Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
Beauty Flower #07 Collection Fall Edition
  

Beauty Flower #07 Collection Fall Edition

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os szett: 32 900 Ft   –  DIY változat:  24 500 Ft
»» (grafikai díj – meghívó tasak –  kártya + csipke + zsinór) 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára  850 Ft/db –  DIY változat:  650 Ft/db
»» + grafikai díj –
»» 6 db-os csomagokban rendelhető –

»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat

Technikai paraméterek
»» 4 tasak szín
»» 8 grafikai változat
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
01OkkerGraf1_BFFE19_101
02CsokiGraf2_BFFE19_102
03CsokiGraf3_BFFE19_103
04VörösGraf4_BFFE19_104
05VörösGraf5_BFFE19_105
06KávébarnaGraf6_BFFE19_106
07KávébarnaGraf7_BFFE19_107
08KávébarnaGraf8_BFFE19_108

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Évek óta az egyik legsikeresebb esküvői meghívó kollekció, kedvezményes DIY meghívó konstrukcióban

A Beauty Flower #07 esküvői meghívó kollekció évek óta szerepel már a kínálatunkban és különleges sikerére való tekintettel évről-évre újabb megoldásokkal bővítjük,  hogy a DIY meghívó palettán még több extra opciót ajánlhassunk és további egyedi ötleteket valósítsunk meg.

A 2018-as évadra elkészítettük a meghívó egy vadonatúj, fehér tasakkal és három színes, modern grafikával tervezett változatát, ez lett a Beauty Flower #07 – White Edition.

2019-ben pedig – az évad egyik sláger esküvő-tematikájához igazodón – egy őszi esküvői meghívó sorozatot is terveztünk, amiben négy különböző színű tasakot és összesen 8 grafikai változatot kínálunk, ráadásul ezeket szabadon kombinálhatjátok, így még több variációt hozhattok létre.

Az őszi tematikához kapcsolódóan érdemes megnéznetek két további esküvői meghívó újdonságunkat:
A Love In Fall Mini Kollekcióban 10 különböző őszi meghívó grafikát kombináltunk öt eltérő alnyomattal, így összesen 50 változatból választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző meghívót.
Az Autumn Series pedig egy olyan új esküvői meghívó válogatásunk, amelyben kifejezetten az őszi hangulatú meghívókat gyűjtöttük össze, hogy ezzel is megkönnyítsük számotokra a válogatást.

Nézd meg a DIY – Csináld magad! videót, amiben bemutatjuk a meghívó elkészítésének fázisait.

DIY azaz Csináld magad! esküvői meghívó kollekciók

2019-es esküvői meghívó kollekciónkban kiemelt figyelmet fordítottunk a DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is elérhető meghívókra. Nem csak azért, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű megoldás, hanem azért is, mert mi magunk is egyre inkább úgy gondoljuk, hogy abban az óriási meghívó kínálatban ami ma elérhető, egy fontos hozzáadott értéket jelenthet, ha Ti magatok készíthetitek el a meghívótokat, ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé téve azt. Ezért olyan ötleteken, lehetőségeken és különleges megoldásokon törtünk a fejünket, amelyek az előállítás szempontjából elég egyszerűek ahhoz, hogy az elkészítés ne jelentsen problémát még azoknak sem, akiknek esetleg kevés az idejük vagy éppen nem olyan jó a kézügyességük, ugyanakkor az elkészült meghívó legalább olyan esztétikus legyen, mint bármelyik másik meghívó, amit gyakorlott szakemberek profi felszereléssel és körülmények között készítenek el.

E meghívó különleges formájú tasakkal bűvöl el

A meghívó alapja egy lágy, ívelt vonalakkal vágott, ún. oltárhajtással, két irányból hajtott fülekkel készült tasak, amelybe nyomtatott kártyát ragasztunk, erre kerül a meghívó szövege és grafika. Összesen nyolc különböző, ízléses és visszafogott virágcsokor grafikával készítettük a meghívót, amelyhez egy stílusos tipográfiát terveztünk: a címeket rusztikus hangulatú, gyönyörű kalligrafikus betűvel szedtük, míg a szöveg egy jól olvasható, régies típusú, ólomszedést utánzó betűvel készült. A grafika fő attrakciója az ötletesen elkészített time-line – idővonal –, amelyben könnyen értelmezhető és jól átlátható módon rendeztük el az esküvői program egyes időpontjait és eseményeit.

Őszi színekkel készítettük a meghívó stancolt tasakját

A tasakokat a Prisma papírcsalád tagjaiból készítettük, mivel ez kifejezetten egy tasakokhoz fejlesztett papír. A karton hátoldala ugyanis teljesen sima, ez kerül a tasak belső részébe, míg az ív előoldala speciális kalapácsolt felületű, ami így jellegzetes díszítést ad a belőle készült tasakoknak. A kartont továbbá 220 gr-os vastagságban készítik, ami technológiailag is jól passzol ehhez a többször hajtogatott tasakhoz, mert a vékonyabb kivitelnek köszönhetően könnyebb a hajtogatás és nem „kövéredik ki” a tasak a kártyával összehajtogatott állapotában sem.

Ebből a papírból négy színt választottunk ki és ezekből készítettünk tasakot: egy élénk, fiatalos és vibráló okkersárga, egy kellemes, meleg tónusú csokoládébarna, egy szintén élénk és feltűnő vörös és egy rendkívül elegáns, de rusztikusabb hangulatú egészen sötét kávébarna.

Válassz bármilyen papírt és rendelj egyedi tasakot a meghívóhoz!

Tetszik ez a meghívó család, de nem passzolnak a színek? Semmi probléma, elkészítjük nektek a választott kartonból stancolt tasakot! Olvassátok el cikkünket az egyedileg választható kartonokról: Meghívóhoz, kiegészítőhöz és borítékhoz is választható színes papírok és kartonok  ebben – fotókkal illusztrálva – részletesen bemutatjuk óriási papírválasztékunk egy részét, amiből kedvetekre válogathattok, és ha megvan a nektek tetsző tökéletes papír, akkor egyedi megrendelésetekre elkészítjük belőle a tasakot.

A tasakba ragasztott kártyát egy textilprégelésű, krém színű papírból készítjük, amely tökéletesen passzol a tasakhoz, de az enyhén rusztikus grafikák is gyönyörűen mutatnak rajta.

A meghívót halvány krém színű csipkepánttal és natúr zsinóros átkötéssel díszítjük

A hajtott tasakot gyönyörű mintázatú, halvány krém színű csipkeszalagból készült pánttal fogtuk össze, amit egy natúr zsinórral masnizva díszítettünk, így a meghívó kívülről rendkívül stílusos és látványos, a belső része pedig jól megtervezett, praktikusan kialakított grafikát tartalmaz. A Beauty Flower #07 eredeti kraft papíros változatában egy másik, hófehér csipkével is lehet kérni a meghívót, ezt az őszi sorozatot viszont kifejezetten a színvilághoz szerintünk jobban passzoló krém színű csipkével készítettük el. Ezzel együtt természetesen van rá lehetőség, hogy a fehér csipkét kérjétek, ha az általatok összeállított színvariációhoz azt jobbnak találjátok.

Gyönyörű, kézzel festett virág grafikák és látványos tipográfia díszíti a meghívót

A meghívó kártyájára normál mennyiségű szöveg és a látványos time-line fér el esztétikusan, de mellékletként készíthetünk hozzá info-kártyát vagy rsvp-kártyát, ezzel kapcsolatban kérjétek egyedi ötleteinket.

Az egyes színváltozatokhoz készített, kézzel festett, gyönyörű virágos grafikákat úgy válogattuk össze, hogy az adott tasak színéhez jól passzoljon, azokat pedig úgy súlyoztuk, hogy a szerintünk legnépszerűbb tasakokhoz, több szabadságot hagyva, több grafikát készítettünk. A grafika és tasak kombinációk persze szabadon változtathatók, sőt ha úgy érzitek, hogy pont a számotokra leginkább tetsző grafika színei esetleg kevésbé jól illenek az általatok preferált tasak színéhez, akkor bizonyos mértékben a grafikák színe is változtatható vagy újrafesthető. Ezzel kapcsolatban mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat és véleményünket, javaslatainkat.

Eredeti meghívó terv

Felhívjuk a kedves nézelődő menyasszonyok és vőlegények, valamint az érdeklődő grafikusok és meghívókkal foglalkozó szakmabéliek, kollégák tisztelt figyelmét, hogy a Beauty Flower#07 meghívónk 100%-ban egyedi terv. A stancolt tasak egyedi formaterve, kombinálva a választott alapanyagokkal és a csipkepántos díszítéssel, valamint a zsinóros és szalagos átkötéssel, továbbá a meghívó kártya grafikai kialakítása, az abban használt tipográfiai megoldások, színkombinációk és grafikai motívumok, mind egyedi grafikai tervek, ennek megfelelően a Szerzői Jogi Törvény védelme alá esnek. A meghívó minden elemének, akár eltérő összeállításban történő használata, azok átdolgozása és/vagy más megoldásokkal történő kombinációja is mind a szerző jogainak megsértését jelentik, és jogi következményeket vonnak maguk után.
Kérjük az érdeklődő kedves párokat, hogy e meghívót kizárólag a Pimperneltől rendeljétek meg, mert bármely más cégtől, ennek az eredeti meghívónak csak a koppintását, silány másolatát kaphatjátok meg. Válaszd az eredetit, válaszd a Pimpernelt!

DIY – azaz Csináld magad!

A felhasznált alapanyagok és a kézzel történő készítés miatt az átlagosnál picit magasabb áron kínáljuk ezt a meghívót, opcionális lehetőségként viszont „Csináld magad” konstrukcióban is megrendelhető. Ebben az esetben minden alapanyagot előkészítünk, míg Ti a kártyát beragasztjátok és a tasakot meghajtogatjátok, a csipkeszalagot rögzítitek és az egészet a zsineggel átkötitek. Ennek elkészítése semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel, sőt szívesen meg is mutatjuk, hogyan készül, azonban minőségi elkészítése nem kevés időráfordítást igényel, ugyanakkor az ára lényegesen kedvezőbb.

A „Csináld magad” meghívó konstrukcióval kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk, így bátran ajánljuk mindenkinek.
Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt a meghívó árát csökkenteni nem tudjuk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 14 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.

És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan, a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.

Ismerd meg a teljes Beauty Flower #07 esküvői meghívó családot!
Első változata a kraft papíros Beauty Flower #07 Collection, négy különböző grafikával.
Később megterveztük a fehér papíros változatát a Beauty Flower #07 Collection White Edition változatot, ami három további virágos változatot tartalmaz.
2019-ben pedig elkészítettük a négy különböző színű tasakból, nyolc grafikával kombinálható őszi változatát a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition kollekciót.
Ebben a menüben pedig a teljes Beauty Flower #07 Esküvői Meghívó családot megtaláljátok.

2019 – ben kedvezményes szettben is rendelhető!

»» 42 db-os szett: 32 900 Ft   –  DIY változat:  24 500 Ft
»» (grafikai díj – meghívó tasak –  kártya + csipke + zsinór) 
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára  850 Ft/db –  DIY változat:  650 Ft/db
»» + grafikai díj –
»» 6 db-os csomagokban rendelhető –

»» info – vagy rsvp-kártya, mérettől függően 150-250 Ft között – kérd ajánlatunkat

Technikai paraméterek
»» 4 tasak szín
»» 8 grafikai változat
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
01OkkerGraf1_BFFE19_101
02CsokiGraf2_BFFE19_102
03CsokiGraf3_BFFE19_103
04VörösGraf4_BFFE19_104
05VörösGraf5_BFFE19_105
06KávébarnaGraf6_BFFE19_106
07KávébarnaGraf7_BFFE19_107
08KávébarnaGraf8_BFFE19_108

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek