Love In Fall Mini Collection #010
Love In Fall Mini Collection #010
Love In Fall Mini Collection #010
Love In Fall Mini Collection #010
Love In Fall Mini Collection #010
   

Love In Fall Mini Collection #010

Kizárólag online megrendelés esetén,  kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 40 db-os meghívó szett ára: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 2 480 Ft (620 Ft/db)

»» 40 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 750 Ft/db
»» + grafikai díj: 8 000 Ft 
»» 4 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 10 grafikai változat
»» további 5 alnyomat változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
loveinfall046_Midnight_LIFMC19-046
loveinfall047_Wood_LIFMC19-047
loveinfall048_Terra_LIFMC19-048
loveinfall049_Stone_LIFMC19-049
loveinfall050_Mud_LIFMC19-050

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Divatos az őszi esküvő és dekoráció – ehhez különleges őszi meghívó kollekció illik

A 2018-as szezon egyik slágere volt a Greenery meghívó Mini Kollekció, amelyet tíz egyedi grafikával, öt különböző alnyomaton variálva készítettünk el, így a teljes kínálatban összesen ötven meghívó változat szerepelt. Ennek mintájára készítettük az őszi esküvői meghívó  Love In Fall Mini kollekciónkat, amelyet kifejezetten őszi motívumokkal, barna, sárga, vörös és drapp színekkel terveztünk. Rusztikus és vintage esküvői meghívó leírás is tökéletesen illik rájuk.
A teljes Love In Fall Mini Kollekciót megnézheted itt.

Love in Fall #010

Az őszi esküvői meghívó csodás elemei vektorgrafikus virág- és levélmotívumok. Könnyen és gyorsan lehetséges a meghívó átszínezése, amivel akár egy zöld leveles, nyári színváltozat is elkészíthető. A kártya két oldalán látványos, sok izgalmas apró részletet tartalmazó virágkompozíciót rajzoltunk, amely összességében mégis diszkréten és elegáns stílusban szegélyezi a meghívót. Mivel viszonylag kevés helyet vesz el a rendelkezésre álló felületből így van lehetőség egy nagyobb méretű betűvel szedett megszólításra, középen a teljes nevetek látványos kiemelésére, valamint a dátum jól látható elhelyezésére. A szöveget letisztult modern betűtípussal szedtük, így a grafikához hasonlóan, minimalista, mégis ünnepélyes megjelenést kölcsönöz a meghívónak.

Az ősz, mint esküvői motívum

Amíg korábban a nyár volt a leginkább preferált esküvői évszak, az utóbbi néhány évben egyre népszerűbbek az őszi és ezzel őszi témájú esküvők. Az esküvői helyszínekben és a dekoráció színeiben is egyre inkább kedvelt az ősz témakör,e sok természetes alapanyaggal, dióval, almával, gesztenyével, rengeteg szárított virággal és számos további őszi motívummal lehet díszíteni az esküvőt.

Ebből az ötletből kiindulva készítettük el ezt a kifejezetten őszi színekkel és motívumokkal tervezett mini kollekciót, amelynek meghívóit persze nem kizárólag őszi időpontban megrendezett esküvőkhöz lehet csak választani. Alapvetően meleg tónusú, mediterrán színei miatt bármilyen rusztikus vagy vintage hangulatú esküvőhöz is tökéletesen passzol, a sok természetes alapanyag miatt pedig a kerti, illetve bármilyen a szabadban megrendezett party tökéletes meghívója lehet e kollekció minden darabja.

Ha tetszik nektek az őszi téma, de még nem döntöttétek el, hogy klasszikus elegáns, modern elemekkel gazdagított vintage, hagyományos rusztikus vagy éppen könnyed, bohókás hangulatot szeretnétek teremteni, akkor nézegessétek meg a teljes mini kollekciót, mert mindegyikre találtok példát és jobbnál jobb ötleteket.

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani ezzel a nagyon gazdag meghívó sorozattal, amelyben megpróbáltuk a témakört a lehető legalaposabban feldolgozni és olyan óriási választékot összeállítani, amelyben minden a téma iránt érdeklődő pár megtalálhatja a neki leginkább tetsző megoldást.

Őszi esküvői meghívók – mini kollekció

A meghívó alapját öt különböző alnyomat grafika képezi:
• Midnight: egy elegáns sötétbarna alnyomat, finoman texturált grafikával, amelynek erőteljes gesztenyebarna színe csodás kontrasztot ad az élénkebb sárgás és narancsos színekkel, de a halványabb, pasztell színekkel is tökéletes harmóniát alkot.
• Wood: egy natúr barna fa textúrájú alnyomat, amelynek halványabb tónusába kellemesen simulnak bele a lágy őszi színek, így inkább mediterrán hangulatúvá teszi az adott meghívót.
• Terra: kifejezetten meleg vöröses, bordós színei csodás hangulatot teremtenek, megidézik az elegáns és klasszikus burgundi és marsala árnyalatokat, miközben a textúrájában a föld, az ásványok és a klasszikus damaszt anyagok motívumai is megjelennek.
• Stone: a kifejezetten szürke, kevéssé texturált, egynemű háttér tökéletes alapot szolgáltat, hogy a színes és változatos grafikák még látványosabban jelenjenek meg, így a sok őszi színnel tarkítva mégis egy picit semlegesebb összhatást ad, így akkor is tökéletes választás, ha tetszik ez a színvilág, de nem akarjátok kifejezetten őszire hangolni a meghívót, vagy „túltolni” az őszi hangulatot.
• Mud: érdekes kombinációja a semlegesebb szürke és a melegebb, élénkebb vöröses-narancsos föld színeknek, a halvány foltok és a bordázott textúra egyedi és különleges hatást kölcsönöz ennek a háttér grafikának, amely elsősorban az organikus, természetes jegyeket emeli ki.

Az ötféle háttér-grafikára kerülhet a 10 különböző őszi grafikával és egyedi tipográfiával készített meghívó, amelyeket nagy gonddal úgy terveztünk meg és alakítottunk ki, hogy mind az öt háttéren jól mutassanak, így ha megtetszik bármelyik grafika, akkor a megfelelő háttérrel finomhangolva biztosan illeszkedik majd az elképzelésetekhez.

A 10 különböző grafika persze nem csak az ábrázolt virágokban és más őszi motívumokban különbözik, hanem azok elrendezése, a hozzá illő tipográfia és az azzal való kölcsönhatása, mind nagyon-nagyon különböző és egyedi hangulatot teremt:

• Love in Fall #001: A meghívó központi eleme a kézi kalligráfiához hasonlító, elegáns, vékony metszésű betűtípussal írt, nagy méretben elhelyezett név kiemelés, amely alatt diszkréten jelenik meg a klasszikus, talpas betűvel szedett dátum sor, így látványos fejlécet képezve a meghívón. Az alsó sávot, valamint a kártya két oldalát szépen díszíti az egészen halvány, szinte fehér színekkel festett leveles-virágos grafika, amely tökéletesen keretezi a szöveget, egyben kiemeli a felső név blokkot. A klasszikus, középre zárt szövegben jól látható a dátum és a helyszín, illetve a visszajelzésre vonatkozó információk, amelyek helyett természetesen bármi mást is ki lehet emelni. Mind az öt variáció nagyon szép, de talán a Wood és a Mud háttereken mutat ez a grafika a legszebben.

• Love in Fall #002: A majdnem teljesen ovális rajzolatú koszorú grafika felül nyitott, így pont oda vonzza a tekintet, ahol a teljes nevetek szerepel, egy, az alnyomatban ötletesen és látványosan megjelenő & szimbólummal összekötve. A festett grafikában izgalmas részletekkel kötöttük össze a nyarat idéző. még zöldes leveleket és halvány rózsaszínes virágokat, valamint a már finoman sárguló és barnába hajló leveleket, amit csak még izgalmasabbá tesz a már-már a telet idéző, kora-őszi piros bogyós gyümölcsök megjelenése. Az alapvetően vadvirágos és erdei növényes motívumok pedig még inkább természetközelivé teszik a meghívó összhatását, valamint rengeteg ötletet és lehetőséget szolgáltatnak a későbbi, az esküvői dekorációban történő megjelenítésükhöz. A piros bogyós gyümölcsök miatt talán a Terra változatban mutat a legszebben, de a halvány drappos színek tökéletesen harmonizálnak a Mud változattal is.

• Love in Fall #003: Ebben a változatban egy picit kevesebb a grafikai elem, így több hely marad a szövegnek, a meghívó fő részében is lehetőség van egy hosszabb szöveget elhelyezni, de grafika elrendezéséből és a speciális két hasábos tördelésből adódóan egy külön program blokk elhelyezésére is lehetőség nyílik. Ennek köszönhetően a fő szövegtől elválasztva, jól láthatóan, de mégis a meghívó szöveget a központba helyezve jelenik meg a programsor, ami által egy érdekes és különleges asszimmetriát is kap a meghívó. A grafikai motívumok visszafogottak, csak néhány hosszúkás levél és bogyós növény jelenik meg, azok viszont élénk sárga és narancs színekben pompáznak, így izgalmasan színesítik és oldják fel a tipográfiát. A Midnight változat elegánsabb, de talán a Mud változat színes, foltos alnyomatával harmonizál a grafika a legszebben.

• Love in Fall #004: Egyszerűbb, játékosabb grafika és klasszikus, középre zárt tördelés adja ennek a változatnak a jellegzetes sajátosságát. A hagyományos és ünnepélyes tördelést csak a nevetek nagy méretű, kalligrafikus betűvel írott kiemelése töri meg. A színes levélfüzérek pedig könnyed és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a meghívónak.

• Love in Fall #005: Egy igazán elegáns és klasszikus grafikai ötletet dolgoztunk fel, egy művészi, rézkarc szerű terülőminta-grafikát rajzoltunk, amely sok apró részletet, virágokat, leveleket tartalmaz, a kártya közepén egy ikonokat idéző, kör ablakos kiemelés töri meg a mintát és szolgáltat helyet a szövegnek. A hasáb tetején a nevetekkel és monogramotokkal készített logó díszíti a kártyát, alatta a szöveget klasszikus középtengelyes tördelésben, a dátumot jól kiemelve helyeztük el. A legizgalmasabb összeállítás a Stone színváltozat, ahol a sötét szürkés alnyomaton, aranyozásos hatással jelenik meg a grafika, így együtt elegáns, decens összhatást kelt.

• Love in Fall #006: Több másik, a mini kollekcióban szereplő grafikától eltérően ezt vektorgrafikus virág- és levélmotívumokból alkottuk meg, aminek köszönhetően könnyen és gyorsan lehetséges a grafika átszínezése, amennyiben az öt már meglévő változattól eltérő színösszeállítást szeretnétek. Az egyes alnyomat grafikákhoz illő, többféle színváltozatban készítettük el a virágos motívumot, így nagyon izgalmas a szürke Stone alapon az enyhén lilás, levendulás árnyalat vagy a Mud változat füstszürke megoldása. A két oldalon felfelé futó motívumok és az elegáns középre zárt tördelés, klasszikus, harmonikus megjelenést kölcsönöznek a meghívónak. A kártya tetején a nevetek nagy méretű kiemelése teszi egyedivé a meghívót, viszonylag sok hely áll rendelkezésre a meghívó szövegének megjelenítésére, amiben a dátumot is jól láthatóan kiemeltük, valamint egy több hasábba rendezett, jól átlátható program blokkot is elhelyeztünk a lap alján. Bár a grafikában van egy pici bohókás jelleg, összességében mégis nagyon elegáns és ünnepélyes ez a meghívó.

• Love in Fall #007: Ebben a változatban csupa látványos és modern megoldást és ötletet alkalmaztunk: a két ellentétes sarokban elhelyezett, kézzel festett, gyönyörű virágkompozíció, élénk és izgalmas hangulatot kölcsönöz a meghívónak, a sok apró részlet, a többféle levél és virág rendkívül izgalmassá és vibrálóvá teszi ezt a meghívót. A tipográfiát hasonló változatossággal terveztük meg, az egyes sorok többféle írott betűvel való kiemelése jól tagolja a szöveget és különíti el az egyes tartalmi egységeket, miközben a grafikához hasonló változatossága díszíti is a szöveget. Középen a nevetek nagy méretű, modern betűtípussal való kiemelése igazán látványos és így a kártya központi elemévé válik, alatta pedig marad még hely a dátum, a helyszín és a visszajelzés, vagy kérésetek alapján bármilyen más tartalom megjelenítésére.

• Love in Fall #008: Olyan sok elegáns és rusztikus, valódi klasszikus esküvői meghívót terveztünk e mini kollekcióba, hogy úgy gondoltuk, egy grafika erejéig megengedünk egy pici játékosságot, néhány mókás megoldást. Ezért készítettünk egy képeskönyvbe illően aranyos, cuki baglyos, lampionos grafikát sok apró őszi motívummal, levelekkel gombával és egy nagy tökkel. Ez utóbbi motívum egyébként elképesztően jól tud mutatni egy őszi esküvői dekorációban, készítettünk már hasonlót a Füvészkert Mini Kollekcióban, amiről fantasztikus fotókat találtok a linken. Az egyedülálló grafikán túl egyébként az egyedi tipográfiai megoldások szerelmeseinek ajánljuk ezt a meghívót, amely nem csak szakmailag izgalmas, de garantáltan elbűvöl minden erre fogékony nézőt. A szöveg egyes sorai parádés változatossággal követik egymást, amelynek lényege és érdemes, hogy a sok különböző betűtípus és szín mégis harmonikus egésszé áll össze. Extravagáns, mégis ízléses, valódi különlegesség. Kínálatunkban egyébként szerepel már egy baglyos meghívó, nézzétek meg azt is: Owl Wedding Collection

• Love in Fall #009: A játékos és mókás baglyos változat ellenpontozásaként terveztük meg ezt az igazán klasszikus és elegáns, mondhatni letisztult grafikát. Egy vékony belső keretben helyeztük el a szöveget, amit kellemes virágmotívumokkal és levélkompozícióval díszítettünk. A szöveg tördelése is a klasszikus hagyományokat követi, elegáns talpas típussal tördeltük a meghívót, végig csupa nagybetűvel, látványosan kiemeltük a neveteket egy elegáns, kalligrafikus betűtípussal, valamint a dátumot is jól látható módon helyeztük el a szövegben. Az öt színváltozatból talán a szürke Stone alnyomaton mutat ez a grafika a legszebben, bár ezen a legkevésbé őszi hangulatú, így viszont egy nem őszi esküvőhöz is csodás meghívó lehet.

• Love in Fall #010: Az utolsó meghívót szintén vektorgrafikus virág- és levélmotívumokból állítottuk össze, így könnyen és gyorsan lehetséges az átszínezés, amivel akár egy zöld leveles, nyári színváltozat is elkészíthető. A kártya két oldalán látványos, sok izgalmas apró részletet tartalmazó virágkompozíciót rajzoltunk, amely összességében mégis diszkréten és elegáns stílusban szegélyezi a meghívót. Mivel viszonylag kevés helyet vesz el a rendelkezésre álló felületből így van lehetőség egy nagyobb méretű betűvel szedett megszólításra, középen a teljes nevetek látványos kiemelésére, valamint a dátum jól látható elhelyezésére. A szöveget letisztult modern betűtípussal szedtük, így a grafikához hasonlóan, minimalista, mégis ünnepélyes megjelenést kölcsönöz a meghívónak.

Egy jó meghívóhoz különleges papír dukál

A meghívót 300 gr-os, halvány krém színű és natúr felületű prémium kartonra nyomtatjuk, de lehet egyedi kérésetek: a kínálatunkban szereplő bármelyik papírt választhatjátok. Ünnepélyesebb hangulathoz aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírt választhattok, a piros és rózsaszín grafikák nagyon jól mutathatnak egy púder színű papíron, de lényegében mindegyik grafikához tökéletesen passzol egy strukturált felületű kreatív papír vagy egy törtfehér, minőségi öko-papír.

Gyöngyházfényű papírok – igazán elegáns és különleges esküvői meghívó alapanyaga

• Gyöngy fehér – Ice Gold: alapvetően fehér, de aranyosan csillogó felületű (az Ice Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Fehérarany – White Gold: alapvetően ekrü színű és aranyosan csillogó felületű  (a White Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Pink Quartz: a legvilágosabb árnyalatú, pasztell rózsaszínű papír, amelynek speciális fémes jellege, enyhén hideg hangulatot kölcsönöz a papírnak, vidám és fiatalos szín
• Korall: nyárias barackvirág szín, enyhén aranyos fénnyel, vidám és fiatalos papír
• Púder: az előzőknél néhány árnyalattal sötétebb, valóban „koszos”, tompább fényű, púder-szerű szín, nagyon elegáns papír
• Rosegold: az előzőknél egy-két árnyalattal sötétebb, de a púdernél világosabb, egy fokkal sárgásabb és valamivel élénkebb, színesebb, összességében inkább tompa fényű, elegáns papír
• Champagne: középtónusú, kellemes krém színű, nem kifejezetten sárgás, inkább drappba hajló, picit tompa, komolyabb hangulatú szín 

Sajnos nem könnyű ezeket a speciális színeket leírni, sőt még fotózni sem lehet őket igazán. Tekintve, hogy a gyöngyházfényű felület reflektál a környezeti színekre, illetve a fényerő és színhőmérséklet tekintetében másként veri vissza azokat, így a különböző fényviszonyok között egészen más színűnek lehet látni ugyanazt a papírt. Az anyagában színezett papírok kiválasztásához ezért azt ajánljuk elsősorban, hogy látogassátok meg a bemutatótermünket, ahol élőben is megnézhetitek a kérdéses színeket. Amennyiben erre nem volna lehetőségetek, akkor kérjétek segítségünket és hagyatkozzatok a tapasztalatainkra és ízlésünkre – mindenképpen szólunk ha úgy gondoljuk, hogy egy adott grafikához kevésbé illő papírt választottatok, illetve javaslatot teszünk, hogy szerintünk melyik lenne a leginkább megfelelő.

Egy kerti esküvőhöz öko-papíros meghívó illik

• Corn: tört fehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találtok róla egy közeli képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, ami már egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályva jellegű, de picit sárgásabb érzettel, itt találtok róla egy szép képet
• Oyster: halvány sárgás színű, enyhén kagylóhéj jellegű melegebb árnyalattal, amiről ezen a linken találtok egy szép fotót
• Sand: sárgás-drappos színű papír, kevésbé élénk, inkább tompább színben, itt tudtok róla egy képet nézni 
• Smoke: halvány szürkés színű, textúrájában sötétebb rostokkal, itt találtok róla képet

Öko-papíros kínálatunk folyamatosan bővül, közöttük több olyan is megtalálható, amelyet bár ismerünk, de valamilyen jellegzetessége miatt nem tartunk az állandó kínálatunkban, mert olyan speciális igények és ötletek kielégítésére alkalmas „csak” ami miatt nem érdemes raktároznunk. De egyedi igényeitek és ötleteitek alapján szívesen ajánlunk extra papírokat, keressetek bennünket bátran!

Ha egy igazán organikus esküvői meghívót szeretnétek, válasszatok strukturált felületű kreatív papírjainkból

Különböző mintázatú, felületében strukturált, ún. kreatív papírok óriási választékban hozzáférhetők, az általunk legérdekesebbnek tartott papírokat általában fel is használjuk valamelyik új meghívó kollekciónkhoz. Az évek során azonban azt tapasztaltuk, hogy ebből az igen nagy választékból jellemzően négy-öt olyan felület van, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, míg a többi inkább olyan speciális textúra, amely a különlegesebb, egyedi ízlésvilágú párokat érinti csak meg. Ennek megfelelően inkább ezeket a már jól bevált papírfajtákat ajánljuk a menükártyák nyomtatáshoz is, de nyitottak vagyunk, hogy egyedi igényeitek alapján speciális papírokat javasoljunk és használjunk, hogy számotokra minden részletében egyedi és különleges papírtermékek készülhessenek!

• Tradition: merített papír hatású, natúr bőr felületet idéző elegáns és klasszikus textúra, amiről ezen a linken találtok egy képet
• Dot: pontszerűen strukturált, kifejezetten modern hatású papír, amiről itt találtok egy szép fotót
• Linear: bordázott, erősen barázdált felületű elegáns papír, amiről ezen a linken látható közeli fotó 
• Design: apró egyenes vonalú barázdákkal, ún. tűprégelésű felület, ami nagy nyomtatott felületek esetén mutat a legjobban, ezen a linken találtok róla képet 
• Prisma: ún. kalapácsolt, egyenetlen felületű speciális papír, amiről itt találtok egy szép, közeli fotót

A felsorolt felületek általában több árnyalatban is kérhetők, de fajtánként változnak, így mindenképpen szükséges egyeztetnünk, hogy melyik típusból, milyen színek érhetők el az alábbi árnyalatok közül: ragyogó fehér, natúr fehér, tört fehér, halvány krém és pezsgő, stb.
Ahogy a bekezdés elején már említettük, ennél lényegesen nagyobb választékot tartunk, viszont az egyes papírfajták nem kizárólag felületükben és esztétikájukban eltérőek, hanem a rendelhető színváltozat, beszerzési lehetőségek és persze az ár tekintetében is jelentős eltérések lehetnek, ezért ha ilyen jellegű papírt szeretnétek, mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat.

Ha igazán különleges és egyedi meghívót szeretnétek, kérjétek prémium papírjainkra

Kínálatunkban számtalan különleges felületű, egyedi színű vagy egyéb olyan látványos tulajdonsággal bíró papír található, amelyeket jellemzően meghívókhoz és tasakokhoz szoktunk csak használni, leginkább a meglehetősen magas áruk miatt. Ezért bátran ajánljuk minden kedves ügyfelünknek, hogy válogassanak a honlapunkon vagy még inkább jöjjenek el a bemutatótermünkbe, hogy bemutathassuk teljes papírválasztékunkat.
A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni néhány igazán különleges papírt:

• Heidi 330 gr: Kitty és Marci egyedi meghívója igazi különlegesség ezen az abszolút luxus kategóriás papíron
• Mohawk 350 gr: Zsuzsiék két rétegben kasírozott, mindkét oldalán aranyozott menükártyája csodásan mutat egy textilhatású prémium papíron 

Az egyedi papírválasztással kapcsolatban szívesen adunk tanácsot és teszünk javaslatokat, figyelembe véve a kéréseiteket, az esküvő hangulatát és a dekorációt, de e különleges papírok ára valamivel magasabb a normál kartonhoz képest, ezért választásotok alapján, minden esetben egyedi árat kalkulálunk.

A különböző grafikák eltérő színei miatt más-más borítékot javaslunk: egy minőségi hófehér vagy halvány krém színű borítékkal biztosan nem tudtok hibázni, de prémium színes borítékjaink között is számos különleges megoldást találtok, valamint a kínálat folyamatosan bővül, így egy-egy grafikához akár több különböző színű és papírból készült boríték is jól passzolhat.

A Pimpernelnél minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó de szeretnétek teljesen egyedivé varázsolni? Válasszátok az Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseitek alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathattok lényegében mindenen: kérhetitek más papírból, más színekkel, tipográfiával és az eredetitől eltérő formátumra, elrendezésre is van lehetőség, sőt akár egyedi grafikákat is rajzolhatunk nektek. Az egylapos egyoldalas meghívók esetén gyakran felmerül, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, ha több szöveget, programsort, stb. szeretnétek a meghívóba, két oldalán nyomtatott vagy akár hajtott változatban is elkészíthető. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívótokat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!

Felsorolni sem tudnánk, hogy hány további ötlettel tudnánk még gazdagítani a Love in Fall Mini Kollekció darabjait:

• egy arany fólianyomással kiegészített meghívó minden esetben hihetetlen magasságokba képes emelni az adott grafikát, a rengeteg változatos grafika és tipográfiai ötlet kínálja magát az aranyozás számtalan kreatív felhasználására.

• különböző színű kartonokból készíthetünk egy egyszerű kasírozott, két rétegű változatot, de lehet egy elegáns bordürös hátlapot is csinálni belőle, valamint a kínálatunkban szereplő különböző tasakok és egyéb stancolt, formára vágott megoldások is rengeteg lehetőséget rejtenek.

• gondolkodhattok számtalan apró kiegészítőben: díszítő pánt, címke, szalagos, zsinóros átkötés, kísérő kártyák, RSVP, egyedi boríték és még sorolhatnánk.

Tényleg csak a képzelet szabhat határt és Ti magatok, mert bármit szívesen elkészítünk amit szeretnétek!

Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük megvalósítjuk!

Szeretnénk még néhány izgalmas újdonságot bemutatni, amikkel még különlegesebbé tehető a meghívó
Pecsétek és bélyegzők: egy klassz monogramból készíthetünk nektek pecsétet vagy bélyegzőt, amivel díszíthetitek a borítékot és később az esküvői kiegészítőket is
Borítékzáró matricák: apró különlegesség ami nem csak praktikus, de egyedi díszítésként is kiváló
Térképgrafikák: igazi különlegesség ha az esküvői helyszíneket egyedi, a meghívóhoz tökéletesen illeszkedő grafikával készítjük el

További esküvői meghívó ötletek és ajánlások

Kínálatunkban több hasonló hangulatú és kifejezetten őszi meghívó is szerepel, köztük számos egyedi és különleges megoldással, így, ha tetszik ez a téma, érdemes ezeket is megnézegetnetek:
Beauty Flower # 07 Collection – Fall Edition
Beauty Flower # 07 Collection – A kollekció eredeti változatát natúr barna kraft papíros kivitelezésben készítjük, négy különböző grafikával, amelyek mindegyike jól passzolhat egy őszi dizájnhoz
Bay Leaf Collection – Mediterran Edition
Bohemian Beauty Collection
Caramel Smoothie Collection – Colored Edition 
Tree of Love Collection – Autumn Edition
A Tree of Love meghívó család majd minden változata jól passzolhat az őszi tematikához 
Delicate Botanicals Collection
Lovingly Letters Mini Collection #06-#10
Midnight Orchid Collection – Kraft Edition
Natural Dream Collection – Kraft Edition
Remember Me Collection – Kraft Edition
Sugarmice Collection – Kraft Edition

A Love in Fall Mini kollekcióhoz is számtalan kiegészítő rendelhető
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek mindegyik Love in Fall Mini meghívó garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Kizárólag online megrendelés esetén,  kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 40 db-os meghívó szett ára: 29 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + grafikai díj) 
»» további példányok 4 db-os csomagban: 2 480 Ft (620 Ft/db)

»» 40 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára: 750 Ft/db
»» + grafikai díj: 8 000 Ft 
»» 4 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 10 grafikai változat
»» további 5 alnyomat változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
loveinfall046_Midnight_LIFMC19-046
loveinfall047_Wood_LIFMC19-047
loveinfall048_Terra_LIFMC19-048
loveinfall049_Stone_LIFMC19-049
loveinfall050_Mud_LIFMC19-050

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek