzuk és megpróbáljuk „elmesélni”, hogy milyenek is ezek a csodás papírok.
A témáról írt részletes cikkünket megtaláljátok blogunkban: Gyönyörű papírok és csodás borítékok címen.

Kérjetek egyedi meghívót az új papírokból 
Az új papírszínek néhány hónapja már elérhetők, de mi most bevásároltunk belőlük és a legnépszerűbb XAE formátumban, csodás új borítéksorozatot készítettünk, amelyet mostantól raktárról tudtok rendelni. Az új színek 120 gr-os papír vastagságban – ebből csináltuk a borítékokat – és 300 gr-os karton vastagságban is elérhetők, így egyedi megrendelés alapján bármilyen tasakot, meghívót és számos további papírkiegészítőt tudunk belőle készíteni.

Az egyik legnépszerűbb dobozos meghívónk a Harmony White Kollekció és annak színes dobozokkal készített, továbbfejlesztett változata a Harmony White Intense Edition Kollekció, mostantól már ezekkel az új színekkel is rendelhető. Sajnos egyelőre csak egyedi megrendelés alapján, mert ilyen nagy színválasztékban nem tudunk dobozokat stancolni és raktározni, de ha beleszerettek valamelyik színbe, akkor nincs akadálya.

De nem csak a Harmony White meghívókat készítjük ebből a különleges papírból, hanem számos más kollekciót is, ezért szeretnénk egy rövid listába foglalni, hogy mely meghívóknál van lehetőség ezeket a papírokat választani:
A Casual Elegance Kollekcióhoz színes tasakokat stancoltunk ki és a bele kerülő kártya is e gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér és fehérarany színeiből készül.
A Cutie Couple XAE Pearl Edition kollekció borítékba ragasztott bélései készülnek ebből a papírcsaládból.
A Garden Party Pearl Edition kollekcióban eddig fehérarany és ezüst kartonokat használtunk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
A Lemonade Kissing Pearl Edition kollekciót gyöngyfehér papírra nyomtatjuk de az új színválaszték pasztell árnyalataival elképesztő színvariációkat állíthattok össze.
A Natural Dream Pearl Edition kollekcióban duplázhattok is: kérhetitek a tasakot bármelyik új kartonból készítve és választhatjátok valamelyik halvány árnyaltot a nyomtatott kártyához, mi több még a szalagdíszítés színével is összhangba hozható a színösszeállítás.
Hasonló a helyzet a Pearl and Lace meghívó kollekcióval, amelyiknél a tasak és a beragasztott kártya papírja is módosítható.
A Romantic Vintage kollekciót eddig fehérarany kartonra nyomtattuk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
A Sugarmice Pearl Edition előre elkészített hátoldalait arany fólianyomással díszítettük fehérarany és púder színű kartonon, az előoldal pedig szintén fehérarany, illetve gyöngyfehér volt, gondoljátok újra bátran a színösszeállítást.
A Sugarmice # Pearl Edition kollekciót eddig gyöngyfehér kartonra nyomtattuk, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.

Sajnos az új színek megjelenésével egyidejűleg néhány korábbi szín gyártását meg is szüntették, de az általunk legjobbnak ítélt színekből mi azért készítettünk még borítékot, így a készlet erejéig ezekből is választhattok, amelynek köszönhetően eddig soha nem látott színválasztékból csemegézhettek. Fontos viszont, hogy bármelyik színt választjátok is, mindenképpen érdeklődjetek, hogy rendelhető-e még!

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 5 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm

Árak
»» meghívó: 1095 Ft
»» DIY akciós ár: 695 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!
»» díszítő betétlap: 80 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12  000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok
gyöngy_HW14-141
óarany_HW15-191
fehérezüst_HW16-261
ezüst_HW16-262
kávébarna_HW16-263

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek