Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó
Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó
Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó
Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó
Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó
   

Caramel Smoothie Collection – Colored Edition – bélelt borítékos meghívó

Kedvezményes SZETTárban rendelhetitek!

»» 42 db-os szett: 25 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 470 Ft ( 490 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára  590 Ft/db
»» + 7000 Ft grafikai díj 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető 

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_smoke+graf2_CSCCE19_111
#02_smoke+graf9_CSCCE19_112
#03_kiwi+graf3_CSCCE19_113
#04_kiwi+graf9_CSCCE19_114
#05_kiwi+graf1_CSCCE19_115
#06_cherry+graf8_CSCCE19_116
#07_cherry+graf1_CSCCE19_117
#08_cherry+graf4_CSCCE19_118
#09_cherry+graf6_CSCCE19_119
#10_almond+graf9_CSCCE19_120
#11_almond+graf1_CSCCE19_121
#12_almond+graf4_CSCCE19_122
#13_almond+graf2_CSCCE19_123
#14_almond+graf6_CSCCE19_124
#15_almond+graf3_CSCCE19_125
#16_almond+graf7_CSCCE19_126
#17_hazel+graf7_CSCCE19_127
#18_hazel+graf3_CSCCE19_128
#19_hazel+graf2_CSCCE19_129
#20_hazel+graf5_CSCCE19_130
#21_hazel+graf6_CSCCE19_131
#22_hazel+graf4_CSCCE19_132
#23_hazel+graf8_CSCCE19_133
#24_hazel+graf1_CSCCE19_134
#25_hazel+graf9_CSCCE19_135

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Különleges bélelt borítékos meghívó, egyedi formaterv, különleges bélelt borítékkal

A Caramel Smoothie esküvői meghívó kollekciónk különlegessége, hogy ez a meghívó az, amelyhez megterveztük meg az XAE borítéktípust, amely finoman ívelt vonalaival, egyedi és különleges formatervével máig nagy népszerűségnek örvend. Az egyik legnépszerűbb bélelt borítékos meghívó kollekciónkat szinte minden részletében fejlesztettük, bővítettük. Kínálatunk több mint 80 különböző színű, vastagságú és anyagú papírból készült borítékot tartalmaz. Az XAE boríték másik különlegessége, hogy speciális formájával egyező, azóta számtalan grafikával készített, díszítő bélések beragasztására is alkalmas. Az ezekhez készített meghívó általában letisztult, elegáns vagy modern tipográfiával készített, szépen tördelt kártya avagy hajtott lap, amit egy gazdagon illusztrált, színes és látványos béléssel díszített borítékkal dobunk fel, így az eredmény egy jól megtervezett, esztétikus és visszafogott, minden esetben különleges meghívó.

Erre az alapötletre építve terveztük meg annak idején az első meghívó verziót, amely eredetileg csak három bélés grafikát tartalmazott, aztán az évek során ezt folyamatosan bővítettük, így mostanra már kilenc bélésgrafikából válogathattuk, ez a Caramel Smoothie Collection.

Ezt a meghívót gyöngyházfényű papírra nyomtatott változatban is kérhetitek

A meghívó Pearl, azaz gyöngy papíros változatában halvány krém színű, simított felületű borítékot használtunk, a kártya és a bélés pedig egyaránt egy halvány ekrü színű, aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírból készült. A bélésekhez az eredeti kollekció grafikáit használtuk fel, de azokat úgy színeztük át, hogy tökéletesen harmonizáljanak a finoman rusztikus, ekrü-aranyos alapszínekkel. A Caramel Smoothie Collection Pearl Edition meghívó kollekcióban összesen 12 színváltozatból válogathattok.

Terveztünk egy őszi esküvői meghívó sorozatot is , amiben négy különböző színű borítékot és összesen 8 grafikai változatot kínálunk, ráadásul ezeket szabadon kombinálhatjátok, így még több variációt hozhattok létre.

Az őszi tematikához kapcsolódóan érdemes megnéznetek két további újdonságunkat:
Love In Fall Mini Kollekcióban 10 különböző őszi meghívó grafikát kombináltunk öt eltérő alnyomattal, így összesen 50 változatból választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző meghívót.
Az Autumn Series pedig egy olyan új esküvői meghívó válogatásunk, amelyben kifejezetten az őszi hangulatú meghívókat gyűjtöttük össze, hogy ezzel is megkönnyítsük számotokra a válogatást.

A meghívó felújított változata: a már bevált bélések új borítékszínekkel kombinálva

Ennek a nagy múltú, az évek során folyamatosan fejlesztett és tökéletesített meghívó családnak készítettük el ezt az aktuális új változatát, amely bizonyos szempontból inkább csak egyfajta újrahasznosítást jelent. A kollekciót ugyanis úgy hoztuk létre, hogy az eredeti sorozatban lévő kilenc különböző bélés grafikát, 120 gr-os színes borítékokkal párosítottuk, így az eredeti tört fehér színű borítékhoz képest egy karakteresebb, látványosabb hangulatú meghívót kapunk.

A meghívó és a boríték is prémium öko-papírokból készül

XAE boríték kínálatunkból öt különböző színű, 120 gr-os öko-papírból készült borítékot választottunk: a Remake papírcsalád füst szürke színét, valamint kivi zöld, cseresznyepiros, mandula és mogyoróbarna színeket a Crush papírcsaládból. Aztán egyenként megnéztük a már meglévő bélés grafikákkal és a jól összeillő párosítások bekerültek a sorozatba. Összesen 25 boríték+grafika kombinációt hoztunk így létre, de a kollekcióban található bélés és boríték összeállításokat, egyedi ízlésetek alapján szabadon kombinálhatjátok, így ezektől eltérő összeállításokat is bátran kérhettek.

A meghívó kártya papírját szintén a Crush papírcsaládból választottuk: tört fehér színű Corn, halvány sárgás Citrus és a rosé színű Grape. Természetesen a meghívó kártya papírjának kiválasztásában is maximális szabadságotok van, így a bélés grafika, a boríték és a papír színének megválasztásával, tényleg óriási kombinációs lehetőség áll a rendelkezésetekre, hogy egyedi meghívótok elemeit összeválogassátok.

A Crush papírcsaládban öt színt kínálunk:
• Corn: tört fehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találátok róla egy közeli képet
• Kiwi: halvány színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy picit sötétebb árnyalatú, itt találtok róla egy szép képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, a korábbiaknál egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályvás, de picit sárgásabb jelleggel, itt találtok róla egy szép képet

Egy szép meghívó alapja az egyedi tipográfia

A kártya tipográfiai terve nem változott: a meghívó látványos címoldalán neveteket jellegzetes, kézírásos betűtípussal helyezzük izgalmas szövegkompozícióba, a belső oldalpár bal oldalára idézet kerülhet, de maradhat akár üresen is. A szövegben ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával: kiemeltük a megszólítást, a neveteket és a dátumot. Végül a kártya hátoldalára számtalan további tartalom kerülhet, ha szeretnétek minél több információval szolgálni a vendégek számára: szállással, visszajelzéssel, nászajándékkal, utazással, programmal kapcsolatos tudnivalókat itt mind közölhetitek.

Kollekciónk minden meghívójában számos további lehetőséget kínálunk, hogy egyedi ötleteitekkel még különlegesebbé váljon a meghívó. Ennek szellemében jelezzük, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika- és/vagy borítékkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket, valamint egyedi borítékgyártásra is van lehetőség. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. De a választott bélés+boríték színkombinációhoz illeszkedő, bármilyen színnel, színekkel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Válassz bármilyen papírt és rendelj egyedi borítékot a meghívóhoz!

Tetszik ez a meghívó család, de nem passzolnak a színek? Semmi probléma, elkészítjük nektek a választott kartonból borítékot! Olvassátok el cikkünket az egyedileg választható kartonokról: Meghívóhoz, kiegészítőhöz és borítékhoz is választható színes papírok és kartonok  ebben – fotókkal illusztrálva – részletesen bemutatjuk óriási papírválasztékunk egy részét, amiből kedvetekre válogathattok, és ha megvan a nektek tetsző tökéletes papír, akkor egyedi megrendelésetekre elkészítjük belőle a borítékot.

Ismerd meg a teljes Caramel Smoothie bélelt borítékos meghívó családot!

A Caramel Smoothie Collection volt az első változata ennek a meghívó sorozatnak
Gyöngyházfényű papírokból készítettük a Caramel Smoothie Collection Pearl Edition változatait, összesen 12 variációban.
Ebben a menüben pedig a teljes Caramel Smoothie Esküvői Meghívó családot megtaláljátok

Kedvezményes SZETTárban rendelhetitek!

»» 42 db-os szett: 25 900 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 470 Ft ( 490 Ft/db)

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára  590 Ft/db
»» + 7000 Ft grafikai díj 
»» 3 db-os csomagokban rendelhető 

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_smoke+graf2_CSCCE19_111
#02_smoke+graf9_CSCCE19_112
#03_kiwi+graf3_CSCCE19_113
#04_kiwi+graf9_CSCCE19_114
#05_kiwi+graf1_CSCCE19_115
#06_cherry+graf8_CSCCE19_116
#07_cherry+graf1_CSCCE19_117
#08_cherry+graf4_CSCCE19_118
#09_cherry+graf6_CSCCE19_119
#10_almond+graf9_CSCCE19_120
#11_almond+graf1_CSCCE19_121
#12_almond+graf4_CSCCE19_122
#13_almond+graf2_CSCCE19_123
#14_almond+graf6_CSCCE19_124
#15_almond+graf3_CSCCE19_125
#16_almond+graf7_CSCCE19_126
#17_hazel+graf7_CSCCE19_127
#18_hazel+graf3_CSCCE19_128
#19_hazel+graf2_CSCCE19_129
#20_hazel+graf5_CSCCE19_130
#21_hazel+graf6_CSCCE19_131
#22_hazel+graf4_CSCCE19_132
#23_hazel+graf8_CSCCE19_133
#24_hazel+graf1_CSCCE19_134
#25_hazel+graf9_CSCCE19_135

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek