Fanyeles bélyegzők monogrammal vagy bármilyen egyedi grafikával

Kínálatunkban már régóta szerepelnek a különböző, monogramos vagy más grafikával készített pecsétek, de ezidáig csak egyedi kérés alapján készítettük őket.

Mostantól felvesszük a bélyegzőket is az állandó kínálatunkba és számos méretben, formában és tartalommal rendelhetők.
Most két bélyegzőről készítettünk egy rövid fotósorozatot, a teljes galériát megnézheted itt.

A hír megjelenése óta bővült a kínálatunk, így ennek megfelelően frissítettük a képgalériát is, a teljes sorozatot megnézhetitek itt.

A fanyeles bélyegzők formájukat tekintve alapvetően körbélyegzők vagy valamilyen arányú téglalap formájúak lehetnek. A forma és a méret kiválasztása tekintetében is a bélyegzőre kerülő mintából, grafikából érdemes kiindulni.

2016-os akciós monogram kínálatunkban számos megoldást találtok, de a fotón látható cuki párocska mintájára bármilyen grafikával vagy díszítőmotívummal el tudjuk készíteni a bélyegzőt.

Mivel a bélyegzők ára alapővetően a mérettől függ, így a bélyegzők árát minden rendelés esetében egyedileg határozzuk meg. Válasszátok ki a nektek tetsző grafikát és kérjétek egyedi ajánlatunkat!

A bélyegzőt minden esetben egy barna színű tintával feltöltött tintapárnával együtt adjuk.

Díszítsétek a meghívótokat, a borítékot, ültető- és köyzönőkártyát vagy bármely egyéb kiegészítőtöket egyedi bélyegző nyomattal!